.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    She-Devil
    Guest

Бог да ми е на помощ!Хелп?!

Хора , искам някакво мнение..Приятелят ми свърши и беше с кондом.Обаче след малко пак го направихме не до край но без...Казаха ми приятелки а и той също, че има макар и мъничък процент да съм бременна...така ли?!Колкото не ми пука,толкова и взимам да се замислям с всяка минута все повече и повече.Аз съм на 21 а той е на 22.Това е...Съвет?!!!!!!

Guest
    emi ima hap4eta koito se piqt sled poloviq akt ako si vzela edno ot tqh dobre ako ne si nz otiva6 na ginekolog i razbira6 v kakvo polojenie si

Супер фен
    ем до 21 ако не си разбрала как се действа в такива ситуации.. постинор дуо и си ок

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Копуваш си тест след 1 седмица
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

She-Devil
    Guest
    Еми, да не знам ...не съм запозната с тези неща защото не съм изпадала в такива ситуации...

Ама разбира се, всички тук ще те посъветват много разбиращо да пиеш постинор, защото Постинорът се е превърнал любовният елексир на нашето време. Няма нужда да мислиш, няма нужда да знаеш нещо за секса, още повече да прочетеш....гълтай Постинор и всичко ще ти е ОК.
    Аз ще ти кажа, че така и така това ти е изхода за момента. Но по- нататък мисли винаги първо за себе си, после за приятеля си и колкото и да ти е кеф на момента, не се изкушавай да рискуваш..
    Кога ти свърши мензиса? Кога трябва да ти дойде?
    Извини ме, че съм така рязка, но ми омръзна да чета все едно и също - приятелят ми беше без презерватив, свърши навън ама дали не съм бременна - ами да, може би си, ПИЙ ПОСТИНОР.
    Странно ми е , е си на 21 и имаш проблем, който тук споделят 14-15 годишните...

toi izmi li se sled kato si mahna kondoma?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

ако след първия път се е измил и е ходил до тоалетна вероятността е много малко,но иначе наи-добре пии Постинор!!

Супер фен
    Ако преди да се е изпразнил е бил без презерватив вроятноста клъно към нула.
    Ако СЛЕД като се е изпразнил продължи без презрватив вероятността е огромна - се едно да си се изфука вътре кат шопар в тикви
    2т. системно

Повече от фен

Re: Бог да ми е на помощ!Хелп?!

Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Хора , искам някакво мнение..Приятелят ми свърши и беше с кондом.Обаче след малко пак го направихме не до край но без...Казаха ми приятелки а и той също, че има макар и мъничък процент да съм бременна...така ли?!Колкото не ми пука,толкова и взимам да се замислям с всяка минута все повече и повече.Аз съм на 21 а той е на 22.Това е...Съвет?!!!!!!
    21 и съответно 22 години казваш ?
    По написаното от тебе не ти давам повече от 14 и съответно 15 за него.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Кой ден от цикъла ти е?
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си