- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще ходите ли на концерта утре (15.10)
ами аз съм на концерта
За концерта на Сити ли става въпрос? Ако даhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...++%F1%E8%F2%E8
Прити,
чуваш ли се? Как виждаш хора с такива ватари да ходят на концерт на City@![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
ооо!определено не става въпрос за концерта на Сити!Първоначално написано от priti_kiti
по темата:Аз щях да ходя на концерта ама всичко се прецака!Ти знаеш що!Ама все пак ше се навъртам, дано видя готини хорица!Шаляляля!Поне ще разкажеш после кво е станало!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от Mo6nо
какво ми е на аватара
На твоя нищо, но авторката на темата има такъ ник, подпис и ватар, че никога не бих предположил, че ще направи тема за концерта на Сити.Първоначално написано от DoPye
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
правилно предполагаш!Авторката на темата почва да драйфа, щом се сети за СИТИ!Първоначално написано от Mo6nо
Обаче верно много кофти ми се получи на мене, ебаси!Искам на концертааааа!Ама нямаааа!Много кофти ми се получи!Иначе много исках да видя нещо хубаво, ама все пак такъв ми е бил късмета!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
тва в софия ли е? къде е това читалище? от колко часа е концерта и кви пари е билета? може и да се замъкна...
7 дем ли почва бали гоПървоначално написано от Lake_bodom
билет няма
Първоначално написано от exploitedteen
ти тъп ли си бе не се плаща нищо
Еми аз съм на 90% там...
Групите са:
Omerta
BFDM
C4
Switchstance
Envy
SWAFI