- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ужас...българите кръщават децата си с тези имена?!
Еми наистина да доста странни.Никога не бих си кръстила детето с такова име и после да го е срам от името му.
ееее кво като ги кръщават така, те са си ги направили, верно че не мислят, как ше се чувства детето като порасне и трябва да му викат Изаура
така ше е по-забавно и по-разнообразно![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
А това име кърти много е яко има един сериасл и едната се казва моргана супер е иметоПървоначално написано от midian
Първоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
![]()
moito ime mnogo se izpolzva v moito daskalo sme 4-5 Gabrieli![]()
еее,ко ще си кръщавате децата...ей сега отивам да си сменЪ името...какво ще кажете за Боцислава?ахьхьхяхяхях
Впрочем аз бех пуснала другата тема...това е подигравка към горките деца(нещо от типа на Божидар-Запрян...спуках се от смях)
смеем се ние,ама представете си какво ще им е на тях![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Между другото е имало и българи, носещи звучното име Потник.![]()
На Борис Елцин ли?Първоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
![]()
аз познавам Жоржета и Прокоп.Мисля,че тоя свят не е тръгнал на добре!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
малеее горките ДЕЦА!!! Аз ако имам момиченце ще я кръстя Виктория или Десислава, пък за момче незнам![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
bih mogla da kaja samo edno golqmo -xahxahxahaxhaxhaxaxaxaHXAhXAhXAHahHAXhxHxAHhxhAXhx HXhxychxhxyayxhxyXAH
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
от една страна това си е тяхно право да си кръстят децата както искат. те като родители са отговорни и трябва да са помислили дали името няма да стане обект на подигравки по-късно детето като порасне и си говори с дечицата пред блока примерно.
ужас, два ужаса ... все пак това е България за жалост - тук всичко може да се очаква![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Бе кво се смеете аз познавам момиче на име Фатина![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Боже горките деца...Ако се казвах Боцимира или Александра- Стефания, щях да се гръмна още преди да навърша 10... Тези родители са за психопрегледи...
Сетих се за едно приятелско семейство с 4 деца. Казват се Ирина, Георги, МАртин, и забел;ежете, БраянВ блока имаме и една Касандра, а най- добрите приятелки на сестра ми се казват Мария- Магдалена и Мария- Маргарита.
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.