.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Guest

Moderated by W.I.M.: Понякога.. просто искам да го видя.

zdraveite az sam na 16 ot pove4e ot poluvin godina si imam seriozen priqteldo sega ne sam izpitvala takiva 4uvstva i nz kak da go nareka vseki moment sqka sekunda iskam toi da e do men i da me gu6ne i ne iskam vsqka ve4er legloto do men da e prazno ponqkoga prosto ei taka samo kato pogledna staqta si prazna i se se6tam za nego i mi stava lo6o opitvam se da se durja no sulzi se sti4at i ne znam z6ato nali trqbva da sam 6tastliva ponqkoga prosto iskam da e do men v to4no opredelen moment upreki 4e znam 4e enevazmojno kakvo da napravq kak da postupq kogato mi se priiska da go vidq

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

50_cent_fan
    Guest
    premesti se da jivee6 pri nego

Guest
    az sam samo na 16 i nqmam tazi vazmojnost i dvamate bihme go napravili no no ne mojem(

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    opredeleno si vlubena vav vaprosnoto momche kogato ti si priiska da se vidite moje prosto da mu se obadish po tel - povqrvai mi-dori samo glasat mu shte te uspokoi dostata4no ako 4uvstvata ti sa tolkova silni kolkoto opisvash uspex

Guest
    ne az ne iskam glasut mu iskam samiq nego i tova e nai lo6o vednuj toi mi kaza ti si vsi4ko za men kogato az sam bez nego az sam''ni6to''

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne az ne iskam glasut mu iskam samiq nego i tova e nai lo6o vednuj toi mi kaza ti si vsi4ko za men kogato az sam bez nego az sam''ni6to''
    xmm....ami mila v toq slu4ai govori s nego kaji mu kak se chuvstvash kogato ne e do teb... mislq 4e dvamata shte stignete do izxod ot sityaciata uspex

Повече от фен
    ami naka4i si navsqkade iz staqta negovi snimki i kogato ti se priiska da e do teb vzemi list4e hartiq i zapo4ni da pi6e6 vsi4ko kakvo ti e na syrceto dokato go izpi6e6 6te ti olekne uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    Твоето не е само харесване.Ти направо си си влюбена.Да,тъжно е и ти е гадно,когато не го виждаш,но това е любовта понякога.Но тези моменти са несравними в сравнение с радостните.Това е признак,че се обичате.Опитай се да го чуваш по-често,да се виждате и така.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Оф, много кофти така, защото ако недай си Боже се разделите, много ще страдаш Както и да е, влюбена си, имаш нужда от топлина и от човека, когото обичаш, нормално е постоянно да ти липсва. Трябва да се постараеш да мислиш по-оптимистично и да не се сдухваш за глупости. Все пак сте заедно и се обичате, това е важното
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

nadrusalko
    Guest

xaxaxa

az pa shti kaja kvo ti stava - LUDA SI MA -TI NE SI NORMALNA [-o< [-o< [-o< ako imax takava priatelka shtiah da q pratq v klinika za dushevno bolni da ne q pogledna ve4e

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    kvo da naprai6 li zemi idi sa pregledai 6ot kakto kaza gosta ti ima ne6to
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    Memphis
    pak pinizi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    'ne o4akvah nqkoe mom4e da me razbere ;(

Разбира се. Просто си влюбена. Това, което чувстваш е красиво, но понякога и мъчително, защото искаш да си 24 часа с любимия.
    Това е не само физическо привличане, но си намерила и нещо духовно у него, което те подтиква да си покрай него, защото те допълва.
    В моменти, когато много искаш да си е при теб, а не може в момента, му се обаждай, пусни му хубав SMS... ако не друго, то поне ще го накараш да се усмихне
    А и не забравяй, че има много ценни неща като семейство, приятели и важни като учение и собствена реализация. Тези неща са не по-малко значими от любовта и не трябва да ги забравяш, колкото и да си влюбена.
    Радвай му се на това чувство, а недей да страдаш. Това, че го изпитваш означава, че до себе си имаш човек, който също те обича и ти дава хиляди причини да искаш да е до теб. Желая ти щастие !
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    'ne o4akvah nqkoe mom4e da me razbere ;(
    Аз съм момче и напълно те разбирам,тъй като съм в същотото положение.Мога да ти кажа само живей си живота и не се тревожи.При теб поне е споделено,а при мен не е.Дори ми се струва на моменти,че момичето се възползва много от тази моя слабост за разни нейни цели.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    бих ти казала да не страдаш,а да се наслаждаваш на всеки един миг с него.Всяка вечер когато искаш да го видиш и да си до него просто си спомни за прекрасните мигове заедно и за това че утре ще го видиш и за пореден път ще си щастлива,защото знаеш че си способна да обичаш и да бъдеш обичана,въсползваи се от всеки един миг с него,не се натъжаваи а се наслаждаваи на любовта.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на iiirish
    нормално е да искаш обичания човек да е до теб непрекъснато и да е отдаден на теб 100 %, но това е вевъзможно освен като не живеете заедно...

аз например като усетя липсата му или като ми се прииска в даден момент страшно много да си го гушна и да го усетя до мен, просто му пиша смс и той ми се обажда по тел и си говорим. така е много по-леко

Guest
    da blagodarq vi i tuk idva o6te ne6to strahuvam se da ne bi bez da usetq da vzema da go zadu6avam da ne bi s moi obajdaniq da mmu dosadq tui kato nz dali na mom4etata im e priqtno priqtelkata da im se obajda proto da gi 4ue

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си