.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: flirt!

Hybrid View

Guest

flirt!

Zdravei vsi4ki!ta nz dali temata ne se povtarq,no iskam da vi pitam kak da flirtuvam s nqkoi koito dori ne poznavam(kato izklu4im zapoznanstvoto)?

Guest
    s pogled

Мега фен Аватара на iiirish
    о, да! погледа определно е много важен дори когато флиртуваш с човек когото познаваш. един предизвикателен поглед и една усмивка понякога вършат чудеса

Голям фен
    Град
    Stz
    Съгласна съм с горните 2 мнения!Пускаш един поглед и...

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    kat se zapoznai6 s momi4eto/mom4eto ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    s pogled
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен

Re: flirt!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdravei vsi4ki!ta nz dali temata ne se povtarq,no iskam da vi pitam kak da flirtuvam s nqkoi koito dori ne poznavam(kato izklu4im zapoznanstvoto)?
    Като го целиш с бирени капачки и му подвикваш 'Марусияяяяяя, ила на наш`та маса !'

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    saglasna sam....pogled,usmivka,dobro darjanie i hubav vynshen vid.....
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    и аз мисля като останалите погледа е мн важен и може да постигнеш чудеса
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен
    abe stiga s toz pogled...to biva biva ama vseki edno i sy6to....ne e SAMO pogled ima6 i ezik da govori6 trqbva da nakara6 na 4oveka da mu e interesno s teb pyk posle sy6tiq toq ezik moje i za dr ne6ta da go polzva6 ina4e i jestove i tanci(ako ste na disko) i mn dr ne6ta moje6 da napravi6 za da flirtuva6

Тъп въпрос... няма определен начин за флирт, трябва да ти дойде отвътре и по-важното да има приемане от другата страна.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Както и да го наречем това е вид любовна игра между двама. Някои жени са овладели умението да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол.
    1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
    2. Обръщайте се към него по име.
    3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
    4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
    5. Правете му комплименти.
    6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
    7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.

Голям фен Аватара на I_ve7o

:))

Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Както и да го наречем това е вид любовна игра между двама. Някои жени са овладели умението да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол.
    1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
    2. Обръщайте се към него по име.
    3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
    4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
    5. Правете му комплименти.
    6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
    7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.

\/ \/

къф флирт бейби?!?!Аз винаги съм флиртувала с което и да е момче.Флиртът е гледане , канене на танц , прегръщане и еи такифа !!! OBI4AM TE MITE !!!! MNOGO TE OBI4AM!!!! TI SI GO ZNAE6!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от problem4e
    къф флирт бейби?!?!Аз винаги съм флиртувала с което и да е момче.Флиртът е гледане , канене на танц , прегръщане и еи такифа !!! OBI4AM TE MITE !!!! MNOGO TE OBI4AM!!!! TI SI GO ZNAE6!!!!
    ЛЮБИМ ТЕ МИТЕ, ША ЗНАЙШ! ЯЗ САМО ФЛИРТУВАМ СЪС СИТЕ, МИТЕ, АМА ТЕБ НАЙ ТА ТАЧЯ!

Град
    Аз знам че всичко ни дели и вярата и хората и мрака.Аз знам и много ме боли,но въпреки това те чакам
    поглед \/
    Не ми трябват много приятели, стигат ми двама-трима, ала такива, че когато гръм удари и свят помръкне даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята за да те измъкне....
    ===============================
    http://loveyouforever.hit.bg

Guest
    хаах вие се побъркахте с тоя поглед бе... ми ако щеш имай наи предизвикателния поглед, ако като си отвориш устата си най-големия селянин... какъв ще е резултата? - Отново сам!!! или сама!!! Флирта е поредица от действия и емоции... първото, от което се нуждае човек за такова начинание е увереност в себе си(повечето хора са толкова неуверени, че трудно биха завързали интересен разговор с момиче)!!!Това е най-важното... другите неща са предизвикване на интерес, докосване, способност да накараш момичето в случая да се смее, да я поставяш в най-различни ситуации - от радост до тъга, да направиш така, че се чувства щастлива, ядосана, потресена, привързана и т.н абе какво ви говоря... живейте си живота, радвайте се му и някой ден ще разберете как стават нещата... а дори може и да разберете, че сте затворени в рамки, които не ви позволяват да сте вие каквито в действителност сте, а сте вие каквито всъщност ви е направило обществото \/

Мега фен Аватара на quench
    Не я пийте тая водка "Флирт" - от нея боли главъ.По-добре Абсолют
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

според мен е адски комплексно ! с поглед , с тяло ... с излъчване , пък знам ли въобще какво ли е ! момчето срещу теб или разбира намека или не ... Това е !!!
    според мен ако ти е " хвърлил око " няма значение какво ще направиш , той ще е твой !

Обичам те , мили мой Гого !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си