- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- flirt!
Zdravei vsi4ki!ta nz dali temata ne se povtarq,no iskam da vi pitam kak da flirtuvam s nqkoi koito dori ne poznavam(kato izklu4im zapoznanstvoto)?![]()
![]()
![]()
s pogled![]()
о, да! погледа определно е много важен дори когато флиртуваш с човек когото познаваш. един предизвикателен поглед и една усмивка понякога вършат чудеса![]()
kat se zapoznai6 s momi4eto/mom4eto ...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Първоначално написано от Анонимко
2, 11 и 8 точка системно - бан
Като го целиш с бирени капачки и му подвикваш 'Марусияяяяяя, ила на наш`та маса !'Първоначално написано от Анонимко
saglasna sam....pogled,usmivka,dobro darjanie i hubav vynshen vid.....![]()
![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
и аз мисля като останалите погледа е мн важен и може да постигнеш чудеса![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
abe stiga s toz pogled...to biva biva ama vseki edno i sy6to....ne e SAMO pogled ima6 i ezik da govori6 trqbva da nakara6 na 4oveka da mu e interesno s teb pyk posle sy6tiq toq ezik moje i za dr ne6ta da go polzva6ina4e i jestove i tanci(ako ste na disko) i mn dr ne6ta moje6 da napravi6 za da flirtuva6
Тъп въпрос... няма определен начин за флирт, трябва да ти дойде отвътре и по-важното да има приемане от другата страна.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Както и да го наречем това е вид любовна игра между двама. Някои жени са овладели умението да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол.
1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
2. Обръщайте се към него по име.
3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
5. Правете му комплименти.
6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.![]()
![]()
![]()
Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Както и да го наречем това е вид любовна игра между двама. Някои жени са овладели умението да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол.
1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
2. Обръщайте се към него по име.
3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
5. Правете му комплименти.
6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.
\/ \
/
къф флирт бейби?!?!Аз винаги съм флиртувала с което и да е момче.Флиртът е гледане , канене на танц , прегръщане и еи такифа !!! OBI4AM TE MITE !!!! MNOGO TE OBI4AM!!!! TI SI GO ZNAE6!!!!
ЛЮБИМ ТЕ МИТЕ, ША ЗНАЙШ! ЯЗ САМО ФЛИРТУВАМ СЪС СИТЕ, МИТЕ, АМА ТЕБ НАЙ ТА ТАЧЯ!Първоначално написано от problem4e
![]()
поглед \/
Не ми трябват много приятели, стигат ми двама-трима, ала такива, че когато гръм удари и свят помръкне даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята за да те измъкне....
===============================
http://loveyouforever.hit.bg
хаах вие се побъркахте с тоя поглед бе... ми ако щеш имай наи предизвикателния поглед, ако като си отвориш устата си най-големия селянин... какъв ще е резултата? - Отново сам!!! или сама!!!Флирта е поредица от действия и емоции... първото, от което се нуждае човек за такова начинание е увереност в себе си(повечето хора са толкова неуверени, че трудно биха завързали интересен разговор с момиче)!!!Това е най-важното... другите неща са предизвикване на интерес, докосване, способност да накараш момичето в случая да се смее, да я поставяш в най-различни ситуации - от радост до тъга, да направиш така, че се чувства щастлива, ядосана, потресена, привързана и т.н
абе какво ви говоря... живейте си живота, радвайте се му и някой ден ще разберете как стават нещата... а дори може и да разберете, че сте затворени в рамки, които не ви позволяват да сте вие каквито в действителност сте, а сте вие каквито всъщност ви е направило обществото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
Не я пийте тая водка "Флирт" - от нея боли главъ.По-добре Абсолют