.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    rAlInKa
    Guest

Moderated by W.I.M.: Човекът, който ме прави щастлива ... !

Просто искам да споделя...а и да разбера чувствали ли сте това?Обичам един човек повече от всичко,повече от всеки друг.Човек които ме кара да се чувствам повече от прекрасно,на когото мога да разчитам винаги и за всичко,който ме разбира,който ме обича...Казвали са ми много момчета:"Дано се появи човек,който да те прави истински щастлива!!!"И ето че се появи.Забравям за всичко и всички и съм само с него мисля само за него,оставям всичко на заден план...Нямам какво повече да кажа...не мога да го опиша с думи...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Re: Обичам го..

Цитирай Първоначално написано от rAlInKa
    Просто искам да споделя...а и да разбера чувствали ли сте това?Обичам един човек повече от всичко,повече от всеки друг.Човек които ме кара да се чувствам повече от прекрасно,на когото мога да разчитам винаги и за всичко,който ме разбира,който ме обича...Казвали са ми много момчета:"Дано се появи човек,който да те прави истински щастлива!!!"И ето че се появи.Забравям за всичко и всички и съм само с него мисля само за него,оставям всичко на заден план...Нямам какво повече да кажа...не мога да го опиша с думи...

emi bravo macka -tova e nai-gotinoto da sreshtnesh spodelenata lubov =D> pojelavam ti oshte dulgo vreme da q zadurjish uspex

Фен
    Град
    out of the reality
    Да определено съм се чувствала така Наистина е страхотно чувство,още повече,ако е споделено
    П.П.Само внимаваи с това забравяне на всичко останало...аз си поизпатих.(фр ми се сърдеха)
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Мега фен Аватара на koalka
    Това е много хубаво.Напълно те разбирам,защото се чувствам по същия начин!

Щом си го открила, бори се за него. Това е влюбеност и привързаност. Ако прерастне в истинска взаимна любов .. ще се чувстваш още по-страхотно. Успех !
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

FiRe_LaDy
    Guest
    Ami imam takav chovek na kogoto naistina mnogo razchitam i adski mnogo si obichkam,no sme si samo priqteli nishto poveche,ama i taka e qko.Mnogo se radvam,che go poznavam.Super ee. \/ \/ \/

Mi bravo na teb,tova e mnogo hubavo da ima6 takava naistina spodelena liubov.Az li4no v momenta se 4uvstvam po su6tiq na4in i naistina tova e strahotno.Pojelavam ti i za napred da bude taka!

Аз срещнах тази споделена любов и летя, от тогава. Прекрасно е, пожелавам на всеки да го изпита - заслужава си !

Фен
    Град
    София
    =D> =D> =D> \/ =D> =D> =D> \/
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз пък не съм и се радвам,защото момичетата на моята възраст(аз съм на 17) ако намерят от толкова рано любовта и така пропускат много неща!Естествено след някоя друга година бих се радвала ако я намеря!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Много се радвам за теб . И написаното до една степен ме кара да вярвам , че лошите периоди в една връзка преминават 10x

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    най-хубавото е когато откриеш човека когото сякаш си чакал всяка нощ, всеки ден, чакал си за една усмивка, за едни топъл поглед...

познавам това чувство и знам, че то е прекрасно. то не може да се опише с нищо, с нито една друга емоция, с нито една друга тръпка... думите са толкова малко когато трябва да опишеш любовта - човека без когото всичко е сиво, човека без когото няма смисъл дори сутрин да изгрее слънцето, човека без когото нямаш сили дори да вдишаш глътка въздух... ех, думите наистина не стигат

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    май само момичетата могат да обичат толкова много аз що немога тей ? а дори не знам какви чуства имам....... тъпо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си