- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да разбера какво става вече :(
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Незнам защо ви пиша, може би просто искам съвет, може би просто искам да споделя с някой какво ме измъчва много.
Имам приятел с които ходя вече почти една година. Всичко между стана много готино, винаги сме били заедно, е карали сме се понякога,но без това не може. Признавам си че преди в началото на нашата връзка, не влагах много чувства, защото предишната ми връзка, приключи малко гадно, и нямах много довереие в някой, пък и много не обичам да се довярвам на някой, такава съм си просто. Но нещо напоследък забелязвам, е той няма време за мене, а преди постоянно бяхме заедно, винаги намирахме време да бъдем заедно, независимо от всичко и от всеки.Вече нищо не е същото като преди. Знам че няма друга, просто в това съм сигурна. Питах го дали иска да сме заедно още, защо се държи така, той ми казва че иска да бъде с мене, че ме обича, че си въобразявам, незнам на моменти и аз така си мисля, но после прави някви неща които ми изглеждат точно обратното на това което казва и прави. Незнам и аз вече какво да мисля и да права а многооооооо много го обичам, и искам пак да е същото като преди. Много ли искам ;(. Ако някой може да ми помогне с нещо, ще съ му благодана много. Миси предварително.

Ако ти кажа че донякъде сте си омръзнали,ще ме обвинят за това,че така не ти помагам,а точно обратното-разколебавам те и те карам да си мислиш глупости.Но аз все пак ще ти го кажа-писнали сте си малко или много.И не става въпрос само за него,ами и за теб дори да не го усещаш или признаваш.Ти сама го каза,че постоянно сте се виждали,в това няма ама нищо лошо,но и аз започвам да се убеждавам,че е май не е и толкова хубаво.Сега някой ще се намери да каже,че значи не се обичате достатъчно,но щом толкова се притесняваш за връзката...абе влюбена си,грешка няма.Колкото и гадно да звучи обаче приеми на хубаво тези разредени срещи.И най-добре правете така,че един-два дена да НЕ се виждате много и следващите един-два - да сте колкото се може повече заедно(и после пак така)Ще видиш че срещите ви ще станат някак по-...както преди(каквото и да си имала в предвид)Ще се радвате един на друг много повече.Надявам се да се оправите,въпреки че не е особено голям проблем.Аз съм го изпитала и сега отново всичко си е наред
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Шляка се наляво надясно. Познавам ги йаз тия калпазани.
2т. системно
щом вече неведнъж си му поставяла въпроса дали иска да е с теб и той ти е отговорил положително, не виждам къде и причината за тревогата ти. във моята връзка също имаше един такъв подобен момент, но с много любов всичко се проеодолява. помисли, че понякога външните фактори доста негативно влияят върху една връзка, било то ежедневни или семейни проблеми и т.н. любовта разбира се винаги е преди всичко, но понякога със многото проблеми струпани на главите ни, и сами не забелязваме, че оставяме това чувство на заден план.
не се тревожи. надявам се всичко да си дойде на мястото. успех занапред

Във всяка връзка идва моментът, в който първоначалната тръпка изчезва, но това не значи, че и любовта е изчезнала. Всяка връзка има критичен момент, но той преминава и после всичко пак си идва на мястото. Ще го разбереш, ще видиш. Не се тревожи, това което става с вас е нормално.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
napulno si prava to4no taka e pogledni ot dobrata stranaПървоначално написано от siXt_senSe

SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Наистина най-важното е,че се обичате и сте заедно.Кажи му,че тези неща,каквито и да са те не са ти приятни и да намира повече време за теб.Но този път бъди твърда и кажи,че не си воъбразяваш.