Цитирай Първоначално написано от Forslor
Цитирай Първоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
Здравейте,ФОРУМЦИ!Май и на мен вече ми се наложи да се опра до вашата помощ!
Та историята е следната:Значи вмов клас има едно момче!Та имам чувството,че той ме харесва,а и всички ми го казват!А го приемам само като приятел,ама той.....незнам!Като си стоя през часоветв на чина и той само ме гледа!Когато има свободно място до мене винаги иска да сяда той до мене!Както днес например си стоим в часа и аз нещо се бях замислила и се усмихнах понеже се сетих за нещо хубажо и ж тоя момент го виждам как ме гледа.....направо......почвам да се чувствам някак си неудобно всички да ми казват това и онова!Моля Ви кажете ми какво да правя!Дайте ми съветче...умолявам Ви!!!
П.П. :Благодаря Ви предварително!!
Не виждам никъде да пишеш ,че и ти го харесваш. (Приемаш го само като приятел.) Не давай празни надежди на "дитето" . Старай се да не пускаш слухове ,че и ти го харесваш(след като не е така, ако пък си го 'аресала -- ДЕЙСТВАЙ). Те приятелите мн работи може да казват,ама да ти кажат и с кой да тръгнеш Щом не изпитваш нищо към въпросното момче ,не прекрачвай границата на приятелството за да не си помисли нещо друго.
Ми да именно!Аз нямам чувства към него!Не съм му давала и никакви надежди!Просто го приемам като приятел!Ама той....дори и не съм сигурна дали има нещо към мене,ама всички викат,че то си личало,а и той е идвал до нас доста пъти!Постоянно ми пише смс-и!Дори мои съученички мв пита що само намен пише,а не и на тях!МНого ми е объркано в момента,а и той допринася за тоеа!А и не мога да седна и да говоря на тази тема с него!