- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Странно държание от нейна страна ?!?!
и така ето моята история,
на една екскурзия мноого харесах едно момиче,така и така не можахме да се запознаеме,но се оказа че тая година е в моето даскало.Питах аз една приятелка дали ще може да ни запознае,като отишла при нея и и казала нали,тя казала че и тя иска,защото ме била забелязвала и т.н..И така днес я срещам в училищния двор,отивъм към нея,подавам ръка и казвам Здравей
тя само ме погледна,ии си продължи по-пътя
![]()
![]()
.Нямам идея защо го е направила,като е казла че иска да се запознаеме,не само на тази моята приятелка.Не съм подходил правилно ли или какво
![]()
супер яко ми е сдухано,дайте мнения,момичето е мн красиво,и си струва да се пробвам но ...
.....nooooo si e proli4alo 4e e naduta spored men kolkoto i da e hubava ne si zaslujava daprobva6.posle tq sama 6te doide pri teb spokoino pove4eto momi4eta sa taka!Ne se ot4aivai![]()
надута ку*ва![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Ako bqh na tvoe mqsto,sled takava reakciq ot neina strana bih i teglila edna maina!Spored men ne si zaslujava dori da opitvash veche...i ne vqrvai mn mn na dumite na okolnite....![]()
![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
а може ли тя да се е притеснила нещо иии знам ли и аз кво може да е станало![]()
смисъл да не тя виновна ....
Да, може наистина да е притеснителна или просто да те е забравила по физиономия... на мен понякога ми се е случвало...Според мен се пробвай пак - дай й втори шанс, па ако пак не ти обърне внимание - остави я...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
ама вие запознавали ли сте се изобщо? щот на мен 1 човек колкото и да ми е симпатичен, ако не се познаваме и той просто ей така на пътя ми подаде ръка и ми каже "здрасти"... мии ще реша, че нещо не е вред или се базика![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами според тебе кво да и каже...Аз съм Петър Петров Панов от Долнонанагорнище на 16 се съм и т.н докъто си каже биографията.Ако на мене някой ме спре и ми подаде ръка и каже здравей кво да не е извън земенПървоначално написано от valantain_love
подаваш ръка здрасти и следва запознанството.Много са ми странни идеалите ви за запознанства...
именно,незнам какво да мисля,втория път като пробвам,как да подходя,пак така ли със здравей или нещо др,че аз не се сещамПървоначално написано от KUM4o
![]()