.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    nokia6630
    Guest

Странно държание от нейна страна ?!?!

и така ето моята история,
    на една екскурзия мноого харесах едно момиче,така и така не можахме да се запознаеме ,но се оказа че тая година е в моето даскало.Питах аз една приятелка дали ще може да ни запознае,като отишла при нея и и казала нали,тя казала че и тя иска,защото ме била забелязвала и т.н..И така днес я срещам в училищния двор,отивъм към нея,подавам ръка и казвам Здравей тя само ме погледна,ии си продължи по-пътя .Нямам идея защо го е направила,като е казла че иска да се запознаеме,не само на тази моята приятелка.Не съм подходил правилно ли или какво
    супер яко ми е сдухано,дайте мнения,момичето е мн красиво,и си струва да се пробвам но ...

mimiiii
    Guest
    .....nooooo si e proli4alo 4e e naduta spored men kolkoto i da e hubava ne si zaslujava daprobva6.posle tq sama 6te doide pri teb spokoino pove4eto momi4eta sa taka!Ne se ot4aivai

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    надута ку*ва
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    Ako bqh na tvoe mqsto,sled takava reakciq ot neina strana bih i teglila edna maina!Spored men ne si zaslujava dori da opitvash veche...i ne vqrvai mn mn na dumite na okolnite....
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Guest
    а може ли тя да се е притеснила нещо иии знам ли и аз кво може да е станало
    смисъл да не тя виновна ....

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Да, може наистина да е притеснителна или просто да те е забравила по физиономия... на мен понякога ми се е случвало... Според мен се пробвай пак - дай й втори шанс, па ако пак не ти обърне внимание - остави я...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ама вие запознавали ли сте се изобщо? щот на мен 1 човек колкото и да ми е симпатичен, ако не се познаваме и той просто ей така на пътя ми подаде ръка и ми каже "здрасти"... мии ще реша, че нещо не е вред или се базика
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ама вие запознавали ли сте се изобщо? щот на мен 1 човек колкото и да ми е симпатичен, ако не се познаваме и той просто ей така на пътя ми подаде ръка и ми каже "здрасти"... мии ще реша, че нещо не е вред или се базика
    Ами според тебе кво да и каже...Аз съм Петър Петров Панов от Долнонанагорнище на 16 се съм и т.н докъто си каже биографията.Ако на мене някой ме спре и ми подаде ръка и каже здравей кво да не е извън земен подаваш ръка здрасти и следва запознанството.Много са ми странни идеалите ви за запознанства...

nokia6630
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KUM4o
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Ами според тебе кво да и каже...Аз съм Петър Петров Панов от Долнонанагорнище на 16 се съм и т.н докъто си каже биографията.Ако на мене някой ме спре и ми подаде ръка и каже здравей кво да не е извън земен подаваш ръка здрасти и следва запознанството.Много са ми странни идеалите ви за запознанства...
    именно,незнам какво да мисля,втория път като пробвам,как да подходя,пак така ли със здравей или нещо др,че аз не се сещам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си