Цитирай Първоначално написано от Boot
Еми, аз ти го казвам като човек, който рисува. Или съм рисувала преди, по-точно.
Не мога да възприема като изкуство това да прерисуваш нечия друга гениалност. Сори. Това си е чиста проба копирачество.
Естествено, че всеки художник черпи вдъхновение от някъде, но ти взимаш твоето на готово. Или поне така ми се виждат нещата.

И да ти кажа ли какво ми говори факта, че си рисувала нещо 11 часа с водни боички - че не си особено кадърна, за да го направиш по-бързо. Времето, за което рисуваш нещо, изобщо не е от такова значение. Твоето си е изживяване като нереализиран художник.
Съвсем ясно се изразих,че някои са копия на оригинали!!!Но само някои!Освен това не са прерисувани,както ти го изкарваш!Обясних,че при самото изпълнение няма как да не вложиш нещо от себе си!
За мен ти си НЕРЕАЛИЗИРАН ХУДОЖНИК,защото силно показателно е,че се дразниш от това!!! Сложи твои неща,може да си по-добра и по-гениална от мен,което въобще не ме притеснява!Нека Салвадор Дали дойде да ме съди,че му фалшифицирам картината! Важното е че си правя кеф така!
Личи си,че май нищо не разбираш - 11 часа не показват,че аз не съм кадърна,а че водните боички,мокрят листа и трябва да се чака да попие!Освен това има поне 5 пласта нанасяне,за да се получи основа с някакъв тон!А след това да се изпипа,за да може цветовете да преливат и да не личат ясни контури!Освен това за къде да бързам!Рисуването е бавен и спокоен процес!
Може мнението да си е твое,че не ти харесва да се рисуват копия на оригинали,но да ми говориш,че това било некадърство е направо смешно и изглежда,че искаш просто да се заядеш,което не ти прави особена чест!