Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
Защо да е преключена не разбрах. ТрябвА да знаеш едно нещо. КРИТИКИТЕ трябва да се поемат .. и да се усмислят, а не да се пренебрегват туку така. Учи се, учи. Това е. Аз лично не се интересъвам от рисуване, не съм се насочила на там, но ти щом си се трябва да знаеш, че не може на всяка критика да реагираш така и от едно "А" ти да изредиш от А до Я. Има още какво да се каже... Така, че темата не е приключена!
Значи,имах предвид,че темата е приключена за мен и Boot,а не по принцип!Защото можем да спорим в 20 страници и пак няма да сме на едно мнение!Тя не ме критикува относно самото изпълнение,ами към замисъла и това,че идеята е на друг!Аз лично не го тълкувам така и няма да се съглася,защото аз все пак не предлагам на хората тези неща,те са си лично за мен!Правила съм ги през свободното си време,защото не се занимавам с това сериозно,въпреки че чичо ми е доста добър художник!Исках да видя как ще се оцени аматьорския ми подход! Моята насока е доста по-суха и далечна материя от рисуването,а именно икономика и информатика!
Да наистина има грешка при чашата на патето,това вече е критика,а не личен вкус!Рисунката ми е старичка от поне 4 години,но я сложих,защото въпреки грешките по нея е сладка и ми харесва!