- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща,София,събота(21.10),пило ните,14:30 часа
nai-veroqtno shte doida,no ne obeshtavam,zashtoto ne znam dali shte sum v sofia![]()
Ха...да не да ми идваш на гости :PПървоначално написано от BeBencEto
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Петък вечерта хващам влака за София.
Някой трябва да ме вземе в 6:30 (събота) от гарата.![]()
Ми аз няма да дойда, но дано си прекарате добре![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi 6te doida 6to ne
Страшно много ми се иска да дойда, да скивам стари познати, да видя някой нов потребител, но за огромно мое съжаление няма да мога. Предполагам повечето хора се досещат защо.![]()
![]()
![]()
ааааПървоначално написано от p4elata_brumze
ще ти се усеща липсата да знаеш.. а и бду тъй като ти правеше снимки саа няма да има кой
аре някой ако има цифров или телефон с що годе читава камера да носи..
Кофти, но какво да се прави.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Все ще се намери някой да говори пълните простотии, вместо мен.![]()
...порадизащото друг, с такъв ник, все още няма.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
абе не опира само до ника тиПървоначално написано от p4elata_brumze
че е единствен - единствен е,но и поведението,стила ти ..абе просто пчеличко! :P
ае връщай се по скоро бееехах
П.П. о Боже флуудя собствената си тема![]()
![]()
ще съм там много ясно![]()
трябва да има и шефско лице хахааха![]()
![]()
ебавам се, но наистина ще дойда![]()
WILD__BOY, мисля, че вече стана банален като казваш, че всеки път няма да идваш, нищо лично, но.. не мисля, че на някого му пука чак пък толкова...
относно камерата, моето GSM-че прави читави снимки, такаче разчитайте на мен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ше ходиме ли глези? исля да се отбиеме тоя път.Първоначално написано от GLeZoRanA
Ако вали и не съм на работа на пистата ще дойда.
![]()
2т. системно
Интересно ми е какво ще правиш при, цитирам: "наркоманчета" и "безмозъчни същества" ?Първоначално написано от Amayo
![]()
Ще обменям опит и идеи с цел приятно прекарване на следобеда в компания създаваща ми уют и щастливи емоцииПървоначално написано от p4elata_brumze
.
2т. системно
Куките ме дебнат![]()
2т. системно
Блахахаха...да взема да дойда с Апарата ли.Направете среща ноември и идвам...имам 8-9 дена отпуска и направо ще си нашравя поредната почивка в София...Аз май направо да си се преместа там...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ахахахахах, двуличник!Първоначално написано от Amayo
Е, сори ако говориш за Глез.![]()
ще дойда при условие че ще ходи някой познат а не да дойда и да мълча и да ми е тъпо. те познати на сайта има един и ако го навия ще се довлечем... тра ла ла
2, 11 и 8 точка системно - бан
Обявявам присъствието си в случай че ходя нейде по центъра...и то ще е само за към 30мин(сиреч докато се съберете)и после съм на тренировки.
hahahahahahahahah nqma da e nikak losho da doidesh s aparatchetoПървоначално написано от Axxxel
ot koga ne sum se snimala
![]()
mai ima edna sedmica...veche ..
aide malko az da pofloodq v temata a priti![]()