- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща,София,събота(21.10),пило ните,14:30 часа
Ами последно исках да питам, че не разбрах нещо...фотоапарат имаме ли си?Уредихме ли се или аз да донеса моя?Първоначално написано от priti_kiti
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
аз мога да уредя снимки с телефончето ми(Sony Ericsson W800), но ако има кой да носи читав апарат - да го взима![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az idvam
В момента вече мога да гарантирам присъствието си, само дето не знам точно по кое време![]()
За мое нещастие пак ще съм на фанта
Бети да очаква телефонно позвъняване и да бъде готова да ми даде коорданитите си
P.s. за тези, които са се записали, а не дойдат, съм приготвил по някоя и друга санкцийка/да не се бърка със 'саксийка'
/
еми днес ще се видиме значи
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Някой да се обади на снуупи_ф, ако не се е сетил до сега![]()
15 човека до колкото разбрах...
Не е зле
И в крайна сметка никой не ме прибра от гарата.![]()
Е ще качите ли снимки все пак![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Мдам!Малко са!И колкото и малко да са, на три от тях аз се виждам на фон, а не исках!Грррр!Ше бия някой!Първоначално написано от TheNightRider
Абе трябва някой да постне!Така и не разбрах на кой е телефона с който се снимахме!Ама...няма значение!
![]()
тебе най-много ше бия!Колко пъти снима там, все мене на заден фон хващаше!Абе ти райдъра и DoPye снима ли ги?Че ако да, се чудя къде съм блеяла!Първоначално написано от GLeZoRanA
Ооо наистина беше много яко в Борисовата!Лошото е че бързичко свърши!
Ха....
И аз бях там, ама май никой не е забелязал...нищо, не беше зле.
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
www.bglovers.net/pics/
ina4e sre6ti4kata be6e dobra![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!