- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща,София,събота(21.10),пило ните,14:30 часа
Нищо лошо.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
зависи от гледната точка!Щото за теб хубавите неща з атях може да са лоши....тц-тц-тц!Гледай мама и тати да не забранят да си играят с тебе, че става страшно тогава!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ахахахахаха, неееееееееееееееее, не мога повече...ахахахах предавам се!Първоначално написано от brain_stew
![]()
![]()
![]()
разочарована съм!предаваш се без бой!не тъ йе срам!тц-тц-тцПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
еми не се запознах с кой знае колко хора от форума но поне от тези с които се запознах останах с доста добри впечетления
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
а аз повече няма да пия толкова кола!Малееее!Ся няма спане!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
абе прити следващия път си вземи някво оранжевко или (гррррр) розовко!Аааа сетих се са един приятел който си направил млечен шейк който придобил оранжев цвят!еее оффтопик малко ама ся нали ми е весело!СПИРАМ!
Направо ме карате да изпитвам яд, че съм напуснал София преди години
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ем аз бях до теб и прити ама така и не разбрах що не се запознахмеПървоначално написано от GLeZoRanA
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
...и с ходенето по хратсите!Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
хахахахаах!Първоначално написано от TheNightRider
те май други прекалиха с тва, ама здраве да е!
![]()
ем аз се запознах с тях carevi4noto_momi4e, kudravoto надето и мария
![]()