.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

С анцуг в обществото...

Дочук слухове че имало някви дискотеки дето не пускали с анцуг? И имало някви "типове" дето гледали с лошо око на ходещите с анцуг. Има ли тук такива?

Мега фен Аватара на machoka
    Викат му фейс контрол и го има във всеки себеуважаващ се клуб. В Екзит /зад БНБ/ не пуснаха приятелчета, защото бяха с къси панталони.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Офтопик

.: machoka :.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    лелеее незнаех че има и такива работи вече който както иска да си се облича бе деба
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ee machok i ti li hodi6 v exit???i edin moi priqtel ne go pusnaha 6oto be6e s kusi pantalonki!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

da v Exit i edno priqtel4e ne go pusnaxa za6toto be6e s JAPANKI!!! a za men su6to se pozamislixa za6toto bqx po ancung no qvno za6toto sum momi4e li ne znam ama me pusnaxa oba4e nego ne!!!! a tova e super tupo spored men!!!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Голям фен
    Трябва да си пълен селяндур,за да тръгнеш с анцуг из града,още повече на дискотека
    /rossa./

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Трябва да си пълен селяндур,за да тръгнеш с анцуг из града,още повече на дискотека
    ахам
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Зависи от анцунга..и от разбиранията...Аз пък супер мн се кефя на некфи широки анцузи,кецове и...бе тфа е...Уважавам такива хора дет си ходят наистина както им е удобно и със свой си стил без да им пука за хорското мнение...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Зависи от анцунга..и от разбиранията...Аз пък супер мн се кефя на некфи широки анцузи,кецове и...бе тфа е...Уважавам такива хора дет си ходят наистина както им е удобно и със свой си стил без да им пука за хорското мнение...
    Ееее!То кой не ги уважава тея хора.Лошото е че не пускат такива хора навсякъде!
    Бтв, спомних си, че още докато живях в Хасково, по едно време имаше мода да се ходи с анцунг и токчета!Малеее!Имаше истински бисери, но, признавам, имаше и някои индивиди подбрали..."тоалета" си с вкус и изглеждаха добре!Но вс епак!Анцунк с токчета!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Men lichno i v Exsit i v Buad sa me puskali s ancung...Na edni priqteli im bqha napravili problem vednuj v Dai Dai zashtoto bqha s djapanki i neiskaha da gi puskat obache za tova kak si oblechen za 1vi put chuvam che ne puskat v diskoteki..btw midian koe po tochno mu e selskoto az kato si hodq s ancung kfo selqnka li sum..i 90% ot dupetata deto se razhojdat sportno oblecheni s ancuzi i tn kfo i te li sa selqni..ne e opredlqsht faktor tova koeto nosish a nachina ti na durjanie
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Не се пускат хора с анцунг в дискотеката поради същата причина, заради която не може да отидеш на сватба или погребение с анцунг. Анцунга е за спортуване. Култура се иска малко.

Голям фен
    Град
    Варна
    Хахахахха...

Култура се искало, Друг път. Доста хора посещаващи дескотеките нямат култура, а и музиката, която пускат там не предполага да имаш култура...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Повече от фен
    Град
    ;]
    А я си влаам с шушлека и ма не бръка от никой ;щ

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Хахахахха...

Култура се искало, Друг път. Доста хора посещаващи дескотеките нямат култура, а и музиката, която пускат там не предполага да имаш култура...
    Да съм казъл, че няма и такива хора ?

а ако се връщам от тренировка или отивам на такава?!

Фейсконтрола ... нож с две остриета.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е то туй е селско бе. Аз най-много до магазина да ида с анцунг или да вляза в мазето, а мисълта да излизам с него...изобщо не ми е минала през главата.

А нормално да има някакви ограничения. Аз...като видя някой с анцунг...еми не ме зарибява

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ахам
    Груб селялялян
    2т. системно

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ми както не можеш да идеш на метъл концерт с клинче и поличка, така и с анцунг не можеш да влзеш в дискотека.Dress Code му се вика...И щом софианци се разхождат по анцузи, не знам...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ми както не можеш да идеш на метъл концерт с клинче и поличка, .
    афшмхм....секфи ги има Всъщност за по метал концерти само съм чувала ама на хип-хоп парте дет сичко що шава е е смъкнато и то не тип р&б...от време на време се появяват некфи мадами по бели панталончета и токченца и 2 флакона лак в косата...яко филми брат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ми както не можеш да идеш на метъл концерт с клинче и поличка, .
    афшмхм....секфи ги има Всъщност за по метал концерти само съм чувала ама на хип-хоп парте дет сичко що шава е е смъкнато и то не тип р&б...от време на време се появяват некфи мадами по бели панталончета и токченца и 2 флакона лак в косата...яко филми брат
    То тиея са от контингента на арендби рекърдс. Всички са по прашки със големи цици, в нашта банда е забранено за девици. \/
    2т. системно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами нямам нищо против анцузите,ама малко ми е селско да тръгнеш из центъла така,незнам.

Голям фен
    на мен пък не ми изглежда селско.
    но ходя така само когато спортувам и вкъщи

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Анцугът е спортно облекло и точка. Разбира се има различни анцузи, но в крайна сметка си е за спортуване и чалгите с розови анцузи с пухчета и в същото време с остри високи обувки изглеждат като опасни извънземни прасета
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    С анцуг- на дискотека??? В някоя селска кръчма може би, но не и на дискотека. Според мен също не е много яко да се разхождаш по анцуг из града, но това си е въпрос на вкус. Само не мога да разбера какво е чудното на това, че не те пускат с анцуга в дискотеката...

п.с За джапанките- Цяло лято си шляпам с джапанки, и не са ми правили проблем никъде...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си