.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен
    Ако си с джапанки БУМЕРАНГ няма да си много авторитетна.
    2т. системно

Re: С анцуг в обществото...

Цитирай Първоначално написано от bai_joran_4uka
    Дочук слухове че имало някви дискотеки дето не пускали с анцуг? И имало някви "типове" дето гледали с лошо око на ходещите с анцуг. Има ли тук такива?
    така е селтаци не се допускат, това дискотеката да не е неква кръчма
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    а ако се връщам от тренировка или отивам на такава?!
    то е ясно че след тренировка или преди такава няма да ходиш на дискотека (или поне след като се изкъпеш ще идеш предполагам, а као е така нищо н епречи да си сложиш чифт нови дрипи)
    2, 11 и 8 точка системно - бан

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    за това-само джапанки SPORT за два лева от пазара

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fake
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    за това-само джапанки SPORT за два лева от пазара
    Не има едни OSCAR където ако някой ден живот и здраве спечеля оскар ще отида на връчването с тях.
    2т. системно

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Мойте нямат марка , ама имат цветенца и са 5 лева, а не два, да си имаме уважението.
    А пък в летните дискотеки по плажа половината хорица са с джапанки...
    Ама няма никй с анцуг... ХАхахаха кофти ли еее... :P
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    ...А пък в летните дискотеки по плажа половината хорица са с джапанки...
    ми те на морето 80-90% са има ли смисъл да го казвам

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Вие за анцузи се разправяте, а аз помня как в Атина не ме пуснаха в един клуб, защото бях с кецове и пола
    на това му се вика dress code ...

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Викат му фейс контрол
    aбе тва не е ли дето гледат дали имаш 18

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Викат му фейс контрол
    aбе тва не е ли дето гледат дали имаш 18
    То да не е забранено да правиш две неща едновременно?
    2т. системно

hmmmm sega go 4uvam za 1 put a i da kofti e da trugnesh s ancung iz grada...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от the_destiny
    Вие за анцузи се разправяте, а аз помня как в Атина не ме пуснаха в един клуб, защото бях с кецове и пола
    на това му се вика dress code ...
    Сама каза-клуб, а не дискотека.Има разлика.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Фен
    Град
    Grenland
    Ами с анцуг също може да изглеждаш стилно,но колкото и стилно да е,не е за дискотека или клуб...с него се спортува,можеш да минеш на пазар или в даскало като има физическо...пък и то се очаква да си по-добре облечен в диското

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    e izvinqvai ne 4e na nqkoi mu vliza v rabotata koi s kakvo hodi ama suglasi se 4e ne e mn hubavo da hodi6 po ulicite s nqkuv ancig e zavisi kakuv e nqkoi hora nai-redovno si hodat ama se pak e gadno spored mene 6toto ancika ne e ne6to koeto moje da nosi6 po ulicite

Град
    Пазарджик
    verno 4e ancuzite ne sa za diskoteka, ama ina4e 6o da ne nosi6 ancuzi. vednaj beh s priateli v pld i beh po ancug i slu4aino re6ihme da hodim na disko(poprincip ne hoda po ancug na disko,ama ne biah podgotven) i hop ohranata mi vika"nemoje,6tot si s ancug" "4akai malko"vikam mu"Tva e ancug Adidas-180lvmaratonki-Adidas-120lv. az sam s drehi za 300lv. i ne me puskate,a pikluvcite s danki ot 30 lv gi puskate"
    nema lo6o v ancuzita,ama v gazarskite,markovi ancuzi a ne onia ot sergiite deto prili4at na parcali
    Целта оправдава средствата

Супер фен
    Аз даже имам един приятел от Перник къде си ходи из неговия център с кимоното от каратето. Със се пояса.
    2т. системно

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Davidoff
    verno 4e ancuzite ne sa za diskoteka, ama ina4e 6o da ne nosi6 ancuzi. vednaj beh s priateli v pld i beh po ancug i slu4aino re6ihme da hodim na disko(poprincip ne hoda po ancug na disko,ama ne biah podgotven) i hop ohranata mi vika"nemoje,6tot si s ancug" "4akai malko"vikam mu"Tva e ancug Adidas-180lvmaratonki-Adidas-120lv. az sam s drehi za 300lv. i ne me puskate,a pikluvcite s danki ot 30 lv gi puskate"
    nema lo6o v ancuzita,ama v gazarskite,markovi ancuzi a ne onia ot sergiite deto prili4at na parcali
    и за 1000лв да е, анцунга си остава спортно облекло.

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от Davidoff
    и за 1000лв да е, анцунга си остава спортно облекло.
    da oba4e markovite ancuzi sa gazarski i sa hubavi(da ne kaja i stilni)
    Целта оправдава средствата

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Трябва да си пълен селяндур,за да тръгнеш с анцуг из града,още повече на дискотека
    Именно.
    Въпреки че не е редно да се забранява на хората как да се обличат стига да не е прекалено скандално. Или да тръгнеш гол например.
    Аз знам,че в някои от най-елитните заведения не пускат,ако не си с костюм например.

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Да бе!не пускали ако не си с костюм!Вчера бях в Escape и си ме пуснаха както си бях с дънки и кецове,кво ми говорите......
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    to escape e qkiq elit deto vsi4ki sa s kustiumi

ivelino
    Guest
    i kvo mu e selskoto na ancuga be smeshki smisal smeshno e da hodish nqkade po zavedeniq i taka natatuka oba4e pr da izlezesh v kvartala ne6to govora za hubav ancug ne nekoi ot pazara na odibos abe nz ne6to nike novite model4eta ima ne loshi i hubavi maratonki na nike da se vruzvat s ancuga si e mn tejko bih kazal

Супер фен
    Къф е тоя фейс кънтрол бе

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivelino
    i kvo mu e selskoto na ancuga be smeshki smisal smeshno e da hodish nqkade po zavedeniq i taka natatuka oba4e pr da izlezesh v kvartala ne6to govora za hubav ancug ne nekoi ot pazara na odibos abe nz ne6to nike novite model4eta ima ne loshi i hubavi maratonki na nike da se vruzvat s ancuga si e mn tejko bih kazal
    И един синджир от кенефа отгоре върху шушляка. Ако може златен, и златен часовник от тие дето циганите ти ги предлагат по улицата. И в джоба безжичен телефон от тия дето приличат на джиесеми и гледаш да не се отдалечаваш много от къщи че да не губи обхват и да си говориш по цял ден. Знаеме ги кварталните мафиоти...
    2т. системно

преди е имало такива...ама специални клубове с определена музика,самба ала бала кадето се изисква строго облекло...Аз лично ходя с анцуг само когато съм на тренировка

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    И какво му е смешното на анцунга? И защо с анцунг да е смешно, а с дънки да не е? На официално мероприятие не върви да ходиш с анцунг, но не върви и да ходиш с дънки. Анцунга си е за спорт, за разходки, за неангажиращи кафета с приятели, а ако е готин, и такъв ти е стила (стил тип Али Джи, макар че неговите не съм съвсем сигурен дали са анцузи) може да го носиш и на дискотеки и разни такива. Преди години, когато беше модата на шалварите, с тях не беше ли по-смешно и жалко? Айде преди да пишете нещо - мислете! Анцунг не е много подходящ единствено за дискотека (разбира се има изключения) и за официални мероприятия, за всичко останало анцунга си е супер.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си