- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С анцуг в обществото...
Дочук слухове че имало някви дискотеки дето не пускали с анцуг? И имало някви "типове" дето гледали с лошо око на ходещите с анцуг. Има ли тук такива?![]()
![]()
Викат му фейс контрол и го има във всеки себеуважаващ се клуб. В Екзит /зад БНБ/ не пуснаха приятелчета, защото бяха с къси панталони.
лелеее незнаех че има и такива работи вече който както иска да си се облича бе деба
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
ee machok i ti li hodi6 v exit???i edin moi priqtel ne go pusnaha 6oto be6e s kusi pantalonki!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
da v Exit i edno priqtel4e ne go pusnaxa za6toto be6e s JAPANKI!!! a za men su6to se pozamislixa za6toto bqx po ancung no qvno za6toto sum momi4e li ne znam ama me pusnaxa oba4e nego ne!!!! a tova e super tupo spored men!!!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Трябва да си пълен селяндур,за да тръгнеш с анцуг из града,още повече на дискотека![]()
/rossa./
ахамПървоначално написано от midian
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Зависи от анцунга..и от разбиранията...Аз пък супер мн се кефя на некфи широки анцузи,кецове и...бе тфа е...Уважавам такива хора дет си ходят наистина както им е удобно и със свой си стил без да им пука за хорското мнение...
Ееее!То кой не ги уважава тея хора.Лошото е че не пускат такива хора навсякъде!Първоначално написано от Jamalska
Бтв, спомних си, че още докато живях в Хасково, по едно време имаше мода да се ходи с анцунг и токчета!Малеее!Имаше истински бисери, но, признавам, имаше и някои индивиди подбрали..."тоалета" си с вкус и изглеждаха добре!Но вс епак!Анцунк с токчета!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Men lichno i v Exsit i v Buad sa me puskali s ancung...Na edni priqteli im bqha napravili problem vednuj v Dai Dai zashtoto bqha s djapanki i neiskaha da gi puskat obache za tova kak si oblechen za 1vi put chuvam che ne puskat v diskoteki..btw midian koe po tochno mu e selskoto az kato si hodq s ancung kfo selqnka li sum..i 90% ot dupetata deto se razhojdat sportno oblecheni s ancuzi i tn kfo i te li sa selqni..ne e opredlqsht faktor tova koeto nosish a nachina ti na durjanie
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не се пускат хора с анцунг в дискотеката поради същата причина, заради която не може да отидеш на сватба или погребение с анцунг. Анцунга е за спортуване. Култура се иска малко.
Хахахахха...
Култура се искало, Друг път. Доста хора посещаващи дескотеките нямат култура, а и музиката, която пускат там не предполага да имаш култура...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
А я си влаам с шушлека и ма не бръка от никой ;щ
Да съм казъл, че няма и такива хора ?Първоначално написано от Mo6nо
а ако се връщам от тренировка или отивам на такава?!Първоначално написано от midian
Фейсконтрола ... нож с две остриета.
Е то туй е селско бе. Аз най-много до магазина да ида с анцунг или да вляза в мазето, а мисълта да излизам с него...изобщо не ми е минала през главата.
А нормално да има някакви ограничения. Аз...като видя някой с анцунг...еми не ме зарибява![]()
Груб селялялянПървоначално написано от valantain_love
2т. системно
Ми както не можеш да идеш на метъл концерт с клинче и поличка, така и с анцунг не можеш да влзеш в дискотека.Dress Code му се вика...И щом софианци се разхождат по анцузи, не знам...
афшмхм....секфи ги имаПървоначално написано от aLL|aLoNe
Всъщност за по метал концерти само съм чувала ама на хип-хоп парте дет сичко що шава е е смъкнато и то не тип р&б...от време на време се появяват некфи мадами по бели панталончета и токченца и 2 флакона лак в косата...яко филми брат
То тиея са от контингента на арендби рекърдс. Всички са по прашки със големи цици, в нашта банда е забранено за девици. \Първоначално написано от Jamalska
/
2т. системно
Ами нямам нищо против анцузите,ама малко ми е селско да тръгнеш из центъла така,незнам.
на мен пък не ми изглежда селско.
но ходя така само когато спортувам и вкъщи![]()
Анцугът е спортно облекло и точка. Разбира се има различни анцузи, но в крайна сметка си е за спортуване и чалгите с розови анцузи с пухчета и в същото време с остри високи обувки изглеждат като опасни извънземни прасета![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
С анцуг- на дискотека??? В някоя селска кръчма може би, но не и на дискотека. Според мен също не е много яко да се разхождаш по анцуг из града, но това си е въпрос на вкус. Само не мога да разбера какво е чудното на това, че не те пускат с анцуга в дискотеката...
п.с За джапанките-Цяло лято си шляпам с джапанки, и не са ми правили проблем никъде...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.