- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6te umra bez nego
ima edno mom4e koeto mn obi4am ama ot cqlto si sarce,no to ne mi vqrva.misli 4e haresvam drugite 6toto vednaj bqha napravila edna golqma glupost s edni mneniq v sait.sega 4uvstvam otvratitelno i mn sajelqvam.tva mome mi vdahva jivot i bez nego sam kragka nula.toi e celiq mi svqt.6te umra bez nego ,ako se razdelim(koeto se molq da ne stane) nikoga nqma da go preodoleq.toi ne moje da zabravi uniq mneniq v saita i kato po4nem da vorim za tqh vinagi mi stava uajsno zle 6tot ose 4usvtvam vinovna.na nqkolko pati zaradi tova sme na raba i sq pak.v momenta mi e mn tajno.molq kajete kakvo da napravq za da se iztrie vs tova,za6toto ako nqkoi dne ostana bez nego tva 6te e kraq na sveta za men..![]()
Kakuv sait kakvi mneniq kaji po tochno...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ами обясни му истинските причини поради които си писала тези мнения, дори и те да са били нещо моментно. явно има неща, които нараняват прекалено много и това е едно от тях. не бъди такава егоистка и помисли как се чувства той и дали изобщо на него му е лесно
zna4i mneniqta bqha za edni snimki na edni mom4eta.az prosto si kazvah mnenieto ne sam mislila 4e tva mom4e na snimkata go haresvam i t.n.,no lo6oto e 4e v ednoto ima6e i edna {} .az znam 4e na nego ne mu e lesno i s tva go naranih ,i iskam da mu pomogna da iztrie tva za koeto sega ujasno mn se razkaivam
Мъжете са ревниви - тва е друго.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
2т. системно
Ама този е голям ревнивко!!! Сигурно даже като те види да говориш с някое момче пак ще започнат скандалите. Явно, че той ти няма доверие. Пък и това {} не значи, че си влюбена там в въпросното момче, а че просто ти е симпатично. Пък и това е само и единствено в чата, или в сайта, там каквото е. Незнам...според мен няма смисл да продължавате тази връзка.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
poznata istoria ama ot drugata strana ... ami az puk mislq che ima smisul ot takava vruzka ..prosto momcheto e mn revnivo no tova e zashtoto te obi4a prepolgam i go e strax da ne te izgubi... mislq 4e triabva da pogovirsh s nego i da da mu obqsnish che ni si vlagala nikakvi chuvstva v tezi neshta s {}... i 4e obi4ash samo nego! no nali znaesh che vaprosa e ne samo da kajesh no i da dokajeshuspex
![]()
Поговори с него да това последен път,кажи му истината и ако не ти повярва не заслужава любовта ти.