.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

епилиране на триъгълника

зна4иии епилирам си тръъгълника с епилатор(логи4но)
    и се мажа с крем след тфа.нормално емда се появяват пъп4ици които минават,но н мен ми се появяват гадни със или без подкожни косъм4ета и остават като белези и е мн гадно -някфи тъмно лилаво-кафяви ужас..ве4е понвах ислед баня да се мажа с крем заза да минат но нз какво да правя...кожата там е мн нежна..пилинг можеби ??или нз и аз ...искам да се отърва от гадните пъп4ици

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!

em......

em skii sq to sas piling ma samnqva da stane nqkva hava ama po hubavo idi na lazerno le4enie.... moje da e skapo ama pone sam siguren 4e 6te e efekasno... uspeh sas premahvaneto na tam raotite \/ \/ \/

Супер фен
    probvai s kola maska
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    Ами не си махай космите и няма да имаш проблем с пъпчците!!!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ами да ти кажа честно и аз имам същия проблем.Пробвала съм с епилатор,коламаска и пинсета-все е същата работа.Косъмчетата се забиват навътре и като ги разчовъркам да излязат се получава раничка и остава синьо-лилаво и чак след месец се маха.Много е гадно.Зависи как скубиш космите.Аз гледам да си ги махам по посока на растежа им,уж не се обръщали,ама...Това с лазерните истории е добра идея,стига да си приготвиш повечко пари,а и там с една процедура няма да ти се реши проблема.

Guest
    Az ti prepora4vam vinagi sled kato napravi6 epilaciqta da vleznae6 da si vzeme6 edin du6 i da masajirah epiliranoto mqsto s eksfolira6t du6 gel s mikro 4astici i da raztriq6 s gaba!
    A sa6to i nedei samo da se epilira6,a reduvai tova s kremove na veet za depilaciq,ima speciqlni za triagalnika!Taka kosam4etata 6te omeknat!
    Uspeh!!!!!

Az ti prepora4vam vinagi sled kato napravi6 epilaciqta da vleznae6 da si vzeme6 edin du6 i da masajirah epiliranoto mqsto s eksfolira6t du6 gel s mikro 4astici i da raztriq6 s gaba!
    A sa6to i nedei samo da se epilira6,a reduvai tova s kremove na veet za depilaciq,ima speciqlni za triagalnika!Taka kosam4etata 6te omeknat!
    Uspeh!!!!!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ....с кола маска не се появяват толкова ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Еми когато ги махаш с епилатор винаги излизат,както вече казаха пробвай с кола маска
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си