.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

:/ ...Ах ТаЗи РеВнОсТ... :/

Искам просто до споделя...
    Ситуацията при мен е следната: Много обичам момчето с което сме заедно вече почти 5 месеца но проблема е че адски много го ревнувам...Можеби повечето пъти ревноста е безпочвена но найстина ме е страх да не го загубя - Той е единственото момче досега което обичам истински. Заради тази моя глупава ревност често сме стигали до скандали и сме били на прага да скъсаме... Затова-Все търся вината в себе си-какво ли мога да не му давам аз за да реши дa потърси друга?[след като се старая да правя всичко за него?!?]- Повечето ще ми кажат-"Щом му нямаш доверие значи не го обичаш"- да ама не!Обичам го но аз тъкмо му повярвам всичко е ок и той сам започва да ме кара да се съмнявам с неволни реакций и думи.Съмненията ми се засилиха още повече когато имаше период в който скъсахме за седмица[беше ми много тежко и колко съм плкала само аз си знам] - тогава той се виждал с едно момиче за което отдавна знаех че си пада по него и го сваля.. Той много добре знаеше че го ревнувам от нея но въпреки всичко го направил чак седмица след като отново бяхме заедно той ми призна за нея.Уверяваше ме че нямало нищо между тях и аз [досто трудно]приех че е истина но има нещо което до днес немога да приема-факта че 7 дни сме разделени ОБИЧА МЕ а веднага се вижда с друга следкато знае че ще ми е ужасно кофти като/ако/ разбера
    Сега проблема е не че го ревнувам от нея а изобщо..и незнам дали вече не си въобразявам .
    Молбата ми е ако има тук някой който има или е имал подобен проблем да ме посъветва какво да правя-Дали имам основание след това да го ревнувам.. и как да не бъда толкова ревнива защото ме е страх в стремежа си да не ми го отнеме друга, да не го отблъсквам сама от себе си -
    А Аз НЕмога Без НЕГО

Повече от фен
    щом ти е признал за т'ва момиче, значи все пак много държи на теб и е решил да бъде честен с теб. Наистина трябва да се поуспокоиш малко. Тази ревност е една ГОЛЯМА пречка в вашата връзка. Опитай се да му вярваш. Направи всичко възможно да спреш тази ревност.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Ami da ti kaja milichka az sum sushtata da ne kaja malko po zle..revnuvam go ot vsichko i vsichki...Tochno zatova sme skarani v momenta shtoto snoshti izleze s brat mu i hodili v nqkakvo kafe a na men mi beshe super shitnq losho i tn i ne otidoh i po edno reme mi call i vika az sum edikudesi s brat mi i 2ma nego fr..obache v sushtiq moment chuh nqkakuv jenski glas i ti kazvam pobesnqh napravo..kazah mu vednag da si trugva a to defakto nqmashe kak da stane shtoto ebshe kusno nqmshe gredski transport a ot centara do lulin e baq pit..i toi kaza che she si trugne s drugite sledmalko i v momenta da ti kaja ne se znae dali ziobshto hodim a i az adski mnogo go obicham obache s taq revnost po-dobre da ne sme zaedno zahstoto taka samo a zi toi stradame...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Ami da ti kaja milichka az sum sushtata da ne kaja malko po zle..revnuvam go ot vsichko i vsichki...Tochno zatova sme skarani v momenta shtoto snoshti izleze s brat mu i hodili v nqkakvo kafe a na men mi beshe super shitnq losho i tn i ne otidoh i po edno reme mi call i vika az sum edikudesi s brat mi i 2ma nego fr..obache v sushtiq moment chuh nqkakuv jenski glas i ti kazvam pobesnqh napravo..kazah mu vednag da si trugva a to defakto nqmashe kak da stane shtoto ebshe kusno nqmshe gredski transport a ot centara do lulin e baq pit..i toi kaza che she si trugne s drugite sledmalko i v momenta da ti kaja ne se znae dali ziobshto hodim a i az adski mnogo go obicham obache s taq revnost po-dobre da ne sme zaedno zahstoto taka samo a zi toi stradame...
    ox mn kofti taka pone edin 4ovek da e na moeto mqsto... ne mili4ka-ako si gi obi4ame i dvete triabva da se opitame da se promenim i da ne gi revnuvame tolkova...az li4no 4esto sam opitvala da prikrivam revnosta si ama e dosta trydno i posle mi e kofti taka...mai vse pak triabva da opitam da mu vqrvam pove4e..-napravi sashtoto i ti moje bi s vremeto te shte ni dokajat 4e mojem da imame doverie... nadqvam se.... xaide -uspex macka i na teb

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам страха ти,но много по-вероятно да ги загубиш с тези скандали!Ти си била на прага и тогава какво щеше да стане?Внимавай малко все пак,но има и друго...все пак не виждам защо излиза с момиче,което го е харсевало.Имаш право да го питаш това-защо не ти е казал за втория път и защо го прави като знае,че ще ти е гадно?Помоли го да не прави така,защото ти става зле.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    tedinkata_ mi milichka to veche pri men edvaline e bolestno sustoqnie...v smiusl otkacha kogato znam che e navun a az sum na dr mqsto..ujas... No loshoto e che nemoga da prekrivam revnostta si..opitvala sum se..i otkacham vednaga nqkaksi nemoga da se zdurjam ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Burgas
    ай да зема малко на кирилица да пиша, че втръсна латинеца. ми по темата...ем да, аз съм си същия. а и ревността си я показвам винаги. все искам да замълча и все не успявам. именно заради разни случайни приказки и действия и полудявам. от началото на връзката ми (сегашната, вече година и повече) има момче от което ревнувам (имаше и един малък инцидент в началото от нейна страна така че има за какво). иии положението е че и двамата имаме право да се сърдим. аз иам право да се сърдя за станалото и да ревнувам, а тя има право да се сърди защото случката стана много отдавна, а аз все не забравям и това я ядосва. на няколко пъти е имало големи скандали, на няколко пъти сме късали и кво ли още не. да не говорим и че той ми е и мой приятел, завършихме едно време заедно (един випуск). в крайна сметка след поредния супер скандал й дадох едно обещание - аз оттук нататък ще си мълча за всичко свързано с него, няма да споменавам името му и въобще нищо - докато тя не започне да прекалява с примерно с излизанията с него или нещо от сорта. ревността е гадно нещо от една страна - от друга може пък да е хубаво, лично аз го приемам като знак че човека се страхува да не те загуби -> обича те. тя също доста ме ревнува и от най-малкото и мен ми е приятно - в същото време гледам да не давам поводи. към надуфчето - стига глупости и ти не било добре да продължавате. ееее айде де. просто се поспри малко или най-малкото не му казвай. ми тъй ми. мразя изказвания от сорта - най-добре да се разделим, по-добре ще е - глупости на търкалета. я се стегни

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

RuSKoTo
    Guest
    Ami chesno da ti kaja az imam sashtiq problem....i neznam kakvo da pravq...vinagi kogato go revnuvam e ot liubov no toi ne moje da me razbere....

Фен
    Град
    София
    Ами,мила,нормално е да изпитваш ревност!А и щом толкова го обичаш е логично да се страхуваш да го загубиш... Само че не прекалявай,защото това ще му омръзне и ще те остави колкото и да му е трудно или не За това я давай по-спокойно
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    няма връзка без ревност, просто при всички двойки тя е с различна дълбочина. аз също ужасно много ревнувам, но за разлика от теб на мен ми доказват по хиляда пъти на ден, че аз съм единствена и няма друга като мен. може би ти също се нуждаеш от доказателства, а не просто от думи. но това, че е бил няколко дни с друга не трябва да те прави мнителна. вярно, че ревността е нормално да стане по-голяма, но нали знаеш, че никой не обича да бъде постоянно под прицел и да бъде следена всяка негова крачка - явно или тайно

Ревността значи, че държиш на него, но тя трябва да си остане вътре в теб и да не влияе на отношенията ви... ако започне да влияе тогава се опира до довеието...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Голям фен
    Milichka v nqkoi sluchai e po dobre da si premalchish.Ima mn prichini da se e vijdal s tova momche-da e iskal da te zabravi,da te nakara da revnuvash,da se e chustval svoboden no tova da e s druga qvno ne mu e dopadnalo shtom otnovo e s teb.Obichai te se,sled kato e s tebi toi te obicha
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    щом ти е признал за т'ва момиче, значи все пак много държи на теб и е решил да бъде честен с теб. Наистина трябва да се поуспокоиш малко. Тази ревност е една ГОЛЯМА пречка в вашата връзка. Опитай се да му вярваш. Направи всичко възможно да спреш тази ревност.
    тя е много права послушай я
    miscellaneous_370.gif

Град
    [ h ]
    blagodarq na vsi4ki za mneniata strahotni ste naistina shte opitam da se promenq i da ne revnuvam tolkova zashtoto nai malkoto koeto zaslujava choveka koito obi4am e doverieto mi

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    няма връзка без ревност, просто при всички двойки тя е с различна дълбочина. аз също ужасно много ревнувам, но за разлика от теб на мен ми доказват по хиляда пъти на ден, че аз съм единствена и няма друга като мен. може би ти също се нуждаеш от доказателства, а не просто от думи. но това, че е бил няколко дни с друга не трябва да те прави мнителна. вярно, че ревността е нормално да стане по-голяма, но нали знаеш, че никой не обича да бъде постоянно под прицел и да бъде следена всяка негова крачка - явно или тайно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си