- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината е,че анусът не е създаден да бъде пенетриран
Истината е,че анусът не е създаден да бъде пенетриран
istinata e 4e seksa e napraven 4isto i prosto za produljavane na roda. qsno ?
tva e 4e 4oveka se e nau4il da izpolzva i da vzema maksimuma ot nego kato udovolstvie, taka kakto moje da se izvle4e i ot "anusa" ili po-to4no analniq seks. moje i da ne e zaduljitelen, no nqkoi go haresvat vse pak.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Аз ли4но не одобрявам аналния секс ,но всеки с предпо4итанията си!Първоначално написано от Анонимко
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
съгласнаПървоначално написано от Sunny_stz
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Тя и устата не е създадена за свирки/лизане, ама....
Abe seki ima pravo na izbor , na nqkoi hora im haresva analniq sex na drugi ne ...Lichno na men ne mi dopada osobenno
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
[quote="Komshiikata"]Abe seki ima pravo na izbor , na nqkoi hora im haresva analniq sex na drugi ne ...Lichno na men ne mi dopada osobenno[/quot]а така![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Всяка част от човешкото тяло, чрез стимулацията на която може да се достави удоволствие се използва! Няма такава глупост "това не е за.." и т.н. Това да детински простотии!
Специално за аналния, на много хора се харесва, включително и на мъже, има доста момченца, които обичат да им стимулираш аналния отвор с пръстче, до като им правиш минет. Аз лично съм го правила на няколко от гаджетата си и си умираха от кеф, въпреки че преди това твърдяха, че било "педерастко" и т.н.
Просто е тъпо да се определят и осъждат неща, които съвсем не сте пробвали и не знаете за какво става въпрос.
За аналния секс съм. Няма такава работа тази 4аст е за това, онази за онова. Щом ти харесва използвай си която си иска6 4аст от тялото за каквото си иска6![]()
Abe za analniq sex sym protiv,napomnq mi na 4ivtosvaneto pri jivotnite....
Първоначално написано от TraPPed
mnogo tochno kazano
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Яяя мирно рота ! В две редици! Кви са тез мръсни думи - гъзов секс, минети? Щом не се стреми към правинито на дица,наче един гражданин е непълноценен! Такива - в Белене!
Ааа,ма-ха!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam na jenite haresva li im amaa.. na men mi haresva pove4e ot vaginalniq.. po e tesno v anusa ....![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от Sunny_stz
И аз не го одобрявам...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хубаво хубаво, ама като се сетя, че и те кензат и направо....На който както му харесва според мен.
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Истината е едно доста относително понятие.
А всички жени се правят сякаш не серат.
аз се чудя как може на някой да му хрумне да пусне такава тема...."ануса бил създаден за секс!"...божееее!!...тва срането е нещо второстепенно, нали...винаги съм знаел, че има някаква конспирация в тва човешко тяло..
както и че си лееееко тъп, нали!?Първоначално написано от Pe666o
![]()