Цитирай Първоначално написано от white_chik
Цитирай Първоначално написано от maybelline
Цитирай Първоначално написано от white_chik
Цитирай Първоначално написано от maybelline
Ако харесва компютърни игри,разузнай кои вече има и му купи някоя готина,която няма.Също така ако харесва компютри(повечето момчета са луди по компютрите),му купи някоя принадлежност за компютъра(по-готина клавиатура,оптична мишка или тонколонки(ако няма и иска).Ако обича да играе футбол,можеш да му купиш футболна топка.Може също някой хубав дезодорант(Str8 например).
Като изключим дезодоранта предложенията ми се струват малко детски,ама не знам де,вие на колко години сте?
Това е рожден ден на тийнейджър,който авторката не познава особено добре(както тя спомена),а не годишнина от връзка или посещение при кралицата на Англия.Особено поради факта,че не се познават добре(и са в тийнейджърска възраст),идеите ми се струват подходящи.
Първо,извинявам се,че съм поснала два пъти темата си,второ не исках да те обидя,но аз лично не бих подарила на гаджето си компютърна игра,защото няма да му остане като спомен,а и се съмнявам,ако момчето е на примерно 16-17 години да се зарадва безкрайно много на неква игра.Това е лично мнение не го натрапвам,но аз бих подаило нещо нестандартно
Ами той е сега прави 18 не мисля 4е е много в тийнейджърската възраст,навлиза ве4е в света на по-големите,ако мога така да се изразя.По4ти всяко мом4е се интересува от компютърни игри,но не мисля 4е това е подходящ подарък.........Това за сувенира е добра идея,поне ще му остане за спомен,ако имате други идеи пишете,какво харесва едно ве4е пораснало мом4е??Благодаря ви