.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Moderated:Харесвате ли момичета със силен характер?

Ima mnogo temi ot sorta-Kakvo vijdate purvo v edno momi4e/mom4e,kakvo vi vpe4atlqva i t.n.Az vi iskam mnenieto za edin po-konkreten vypros.Haresvate li momi4eta s silen harekter,razbiraite go kakto iskate.Pitam mom4etata,kak biha se 4uvstvali s takova momi4e,pla6i li gi?!A momi4etata,kakva priqtelka se qvqva tezi momi4eta?!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз ще отговоря,ако имам приятелка нали...хубаво е човек да има силен характер,но не за ти заповядва и да командори наляво и надясно.Хубаво е човек да има достойнство,но не да е прекалено горд,защото това определно му съдава проблеми.

Аз също съм момиче, и все пак ще си изкажа мнението.Момиче със силен характер не значи непременно "да командва" "да се налага" и т.н. Аз поне така го разбирам. Такива момичета са способни да вървят с изправена глава независимо какво става, да могат да застанат пред някои и да му кажат точно какво мислят за него в лицето, да са достатъчно смели, за да се противопоставят на чуждото мнение и да си отстояват своето и т.н. Аз лично харесвам и уважавам такива момичета - аз самата отчасти съм такава (случвали са ми се такива неща, за толкова кратко време, че много от познатите ми се чудят как не съм изперкала тотално). И понеже силните момичета са малко и рядко се срещат, когато момче попадне на такова момиче може да бъде доста озадачен. За изплашен не знам - те да си кажат.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми на мен винаги са ми казвали, че имам мн силен характер и успявам да продолея каквото и да било.. просто се научих бързо и безболезнено да се справям с лошинте неща и само да се радвам на хубавите

тва е добре според мен, защото след като лесно решаваш собствените си проблеми, ти остава време да помогнеш на приятелите и не ти се налага да мислиш толкова за себе си
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Да това е много хубаво. И все пак на мен ми е интересна гледната точка на момчетата. Те май се изплашиха.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    da mi sa prai na muj naprei tui naprai unui pffffff
    burzo 6a q sloja na mqstoto i ....
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    da mi sa prai na muj naprei tui naprai unui pffffff
    burzo 6a q sloja na mqstoto i ....
    podkrepqm!

Мъжете не обичат силните жени, нито прекалено умните. Прави си изводите сама.

Аз също съм момиче, но ще отговоря. Много хора са ми казвали, че имам силен характер и съм доста упорита, когато искам да постигна нещо. Лично за мен няма нищо лошо в това едно момиче да бъде силно, да може сама да се бори с трудностите и да продолява лошите моменти в живота. Научена съм, че когато искам нещо мога да го постигна. Като приятелка съм много всеотдайна и никога не бих оставила приятел/ка в труден момент. Според мен повечето момчета малко или много се страхуват от силни момичета, които нямат нужда постоянно да бъдат закриляни. Повечето са свикнали момичетата да са страшно кокетни и неоправни и да чакат момчето да прави всичко. Така момчетата са чувстват по-силни и с повече влас. Разбира се това не важи за всички момчета. Има и някои, които биха били щастливи да имат момиче със силен характер до себе си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на iiirish
    момичетата със силен и борбен характер винаги са най-добрите приятелки. именно заради характера си те никога не биха изоставили или пренебрегнали приятелка и винаги биха се впуснали да успокояват, напътстват и изсушват със търпение. но ако имаш подобно момиче за враг... не ти блазя, защото познавам такива момичета и те са готови на всичко за да защитят своето

Мега фен Аватара на quench
    аааа,Дария,познах те!!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

FiRe_LaDy
    Guest
    I az imam silen harakter i dyrja na svoeto vinagi.Ama taka misleh i bqh ubedena 100% do predi meseci,a sega nz.Naistina prodyljavam da si dyrja na moeto,ama s edno neshto ne mojah da se preborq. Inache pod silen harakter edva li trqa se razbira ` da komandva i da mnogo vlastna ` - prosto otstoqvam svoeto.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Наистина има мъже, които се плашат от жени със силен характер. Повечето се чувстват засенчeни.
    Но според мен едно момиче с наистина силен характер е много по добър избор. Просто тя е осъзнала какво иска и как да го постига. Знае и какво иска от връзката си и как точно да изрази желанията си без да овърта.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен
    Аз съм със силен характер,но това не означава,че командвам!Просто си държа на своята и когато примерно някой ми се прави,хич не ми пука или от чуждото мнение също не ми пука!!!

Фен
    Град
    Sofia
    ooo винаги съм предпочитал такива момичета!много по яко е с тях и най-важното,е че рядко употребяват думата незнам!
    sam ne moga :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си