- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA VSI4ki daca KOI TO ISKAT DA PRAVAT SEKS I MNENIETO IM
kakvo mislite za seksa mejdy vas detsata na taq vuzrast 12-14
? a i kakvo mislite za tq
Е мисля,че не са много дорасли за да правят секс на тая възраст.Виж 16 нагоре вече си наясно кво правиш,как да го правиш.да се предпазваш....
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Та,гледам,че колегата се е отделил малко от темата,аз да я продължа:
Тролът на тоалетното казанче не е могъл да го усмири.Децата от приюта до нас не бива да се пускат до филмчета,на които е обозначено под 3 години,все пак това са 3 години за осмисляне на дълбоките мисли,заложени във филмите,пък и ако някоя целувка се навърта,боже...![]()
I'm good at everything...except stomatology.
тая тема е обсъждана милион пъти. кой квото ис го мисли, си го мисли. кво те интересува кво мисли пешо?
ZAEBI KOLIBRI !!!
мисля,че няма никакъв смисъл да го обсъждаме,децата правят каквото си искат и нас никой не ни слуша,няма смисъл да си хабим приказките,на тях живота ще им бъде учител,не ние!!!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Abe begai s tiq 14-godi6ni te sopolite ne mogat da si izbyr6at sami,kamoli 6te pravqt sex.Drun -drun po-razviti,pulna otvrat!
kato tolkova iskat-da go pravqt,tehen problem-no samo s prezervativ!![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Мисля, че са много зле.Първоначално написано от shopov
деца + секс = Павел Шопов в обществената баня
tva sme6no li trqbva6e da e.. ?Първоначално написано от quench
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да виждаш смешен емотикон някъде?
ne otgovori na vuprosa mi![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не - трагично. Сериозно. Или каквото и да е - но не смешно. Просто съм съгласен с доктор Грешков по един или друг начин.
пак със сифилистичния върколак и банана хахахаПървоначално написано от д-р Грешков
Направете малко разнообразие г-н Грешков
Използвайте мечи капан или ток
Надявам се да няма увеличение на сметката за тока на електрическите столове....![]()
![]()
![]()
![]()
на тая възраст по-добре да си мислят за училище малките копелна и копелки! хаха Но от друга страна като се замисля аз кво правех на 13-14..... е сега нека да учат !![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
хаХА абе pshyho кой ще ти прави секс м/у 12-14.....Само циганките правят...та те до 17 годишни са с по 2 деца.... Не се обиждай ама малко сиПървоначално написано от shopov
![]()
Ха ... нали и на 15 си баща....Първоначално написано от jony