.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Guest

I na vas li vi vliza vyzdyh???

prepory4vam temata za momi4etata,no ne e lo6o i mom4etata da q pro4etat ,6toto stava kofti kato se slu4i i imenno tova:ne vi li se e slu4valo sled seks ili dori po vreme ne seks da vi vlezne vyzduh otdolu?i sled kato prikliu4ite s partniora vi ,ve4e opiqneni ot ydovolstvieto,da se razdvijite i ...hop izleze )) izleze vuzduhyt ot dolu,no prirdujen s gaden zvuk(to4no kato pruckane),mn kofti.
    6te pomolq nqkoi ako mu se e slu4valo da pi6e i da kazva kak se opravq sled tova ako vyob6te se opravq.Nz v men li e problema ili v razmera na penisa,molq vi pi6ete i kajete kakvo da pravq!!!kakvi pozi da izpolzvam?

Повече от фен
    hahahaha e sluchva se... spoko...

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    hahahaha e sluchva se... spoko...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    uff mn e gadno ama e normalno i az sam obqsnila na miloto za kakvo stava vapros i np...
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    slu4va se,nqma kak
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Супер фен
    дааааааа, ужасно е
    добре, че пр ми наистина ме разбира

nqkva_tam
    Guest
    Slu4va se...
    Mi,kvo-ako se slu4i i se polu4i nqkva skonfuzna situaciq se usmihva6 i mu obqsnqva6! No,obiknovenno ne e tolko trudno da se doseti 4oveka za kakvo stava duma...
    Ina4e-moje da se izbyzika6 i da zaqvi6,4e nqkoi pu6at sled sex, drugi-pyrdqt(dr vid gazoobmen)!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от nqkva_tam
    Slu4va se...
    Mi,kvo-ako se slu4i i se polu4i nqkva skonfuzna situaciq se usmihva6 i mu obqsnqva6! No,obiknovenno ne e tolko trudno da se doseti 4oveka za kakvo stava duma...
    Ina4e-moje da se izbyzika6 i da zaqvi6,4e nqkoi pu6at sled sex, drugi-pyrdqt(dr vid gazoobmen)!

It wasn`t me! Тва беше яко, наистина!

Emm Gadno ee .. ?! Ama ne se slu4va 4esto zavisi ot pozata.. xixi sme6no ni stava kato se polu4i taka .. ama mene malko me hva6ta sram ama karaii
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Фен
    Град
    In Your Mind..
    И на мен ми се е случвало и гледам да не обръщам внимание, но е доста неприятно.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Nqkoi vunshen
    Guest
    Тва мисля, че е напълно нормално. На дали има момиче на което да не се е случвало. Наистина много зависи от позата!

Нормално е и като правим секс и на моята се случва така

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    хахаха аз в началото се стреснах и адски се сдухах ама оттогава все на майтап го взимам ...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от nqkva_tam
    Slu4va se...

It wasn`t me! Тва беше яко, наистина!
    не пускай такива мнения някой ше катастрофира бе

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

И аз като съм го правил с бившата ми се е случвало и тя беше много притеснена да не и се подигравам, но аз я разбрах. Иначе си е малко смешничко

Най-често се случва при задна прашка. Какво толкова ? Човешко е.
    2т. забрана за ползване на профил

Град
    някъде там
    Често ми се случва по време на секс, а не след това. Иначе е съвсем нормално. Не се притеснявай, той също усеща какво става!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е,така че няма откакво да се притесняваш.

Фен
    Град
    Sofia
    mda po4ti vinagi se mi se slu4va i otna4aloto mnogo se sduhvah...no sega po go priemam... ama pak mi e gadno..

Guest
    em da e normalno e spored men se polu4ava ne6tu kato vaklum i posle nqma kak spox si4ko e ok...

i na men mi se e slu4valo no zaneh za ko stava na vupros miloto smao me popita ko stana ia z mu obqsnih i toi me razbra nqma stra6no spoko....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и на мен ми се е случвало,но тфа беше само 1 път ..и явно беше от позата..аз бях легнала а краката ми бяха на раменете на милото,.. и така . и повече не го правим в тази поза,щото ме избива на смях..а и сякаш боли
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    [quote="The_Terminator"]Нормално е и като правим секс и на моята се случва така

и на моита става тва тя ми е казвала няколко пати ве4е.

На всички се е случвало.Тва е съвсем нормално!

На всички момичета може да се е случвало .... и техните партньори да го приемат ама на нас момичетатата н иде да потънем в земята.... много е гандооо
    Единственото постоянно нещо е промяната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си