- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За кого ще гласувате (18+)
вече твърдо съм решил да гласувам за беронов, въпреки че и той далеч не е цвете. първанов - той предаде държавата и посрами поста си; не само че не трябва да е президент, но трябва и да отговаря. какъв е човек който нарушава законите? престъпник. е, първанов се изхрачи на Конституцията - основата на едно демократично общество. отделен е въпроса че даде път на това правителство което ни дърпа назад и накрая ще затънем в лайна до шия заради него.
волен - признавам си че след известно разследване установих че той НЕ проповядва расизъм, поне не пряко. видимо той наистина се бори за това нещата да са такива каквито трябва да са. нещата които се тръбят за него са силно изопачени според мен. все пак, аз имам причини да не го харесвам. ето една от тях:
това е възмутително. една светска държава трябва да се разграничава от религията и да не действа в полза на нито една религия, защото така се нарушава принципа за равнопоставеност. и докато това може някак да се преглътне, ОТ КАКЪВ ЗОР ТОЙ ЩЕ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА????6. Вероизповедание
Незабавно връщане на имотите на църквата. Законово утвърждаване на православието като официална религия в България. Изучаване на вероучение в началното училище. Съгласуване със Светия синод на всички важни обществени проблеми, на законопроекти, създаване на статут на БПЦ на институция, финансово и организационно стабилна, която да заеме определящо място в българското общество и да очертава ценностната система за бъдещето на България.аз се чувствам лично засегнат от тази точка.
има и други причини, като една от тях е че като цяло не харесвам национализма.
По желание на автора..
с извинение към тези, които са писали по темата..