- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo za mom4eta ili i za momi4eta koito sa probvali
xaxa olive_oil i ti li si wicked-sick pervert a ?Първоначално написано от olive_oil
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
не,аз - тя май си е нормална
Само така baby ,дай боже повече момичета като теб ,че да ни радватПървоначално написано от готина мацка
![]()
E te pove4eto sa taka spored men!Plus tova oralnata liubov e ednostranna-toest duhaneto i lizaneto sa napraveni za zadovolqvane na partniora,a ne tvoe li4no,taka 4e...Първоначално написано от Deja-Vu
mnogo si tupa 4etno ... zemi se osuznai A?Първоначално написано от olive_oil
za teb qvno vsi4ko e fizi4esko - ima dostatu4no na broi mehani4ni ne tolkova "gnusni" ne6ta deto moje da si gi napaha6 kadeto iska6... right?
Не разбирам... За кое съм си сменила мнението WindWalker? Не си спомням да съм давала друго мнение по такава тема... ма може и да бъркам...![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз пък много се кефя като лижа момиче. Е, удоволствието което получавам не е сексуално, но като я чувам как мърка от наслада, как телцето и трепти от удоволствие, как ми се е оставила ръцете...и просто полудявам от кеф.
Защо пускаш офтопик?Първоначално написано от Deja-Vu
А и е по-добре д аса малко такивата жени, за да имаме с какво да се фукаме тия които сме се уредили (не че го правя де)
На мен инъче ми харесва, но по-скоро...нейните реакции на тялото след това което й направя
Като лижа усещам - гнусна миризма на копърка. Приятно ли ми е - Не
. Не лижа гадни курвиу, само ако е много мое момиче и естествено е в изряден вид. Свирките също не са ми чак толкова кефещи.
2т. системно
Ами аз не съм пробвала,но приятелят ми казва,че е много възбуждащо.
Усещането е всякаш лижеш путкаПървоначално написано от dreme
![]()
![]()
![]()
Ако не беше възбуждащо нямаше да го има въобще