.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от quench
    "ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
    на прав път съм,нали"

мдам
    айде няма да казвам това за свирката,че сега ще се пръкне някой интелект да ми каже,че съм бил гей....

And I'm just a wicked-sick pervert!
    пиши ми на лично.че ме заинтригува...
    xaxa olive_oil i ti li si wicked-sick pervert a ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на quench
    не,аз - тя май си е нормална
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове
    Tasty...
    ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
    на прав път съм,нали
    Пенисът на гаджето ми не е гнусен определено.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Лизала съм момиче и е доста приятно като усещане. Но-повече си падам по свирки, което като правя тотално ме възбужда и винаги след тази част съм готова за здрав секс :P
    Само така baby ,дай боже повече момичета като теб ,че да ни радват

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Лизала съм момиче и е доста приятно като усещане. Но-повече си падам по свирки, което като правя тотално ме възбужда и винаги след тази част съм готова за здрав секс :P
    E te pove4eto sa taka spored men!Plus tova oralnata liubov e ednostranna-toest duhaneto i lizaneto sa napraveni za zadovolqvane na partniora,a ne tvoe li4no,taka 4e...

Guest
    Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове
    Tasty...
    ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
    на прав път съм,нали
    mnogo si tupa 4etno ... zemi se osuznai A?
    za teb qvno vsi4ko e fizi4esko - ima dostatu4no na broi mehani4ni ne tolkova "gnusni" ne6ta deto moje da si gi napaha6 kadeto iska6... right?

Мега фен
    Град
    SF
    Не разбирам... За кое съм си сменила мнението WindWalker? Не си спомням да съм давала друго мнение по такава тема... ма може и да бъркам...

Робинята на Quench

Който и да е
    Guest
    Аз пък много се кефя като лижа момиче. Е, удоволствието което получавам не е сексуално, но като я чувам как мърка от наслада, как телцето и трепти от удоволствие, как ми се е оставила ръцете...и просто полудявам от кеф.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Защо пускаш офтопик?
    А и е по-добре д аса малко такивата жени, за да имаме с какво да се фукаме тия които сме се уредили (не че го правя де)

На мен инъче ми харесва, но по-скоро...нейните реакции на тялото след това което й направя

Супер фен
    Като лижа усещам - гнусна миризма на копърка . Приятно ли ми е - Не . Не лижа гадни курвиу, само ако е много мое момиче и естествено е в изряден вид. Свирките също не са ми чак толкова кефещи.
    2т. системно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз не съм пробвала,но приятелят ми казва,че е много възбуждащо.

Guest

Re: samo za mom4eta ili i za momi4eta koito sa probvali

Цитирай Първоначално написано от dreme
    kakvo izpitvate dokato lijete nqkoi?priqtno li e ?vazbujdate li se?
    Усещането е всякаш лижеш путка
    Ако не беше възбуждащо нямаше да го има въобще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си