.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    mi misla 4e nqma ograni4enie, no sum 4uval za ne6to takova, moje i da sa 20 litra ne znam, no tezi 20 litra sa za celiq jivot, ne se skladirat na vednuj (sigurno tova e imal v predvid)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    mi misla 4e nqma ograni4enie, no sum 4uval za ne6to takova, moje i da sa 20 litra ne znam, no tezi 20 litra sa za celiq jivot, ne se skladirat na vednuj (sigurno tova e imal v predvid)
    Представям си учените фанали пишката на вече тотално изсмукан пич и сидят с кофата отстрани и почват да мерят колко сперма мое да произведе.
    Уроди ПЪЛНИ!!!
    Няма ограничение на спермата е пък и какво значение има дали има ограничение или не? Бъз те е да не ти свърши преждевременно спермата ли е (не питам теб хфорс). Земиш да почнеш да си складираш в буркани за зимата да си пийваш по малко и туко виш се е оплодила мозъчната ти яйцеклетка и я се родило мозък - първия човек с преждевременно спиране на произвеждане на сперма си ти е. Зема та фана моа да зема нобелова награда

ne sum kazal 4e svur6va prejdevremenno, tq si se proizvejda, prosto nqkoi kaza 4e imalo ograni4enie i si4ki trugnaha da go napadat i prosto kazvam kakvo e imal v predvid

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Нема значение колко литра сперма имаш или колко пъти го вдигаш! Важното е шоу да става и да правиш секс секи път като за последно!
    А 20 пъти да го вдигнеш е АБСОЛЮТНО невъзможно! Попрочетете нещо бе хора?!??!
    Лелелел много е западнала днешната младеж..
    как можете дори да водите тоя спор леллелее
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Безмислено

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Тоя с 20-те литра бая ташак вади,а?

След лимита следва само изтичане на спермена течност без сперматозоиди.
    То направо преносима цистерна
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от noobari
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ми нз... ако го накара6 да свърши 20 пъти подред сигурно накрая няма да излиза нищо
    pfffff тоя дане е робот бе 20 пъти...Такав 4овек нема 20 пъти един след друг

По темата е ми нз 4есно дати кажа Но съм 4увал 4е един мъж има около 20 литра,но практи4ески 4овек и на 100 години стига да издаржи може да има дете,но дане те лъжа нз.
    Не се еби 20 ми е рекорда!
    Ти болен ли си 20литра сперма! Ти не си добре е! Ти май падаш от лайнарската планета 20 литра. Бахти изрода напрао ме уби!!!
    Ти с топки ли ходиш на даскало или с бидони? Бахти малоумника 20 литра са изтърси.
    Мъжкото тяло не спира да произвежда сперматозоиди докато не ти резнат топките или нямаш други проблеми!

Tи защо не земеш да го д***ш а ???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ми нз... ако го накара6 да свърши 20 пъти подред сигурно накрая няма да излиза нищо
    pfffff тоя дане е робот бе 20 пъти...Такав 4овек нема 20 пъти един след друг

По темата е ми нз 4есно дати кажа Но съм 4увал 4е един мъж има около 20 литра,но практи4ески 4овек и на 100 години стига да издаржи може да има дете,но дане те лъжа нз.
    Не се еби 20 ми е рекорда!
    Ти болен ли си 20литра сперма! Ти не си добре е! Ти май падаш от лайнарската планета 20 литра. Бахти изрода напрао ме уби!!!
    Ти с топки ли ходиш на даскало или с бидони? Бахти малоумника 20 литра са изтърси.
    Мъжкото тяло не спира да произвежда сперматозоиди докато не ти резнат топките или нямаш други проблеми!

Tи защо не земеш да го д***ш а ???
    Ти зако не вземеш да почнеш да пишеш думите като хората е?? д***ш на мене нищо не ми говори. Или просто незнаеш как се пише а? Неграмотно лайно такоа

Абе човека слага цензура Кво толкова му се нервиш

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Ости го тоя ламер прос да си говори,аз просто нему обращам внимание то се вижда 4е е прос като гадулка.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ости го тоя ламер прос да си говори,аз просто нему обращам внимание то се вижда 4е е прос като гадулка.
    n3wbie-то се обади ...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си