.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Momche
    Guest

Болки в дясната гърда

Значи аз съм МОМЧЕ и имам болка в дясната гърда точно так където е това кръглото посредатаа ах че му забравих името*срам* та точно под него имам нещо по твърдичко топченце и ме боли при натиск от около 2месеца ми е но и на другата лявата също имам такова топченце май всички го имат не точно топченце ама е твърдичко не много де но на лявата де не ме боли.Някой казват че е от пубертета така ли е че се притеснивам?

До колкото знам, това се появява в пубертета. Това са масни желези. Забележи че когато ти е студено стават почти нормали. Може да забележиш че изпускат някаква странна течност, наподобяваща на кърма. Но нз дали е това. Щом те боли, по добре отиди при лекар. Не е нещо срамно. Незнам. Но ако е това, за което аз говоря, няма да се притесняваш. А и да те питам- каква е болката. Постоянна, или непостоянна. Остра или тъпа, кога се появява. Опитваш ли се да го изтискаш и такива подробности.

Мега фен Аватара на quench
    Абе сигурно е от нарастване на тъканите,особено ако спортуваш. Ако стане остра,иди на дофтур,за да те прегледа. но не се бой,цици не ти растат.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Momche
    Guest
    Ne e ostra bolkata e typa i momentalno toest natiskam li go boli me nego li ne me boli.Nishto ne se opitvam da 'izciskam'(wow zvuchi yzhasno ama yzhasno)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си