- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Магазини и сайтове за кубинки ...
хИлоууу =)
Такам....ъ-ъ-ъ, някой от помещаващите се в този форум дали ще може да ме светне къде в София има и дали изобщо има як магазин за кубинки? Спестете ми "На тъмно", "О.Ч.З" и "Горгон", моля!
В смисъл с нек'ви готини кубинки, а не обикновенни и смотани, също така да има няк'ъф избор, а не наредени 4 чифта и дерзай!....уф, страшно добре обеснявам, нали?![]()
Казаха ми, че някъде около Попа, в нек'ва пресечка имало....от там нататък ми е тъмна Индия обяснението....губи ми се....бирата е виновна, но т'ва е друга тема!![]()
Или пък чужд сайт, който прави доставки до БГ.
В два сайта си бях харесала много зверски "New Rock", обаче де'еба не правят доставки до БГ. Бях готова да дам една камара пари, ама на...!!!
Та в общи линии това е, кажете ми сайт или магазин, капиш?
Пъ.Съ. Малко съм неадекватна, но ще го преживеете, надявам се(абе дреме ми всъщност)!
Пъ.Съ. 2 Който няма какво да каже по темата, мигновенно да х-не джама и да не ръси мозък!![]()
Благодаря за вниманието!![]()
Наздраве и със здраве!![]()
e-bay.com
2т. системно
Ама много си проста, ма Алекссссс....
Имаше вече тема за кубинки.
Алкохоличка такава![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ае то е имало тема, ама там да не би да имаше много избор? Пак тия места бяха опоменати. Какви по-точно те интересуват?
а http://drmartens.fly.to/ къде го забравихте
п.с. ако още някой пусне тема за кубинки, направо ще е за първи път...
Има един магазин точно до Пещерата с кубинки тамън като за теб. Едни такива чернички лоши... с пухове.![]()
Е аз не знаех че са обновили зайта на Мартенс бе. Ся поне има нещо вътре![]()
естествено най-ми харесват гриповетеи мартинсите.
а тия със свастиките отдолу също са много готини. като изключим тези 'екстри' ....![]()
вили, какво стана с високите червени мартинс дето бяха за мен.......![]()
п.с. къв тоя сайт бе, не го бях скивала ..
надеждни ли са кубинките от там.. защото високите грипове добре ми изглеждат а и имат моя номер, а и си мечтая за такива от сума ти време![]()
алелуя.
Най ме кефат андъграунд рейнджърс или кви са там. Тия яко лачените са супер цигански, матови кубинки са яко милитери. А има е едни хай тек кубинки къде американските тюлени ходят с тях и можеш да си ги поръчаш за 600 долара некъде - ОБАЧЕ са с незнам си кви кевларени и карбонови влакна, в жегте охлаждат, в студа топлят, не се плъзгат, абсолютно никаква вода не пускат и с ножовка ще си счупиш ръцете докато ги срещжеш.![]()
2т. системно
не са лачени, а просто намазани с парафин.
хора, не си мажете кубинките с парафин. УЖАСНО Е.
алелуя.
А и тоя къде са му доколене, прилича на кавалерист от Великата кралска конна отбрана.
2т. системно
Офтопик!
.: machoka :.
ШАРЕНИЯ ^^
Офтопик!
2т. системно
_donna_ , коя част от горепосоченото изречение не схвана?!Пъ.Съ. 2 Който няма какво да каже по темата, мигновенно да х-не джама и да не ръси мозък!
Иво, ти па к'во ми се караш? Агресор!!!![]()
Не съм влизала тук от '94-та, от къде да знам, че е имало такава тема, пък и доколкото разбрах и тя не е претърпяла небивал успех, така че....
Колкото до лошите кубинки с пухчетата, щях да си ги взема, ама ако бяха розови!![]()
TheNightRider обеща, че ще ме заведе до оня магазин около Попа, за който споменах и ще видя там за какво иде реч, макар че още от сега ми е ясна картинката.![]()
Искам ню роцииииии!!!!! [-o<
Абе, аз ли съм кьорава или в тоя еBay има само нек'ви обувки с токчорляци?![]()
Някой друг, ако се сеща нещо по темата, с което може да помогне, или деа знам и аз, да пише смело....абе пишете каквото и да е....творете на воля!
Пф, пиша хипер неадекватно, хванал ме е интелектуален запек!
Зле съм!
Лека ви вечер!
http://images.channeladvisor.com/Sel.../38/126080.jpg - харлей-та
http://cgi.ebay.com/NEW-Dr-Doc-Marte...em180040068110 - мартенс 90 долара buy now оферта?
http://cgi.ebay.com/DEMONIA-REAPER-B...ayphotohosting - тия са леко садо мазо...
2т. системно
Офтопик!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Е тфа винаги са били любимите ми ню роци
Иначе аз пак ще си пробутам мойте още по-любими фетиш-чепици
Алекс, поръчвай такива, не се чуди изобщо!
Офтопик!
Нека това бъде последният ти пост в тази тема. Благодаря.