Или го можеш или не
То ако не ти идва от вътре, ако ще да исчетеш цял том нищо няя ти влезе
Давай по смело бъди сигурен в това което правиш
Ако още сте заедно питай я какво иска какво и харесва и как може да я караш да се чуства нечовешки добре
Пък ако не ти се занимава с нея със следващата бъди по смел и не се подавай на притеснението
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Или го можеш или не
То ако не ти идва от вътре, ако ще да исчетеш цял том нищо няя ти влезе
Давай по смело бъди сигурен в това което правиш
Ако още сте заедно питай я какво иска какво и харесва и как може да я караш да се чуства нечовешки добре
Пък ако не ти се занимава с нея със следващата бъди по смел и не се подавай на притеснението
Наистина ако вкараш малко смелост и мъжество може да стане по-добре,а и да я питаш няма нищо срамно.Все пак всеки харесва различни неща.Ще си паснете след време.... \/
awe sladur...vij,kato q haresva6 tolkova mnogo-i kaji,4e ti e bilo za pryv pyt.No pyk....vij sega-kato gledam...spored teb sex-a si e mn vyv edna vryzka,no vse pak ti nemoje6 da stane6 Mastar ot 1-q pyt.Vse pak t`va momi4e trqbva da te razbere-kaji i nqkolko dumi...a ako tq e tvyrde re6ena....nqma da e samo tq v jivota ti.Prosto pogovori , ti nemoje6 da se specializira6 ot 1-q pyt...nali taka ?!
q be q zemi q zareji taq! 6to za otno6enie e tva?! hvani si nqkoq sladurana ,koqto da se suobrazqva s teb,bez saobrazqvane i vzaimni kompromisi nqma sex,a za vruzka da ne govorim
"Тя ще ме остави заради секса!" Че и има такова накрая - ""!!!
Браво на тебе "мъжки", ебал си курва, сега си намери някой и излей на рамото му тонове сълзи. Ей, "мъЖете", що плачете за сливки бе!? До сега не сте ли научили, че момичетата не стават за абсолютно нищо, освен за секс. Държа да отбележа, че това се отнася за 90% от тях. Те са повърхностни същества, чакащи някой мъжкар да вмъкне смисъл в живота им, и да проникне в тях - психически и физически! Случвало ми се е да виждам момчета на по 20 години, да ронят сълзи, че еди коя си ги е остайла! Много се дразня от такива и ми идва да им играя едни тупаници! Много са молко момичетата, които наистина си заслужават. Знам какво ще стане след тоя пост, какви ще бъдат отговорите от женската част, но истината е че като срещат такива като мене и си мислят за друго. Ей, отчаяния, ще ти кажа нещо - бог е създал жената, за да има място мъжа къде да си слага оная работа! Не очаквай нищо повече от нея, никога не споделяй най - личните си неща с нея, дръж се рязко с нея. Кой командва, тя или ти. А? Тя щяла да те остави! =D> ПРОСТО БЪДИ МЪЖ!
Еми стегни се малко и следващия път я чукай здраво,та да и доставиш удоволствие Не е чак толкова трудно да направиш кефа на едно момиче по време на секс! Вкарай малко въображение. Доколкото разбирам мацката си заслужава,а и ти е кака. Не се знае кога пак ще можеш да си с какичка.