- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малки са ми гърдите
Просто се приеми такава, каквато си...какво значение има, колко са големи гърдите ти !? Не се комплексирай от нищо..важното е какъв човек си вътрешно, а не каква си външно...![]()
Дай ги на някое момче да ги мачка. ДЕЙСТВА!![]()
2т. системно
Няма ли нещо по-важно, за което да се тревожиш
![]()
А и може да кажеш поне на колко си.
Иначе единствения начин е... познай! Силикон!![]()
Че какво по важно от едни ми такивамити големио цомби?Първоначално написано от bilka
2т. системно
Ми след като не искаш силикон ги приемаш такива,каквито са и точка по въпроса.
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Е поне може да пробва с онова хапче за уголемяване на бюст.![]()
2т. системно
Предполагам ще има ефект...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Поне няма да и навредят ако няма ефект. Па и не са скъпи нищо не губи.
2т. системно
Ям си Зайо Байо най- блаженно, чета си глупости, и ти ме прекъсваш,
мислех да не пиша, ама се ядосах. Ти девойко в ред ли си верно, какви са тия чалгарски, детски изпълнения, на пъпчива 14 годишна пуберка, да не си малка, чак си почнала да се комплексираш. Вземи се стегни, на 18 си мама му стара. Аз съм на 20 и знаеш ли колко ми е обиколката? 80 и никога не ми е пукало от това, само с това ли можеш да привличаш погледи и внимание? Осъзнай се, до никъде няма да я докараш, и едва ли няколко ше си промениш обиколката, това е положението![]()
Give me your best shot motherfucker!
Има силикон
fire_of_satan - защо нападаш момичето. Притеснява се, че не се развива нормално(липсата на бюст). Това, че ти нямаш не означава, че това е нормално.
Тя е на 14г първо, че поне още 2-3 год. ще й се развива бюстът, второ че може и чрез хормонално лечение да й пораснат.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
оооооооо, стига! какво си мислиш? че ти си единственото момиче на тоя свят с малки цици ? я се вземи в ръце, драга, не си нито първата нито последната плоска госпожица.
и на мен не ми е приятно, че съм дъска, но положението е такова![]()
алелуя.
да, ама не е на 14, а на 18.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
пии боза![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Спокойно, мила. На 20 съм. Имало е моменти, когато исках, разбира се, по-големи гърди, а сега дори започнаха да ми харесват. Моите гърди перфектно пасват на тялото ми. Приятеля ми супер много ги харесва. \
/
Дори ако искаш гледай един филм ( How to lose a guy in ten days )за да се увериш колко красива може да изглежда една жена с малки гърди.
Блондинката е много готина. А филма е страхотно смешен.![]()
4estno kazano mislq 4e e taka...ne e koi znae kvo da si s malki gyrdino kato okolo men e pylno s nekvi "doini Kravi" taka e
to4no za tva dobivam i ne6to kato kompleks...vsy6tnost neznam dali e kompleks ili e ne6to kato zavist(da si priznaq
) no dnes po fizi4esko kato gledah kak se "tresat" i kolko po qko be6e da mi se kefat 4e ti4am kato "peru6inka" naistina mislq da si ostana s moite si...pa...moje bi nqkoi den 6te imam "me4tanite" gyrdi
![]()
абе моме. и аз едно време така като гледах на мадамите в циците много се депресирах, че съм като дъска за гладене. после спрях да им гледам в циците и всичките ми проблеми свършиха, супер беше
![]()
![]()
гледай си твойта паница и престани да надничаш в другите. ти винаги ще имаш по нещичко, което те няма да имат никога и обратното.
алелуя.
Ooo mila spoko! kato vleze6 v banqta da si vzima6 du6 si pravi masaj s1s du6-telefona! s1s topla no ne mnogo voda i samo otdolu ina4e 6te visnat! uveli4i struqta kolkoto moje pove4e!deistva! az go pravq i naistina ima podobrenie taka 4e probvai ne e ni6to slojno! k1smet! \
/
6te 4akam otgovor!
![]()
ето още нещо за което сме на едно мнение с пепи. споко бе момиче!!!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
ще се оправиш. да не ти пука много много. ще видиш на 20 ква мацка ще си. айде не я слушаи тая сатанийката. хахахах
тва бях аз ама забравих да се регна.хахПървоначално написано от Анонимко
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
еми приеми се таква каквато си! Аз пък имам обратния проблем и дори пинякога ми се подиграват, но не мога нищо да направятака ми е създала прородата
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!