- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво се карате най-често с вашите ?
За какво се карате най-често с родителите си ?
Попринцип ги няма,за да се караме,но когато са си вкъщи повече се караме за възпитанието ми..как съм се отнасяла със баба ми и брат ми и такива неща..да съм им обръщала повече внимание и да не им викам,крещя и карам,понеже аз говоря високо а това за тях е кавга![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
За даксало главно![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
не се караме често но ако се спречкаме нещо то ще е винаги за даскалото...преди повече се карахме за вечерен час ама ся нямам проблеми :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
аве ние се караме основно за тва,че според тях си лягам много късно!аз не съм на тва мнение,мисля че си лягам нормално-втора смяна съм и попринцип си лягам към 12-1 и по рано просто не мога да заспа!и всяка вечер в нас е една кавга за тва...![]()
друго нещо е за тва че стаята ми е една кочинка винаги-дрехи навсякъде,учебници-всичко!ама аз пък така ми е добре![]()
и третото нещо за което се караме е училището...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
в Все едно аз съм го писала!Първоначално написано от 6emet4e
![]()
xaxaxa i s men e taaka :PПървоначално написано от thirteen
![]()
![]()
![]()
minalata godina se karah s tqh za kakvo li ne:za daskalo,vecheren 4as....izboshto za vsichko vazmojno,no sega neshtata dosta se promeniha i po4ti ne se karame![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
za deto klasnata im kazala che sum nevuzpitana samo mi natqkvat za tfa vuzpitanie!
за това че понякога бягам и класната веднага им изпортва
заради всичко свързано с една приятелка, те я мразят
за това че понякога им крещя
за това че харча ''прекалено много пари за глупости''
![]()
за това че разхвърлям и никога не си мия чиниите или пък опавям леглото
![]()
![]()
Some people put up walls
not to keep the other out....but
to see who cares enought
to TEAR them DOWN.
aa i na men mi se karat za tona
за подреждането на стаята ми![]()
___to Be Continued___
Ако се караме(не е често), то е или, че съм закъсняла, или, че според майка ми съм и отговаряла много невъзпитано..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Рядко се карам с наще обикновено е за скапаното даскало тях това ги вълнува![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
За държанието ми,за даскалото и за задълженията ми вкъщи.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Не се карам с тях за нищо. Преди доста време сме се изяснили за всичко и сега нямам проблеми. Понякога може да кажат някоя дума, че много се преуморявам или нещо такова, но нищо друго.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
za tapoto daskalo estestveno![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Караме се за всичко ,но главно за даскалото![]()
Заради даскало и за това как съм се държала и такива неща
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Най-често се караме затова че им повишавам то и че стаята ми е вечно разхвърляна
За Всичко, така да се каже![]()
karame se za absolutno vsi4ko!vsevuzmojni gluposti i drebolii.![]()