.

Виж резултатите на анкетата: Za kakvo se karate nai-4esto s va6te ?

Гласували
129. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • za pari

16 12,40%
  • za gadjeto

3 2,33%
  • za ve4erniq 4as

21 16,28%
  • za daskalo

49 37,98%
  • za vyzpitanieto mi

40 31,01%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    [LP]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    аве ние се караме основно за тва,че според тях си лягам много късно!аз не съм на тва мнение,мисля че си лягам нормално-втора смяна съм и попринцип си лягам към 12-1 и по рано просто не мога да заспа!и всяка вечер в нас е една кавга за тва...
    друго нещо е за тва че стаята ми е една кочинка винаги-дрехи навсякъде,учебници-всичко!ама аз пък така ми е добре
    и третото нещо за което се караме е училището...
    Mdaaam i az sam taka
    1.Karame se za tva 4e lqgam kusno no az i da si legna v 10.30 (kakto kazvat na6te ) az nqma da moga da zaspq zatova lqgam kam 12 i zaspivam kam 1
    2.Daaa i za staqta e moita ne e mn golqma ko4ina ama spored maika mi.... nai mnogo da ima pove4ko drehi na legloto nqkolko u4ebnika po zemqta i kozmetika po buroto...
    3.Ta za daskaloto mn mn ne se karame 6tot za sq sam 4at pat dobre
    Za drugoooooo mdammm za tva 4e mn silno sam slu6ala muzika (6tom susedite ne sa idvali skoro zna4i ne e silno )
    No hora kakvo da se pravi tova sa rditeli tqhnata rabota e da ni naduvat glavata 4e trqbva da sme izrqdni i to4ni v vsi4ko te iskat da se durjat s nas kato 4e li sme v kazarmata
    Ama az ne se oplakvam 6tot si mi e super sme6no vku6ti kogato maika mi po4ne da bu4i (Ne samo na mene ami i na sestra mi togava puk mi e tolkova zabavno )

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    като се замисля рядко се караме,в повечето случай се дръвчим с баща ми за тона ми но накрая си се смеем
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    За парите. Майка ми ми дава по 20 лева за деня 15 за урока и 5 за мен , но баща ми казваче са ми малко и затова ми дава по 25 лева а аз неискам нито 20 нито 25 искам 30 но не ми дават и редовно се караме за това

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    аве ние се караме основно за тва,че според тях си лягам много късно!аз не съм на тва мнение,мисля че си лягам нормално-първа смяна съм и попринцип си лягам към 12-1 и по рано просто не мога да заспа!и всяка вечер в нас е една кавга за тва...
    друго нещо е за тва че стаята ми е една кочинка винаги-дрехи навсякъде,учебници-всичко!ама аз пък така ми е добре
    и третото нещо за което се караме е училището...
    Точно така съм и с мойте!

Караме се за глупости .. Кой да измие чиниите кой да изхвърли боклука. Това за ранното лягане вече не е проблем. Те си знаят че си лягам след 12 и половина винаги. Даскалото вече ги интересува само от частта която им бърка в джобовете - застраховки некви такси дипломи и тн ... Не се карам много с нашите щото почти не ги виждам ама ако се караме никога не е сериозно . Щастливец съм
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    За парите. Майка ми ми дава по 20 лева за деня 15 за урока и 5 за мен , но баща ми казваче са ми малко и затова ми дава по 25 лева а аз неискам нито 20 нито 25 искам 30 но не ми дават и редовно се караме за това
    дали наистина си толкова тъпа О.о

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от fake
    май е !
    "Целувка за лека нощ"

ми за вечерния час
    ам аз отстъпвам,защото знам че те се притесняват за мен и за тва ми слагат някви граници
    а и все пак не ми е толкова ранен

Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    май е !
    ами не не съм ! но на всеки не му стигат парите а и аз с няще се карам само за това !

Не мога да гласувам само за едно нещо от тея неща от анкетата Караме се и за даскало и за смотания вечерен час, за излизанията, за възпитание понякога, щото доста често отговарям . . . цапната съм много в устата деа...нема шанс да си замълча, кат съм бясна Общо взето за тия неща..За пари не се карам АЗ с тях, щото квото имат ми дават, никога не са ме лишавали от нищо, а и от как отказах цигарите не ми трябват мн кинти за през деня \/
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми за възпитанието ми май..
    Иначе най-често за алкохол,цигари...

Повече от фен
    Вечерен час,пари,цигари,момчета..

mi az se karam mn s na6te:
    ponqkoga za daskalo kato imam lo6i ocenki
    za ve4erniq mi 4as
    za tova 4e oby6tat pove4e vnimanie na brat mi
    i za mn dr ne6taaaa,vseki den se karame po 10-20 pyti na vsqka min se karame

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    май е !
    ами не не съм ! но на всеки не му стигат парите а и аз с няще се карам само за това !
    просто се изумявам как не ти стигат 5 лв на ден, при все че някои деца искат по 1.50 и им стигат /това не значи разбира се че ти трябва да се задоволяваш с малко/ но помисли това са 100-120 лв на месец без да работиш, плащаш за ток, телефон, вода и семейство, дрехи и т.н.
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    за даскало и за най-добрата ми приятелка-"тя ме била провалила"
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Фен
    Град
    София
    mi za daskaloto o6te ne mi karat/vse o6te nqma powod/, a za we4eren 4as, mom4eta, alkohol i t.n. i t.n. sama precenqwam.Samo za powedenieto-postoqnno sym bila namusena, vse sym se karala i otgovarqla i t. i t.n.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Уф ами аз с наще се карам за почти всичко - най-мн за вечерния час, защото винаги закъснявам, за пари, за даскало за момчета също..а и също относно стаята ми..

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    За вси4ко
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    извън всякаква реалност
    май е !
    просто се изумявам как не ти стигат 5 лв на ден, при все че някои деца искат по 1.50 и им стигат /това не значи разбира се че ти трябва да се задоволяваш с малко/ но помисли това са 100-120 лв на месец без да работиш, плащаш за ток, телефон, вода и семейство, дрехи и т.н.
    емииии какво да направя като не ми стигат аз съм си свкнала да харча по много и това е !

Голям фен
    za vyzpitanieto mi za tona s koito im govorq i za daskalo

AMAN!

за това кой да измие чиниите или да изхвърли боклука.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    za daskalo nai veche

Голям фен
    za drexite

AMAN!

Град
    Хасково
    даскало и дългата ми коса
    ... no comment ...

Правила за публикуване