- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво се карате най-често с вашите ?
Mdaaam i az sam takaПървоначално написано от 6emet4e
![]()
1.Karame se za tva 4e lqgam kusno no az i da si legna v 10.30 (kakto kazvat na6te) az nqma da moga da zaspq zatova lqgam kam 12 i zaspivam kam 1
![]()
2.Daaa i za staqta e moita ne e mn golqma ko4ina ama spored maika mi.... nai mnogo da ima pove4ko drehi na legloto nqkolko u4ebnika po zemqta i kozmetika po buroto...![]()
3.Ta za daskaloto mn mn ne se karame 6tot za sq sam 4at pat dobre![]()
Za drugoooooo mdammm za tva 4e mn silno sam slu6ala muzika(6tom susedite ne sa idvali skoro zna4i ne e silno
)
No hora kakvo da se pravi tova sa rditeli tqhnata rabota e da ni naduvat glavata 4e trqbva da sme izrqdni i to4ni v vsi4ko te iskat da se durjat s nas kato 4e li sme v kazarmata![]()
Ama az ne se oplakvam 6tot si mi e super sme6no vku6ti kogato maika mi po4ne da bu4i![]()
![]()
(Ne samo na mene ami i na sestra mi togava puk mi e tolkova zabavno
)
като се замисля рядко се караме,в повечето случай се дръвчим с баща ми за тона ми но накрая си се смеем![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
За парите. Майка ми ми дава по 20 лева за деня 15 за урока и 5 за мен , но баща ми казваче са ми малко и затова ми дава по 25 лева а аз неискам нито 20 нито 25 искам 30 но не ми дават и редовно се караме за това
Точно така съм и с мойте!Първоначално написано от 6emet4e
Караме се за глупости .. Кой да измие чиниите кой да изхвърли боклука. Това за ранното лягане вече не е проблем. Те си знаят че си лягам след 12 и половина винаги. Даскалото вече ги интересува само от частта която им бърка в джобовете - застраховки некви такси дипломи и тн ... Не се карам много с нашите щото почти не ги виждам ама ако се караме никога не е сериозно . Щастливец съм![]()
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
дали наистина си толкова тъпа О.о
май е !Първоначално написано от fake
![]()
"Целувка за лека нощ"
ми за вечерния час
ам аз отстъпвам,защото знам че те се притесняват за мен и за тва ми слагат някви граници
а и все пак не ми е толкова ранен
ами не не съм ! но на всеки не му стигат парите а и аз с няще се карам само за това !Първоначално написано от midnight...
Не мога да гласувам само за едно нещо от тея неща от анкетатаКараме се и за даскало и за смотания вечерен час, за излизанията, за възпитание понякога, щото доста често отговарям . . . цапната съм много в устата деа...нема шанс да си замълча, кат съм бясна
Общо взето за тия неща..За пари не се карам АЗ с тях, щото квото имат ми дават, никога не са ме лишавали от нищо, а и от как отказах цигарите не ми трябват мн кинти за през деня \
/
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Еми за възпитанието ми май..
Иначе най-често за алкохол,цигари...
Вечерен час,пари,цигари,момчета..![]()
![]()
![]()
mi az se karam mn s na6te:
ponqkoga za daskalo kato imam lo6i ocenki
za ve4erniq mi 4as
za tova 4e oby6tat pove4e vnimanie na brat mi
i za mn dr ne6taaaa,vseki den se karame po 10-20 pyti na vsqka min se karame
просто се изумявам как не ти стигат 5 лв на ден, при все че някои деца искат по 1.50 и им стигат /това не значи разбира се че ти трябва да се задоволяваш с малко/ но помисли това са 100-120 лв на месец без да работиш, плащаш за ток, телефон, вода и семейство, дрехи и т.н.Първоначално написано от evil lady in black
"Целувка за лека нощ"
за даскало и за най-добрата ми приятелка-"тя ме била провалила"![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
mi za daskaloto o6te ne mi karat/vse o6te nqma powod/, a za we4eren 4as, mom4eta, alkohol i t.n. i t.n. sama precenqwam.Samo za powedenieto-postoqnno sym bila namusena, vse sym se karala i otgovarqla i t. i t.n.
Уф ами аз с наще се карам за почти всичко - най-мн за вечерния час, защото винаги закъснявам, за пари, за даскало за момчета също..а и също относно стаята ми..
За вси4ко![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
емииии какво да направя като не ми стигат аз съм си свкнала да харча по много и това е !Първоначално написано от midnight...
za vyzpitanieto mi za tona s koito im govorq i za daskalo
AMAN!
за това кой да измие чиниите или да изхвърли боклука.
za daskalo![]()
za drexite![]()
AMAN!