- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Самочувствие, имате ли?
Не много
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Имам достатачно самочувствие и рядко обръщам внимание на това какво говорят хората за мен. Знам си цената и трудно някой би могъл да ми насади комплекси за каквото и да е.
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Mi spored men si imam dostatuchno samochustvie no e s pokritie..mnogo mrazq nekfi kifli det se mislqt za miss suvurshenstvo a sa super zauhaviI vse pak glasuvah za tova che tezi koito me interesuvat si me haresvat takava kakvato sum si
Неподходящ размер на снимка в подпис!
"Някои дни не но по принцип да"
Във външността си не харесвам, килограмите си.
Иначе съм комплексирана от далеч, не толкова повърхностни неща. Става дума за недостатък на мозък![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми честно казано има дни,когато по една или друга причина не се харесвам-или ще реша,че ми е сплескана косата,или че съм мн дебела,или няква друга простотия...като цяло обаче се възприемам такава каквато съм,а и ми стига,че този,който трябва да ме смята за красива го правиНе мисля,че имам време да се комплексирам за глупости....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
vseki 4ovek ima svoite lo6i momenti.za tova ponqkoga kogato imam takiva prosto se 4uvstvam "otritnata" i namrazena,a vsy6tnost tova e moeto otno6enie kam samata men.no kogato pogledna ne6tata otstrani razbiram kolko gre6a i togava gre6kite mi ili tova zaradi koeto mi e bilo zle me pravqt po silna i po smela v re6eniqta.postigaiki celta si se gordeq sys sebe si i znam 4e nqma nevyzmoni ne6ta![]()
![]()
![]()
Ами нормално самочувствие имам,не много високо,но не и ниско.Това да имаш ниско самочувствие не е добре.Не се смятам за красавица,но и не смятам в никъкв случай,че съм грозна.