Въпроса ми е главно към момичетата.
Момичета какво би било мнението ви за едно момче, което в училище ви подари една красива блещято червена роза и ви каже, че дори тя не е красива колкото теб?
И ако ви се е случвало споделете.
Струва ми се доста сполучливо сабитие![]()
няма зн че е само за момичета аз като момче мога да ти кажа че това е адски романтично и аз съм го правил. и трябва да си помислиш върху това което е направил за тебе момчето(знаешли колко му е било притеснено)
Ся ако ми кажеш, че си рожденичка, и днес ставаш на 14, ще ти позная и иметоПървоначално написано от -
![]()
Иначе право на тоя пич. Или си е плейбой, или си те харесва....
Всъщност аз също съм момче, утре ще подаря роза на едно момиче, което адски много ми харесва.
Правил съм го и преди на мен много ми харесва това някой да ти подари роза въпреки, че съм момче.
Просто ми е интересно момичетата какво мислят по този въпрос.
Какво биха си казали.
Дали не им е безразлично.
![]()
![]()
Ок. Разбрах. Какво ли мисля... незнам. Това не е по моята част. Може да е адски романтично, ама... Незнам зависи от момичето, зависи от характера и и годините. Зависи от начина по който и го дадеш. Но щом си решил, действай. По добре на саме. За да може и ти да получиш своето- Целувка...Първоначално написано от Анонимко
Какво биха си казали- че е харесваш.
Дали не им е безразлично- на някои да на други не. Но при повечето е - ДА
Еми.. ще ме впечатли. Понеже тия ти работи са рядкост в днешно време.
А може и да и подариш изкуствена роза и картичка в която пише :"Ще спра да мисля за тебе когато розата увехме". Тая идея като подарък много ме е радвала винаги.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ами ще се зарадвам много,но и това е почти сигурен знак,да не кажа сигурен,че има някакви чувства към теб самото момче.
WOW!Това е много , ама много романтично.Е как да се почувсвам-прекрасно!Нямаше да мога да повярвам, това е много поласкаващо.И не е само цвете , а РОЗА-романтиката се засилва още повече.Не мисля , че някой би останал безразличен към този прекрасен жест.Твърде красиво и много рядко срещано е това , някой да ти подари роза.Но това , че все още има такива хора , не позволява на надеждата да умре!Поддърна пламъчето запален![]()
Ами би ми станало много приятно.
На мен ми се е случвало. Само че букета беше малко по-голям- 101 рози за рождения ми ден. Като видях букета щях да откача. Беше едно от най-милите неща, които е правил.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ще ми хареса до някфа степен, но и ще се изчервя![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ще ми стане адски приятно и логично ще си помисля, че изпитва нещо към мен![]()
Тфа е супер яко........според мен на тфа моми4е 6те му хареса![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
еми ще се зарадвам супер много![]()
а ако е хубав..веднага го хващай, няма кво да умуваш :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
emi super gotino e!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ако харесвам момчето ще се изчервя, и ще се побъркам от радост. Винаги съм си мечтала за това, невероятен романтичен и мил жест, само че аз винаги съм си мечтала да ми подарят черна роза, който ме познава, знае защо![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Определено ще се зарадвам много![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
tova e mnogo sladko...bih se zaradvala mnogo ako na men mi se slu4i :P
явно сички тука си падат романтици.. аз пък не си падам по такива неща.. за мен тфа са лигавщини.. естествено ще разбера че момчето ме харесва но нищо няма да се получи защото не е мой тип.. не съм романтичка..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
направо ще се разтопяе,зависи и от кое момче са де,но от което и да е въпросът е че е мн мил жест
![]()
Ami 6te se zaradvam 6te mu blagodarq za jesta i taka![]()