- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Здраве или Бочко???
Кой предпочитате,кой ви действа по-добре???![]()
Аз Здраве не съм ползвала. Но си имам един Бочко от известно време насам и си мажа личицето с него всяка вечер преди лягане защото е малко мазничък и докато ми го попие кожата минава време. За действиетоо... абе бива! Не е като някои други средства които колкото и време да ги ползваш никога не действат. Забележка:много зависи от типа на кожата ти! За едни може да е ефикасен, за други - не!
Zdrave..poveche mi pomaga na men lichno![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И двата ми помагат, но май Здраве е по-добрият крем![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е,няма ли други мнения???![]()
ами аз не съм ползвала Бочко,но в момента имам Здраве и се мажа с него и мога да кажа,че ми помага.добър е.![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Krem Zdrave e Nr.1 prosto!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
А само да попитам този крем здраве къде се продава, понеже аз все не мога да го намеря в козметичните магазини.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
търси го в аптеките, не може да го няма просто![]()
иначе аз ползвам Бочко и Цинци, ама така като гледам май и Здраве ще си купя.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе и двете са добри ама "Здраве" is the best
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Хехе, и аз така! Май ще ме накарат да си купя и аз от тоя ЗдравеПървоначално написано от пор
Мисля че се мяркаше преди един такъв у нас, но може да е вече подобрен. Пък и като слушам похвалите му от страна на повечето(да не кажа всички
) тук... \
/
Bo4ko![]()
Аз си ползвам Медико идеал...той също помага(май е почти като Здраве)
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
moita koja poneje e suha i se maja s bo4ko ama da vi kaja 4estno imam 4uvstvoto 4e mi izlizat pupki ot nego ama moje da e individualno za vseki nz...
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
abe to izob6to ima li nqkakva razlika??????
a?????Първоначално написано от Анонимко
Б???Първоначално написано от Анонимко
Не видя ли написаното в предните постове? Щом повечето са на мнение, че "Здраве" помага повече, значи сигурно има разлика,а? Как мислиш?А в краен случай можеш да провериш сам/-а има ли разлика или не, защото различните козметични средства се отразяват по различен начин на различните типове кожа!!!
Polzvala sam i dvata,smqtam 4e krem Zdrave e po dobriq![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
+1Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
Така, момичета и момчета ползвайте САМО българска козметикаА колкото до кремовете и 2та за българско производство и 2та са мн качествени, НО крем Здраве е повече за раздразнена кожа (за това като бях малка мама ми мажеше дупето като се спареше
) също така има антибактериално действие И ако имаш пъпчици при редовна употреба се махат :P , а Бочко лично не съм използвала, но съм чувала, че също е хубав
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
За лицето - нито един. И двата са прекалено мазни и запушват порите. Преди си слагах "Здраве" като ми излезе пъпка ама сега вече спрях.
А иначе на ранички и синини - "Здраве"-то определено помага...![]()