- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- E*eш се и бягаш или оставаш поне за закуска?
Закуската си е закуска... при това е най-важното хранене за деня :Р ..затова в случая .... ЯДЕШ И БЕГАШ
Имал съм случаи да е за една нощ. Но определено предпочитам дори да е неангажиращ секса, да е с продължение. Ала за да има секса за една нощ продължение не требва да си некоя лепка и да задушаваш мацето. Така се получават готини връзки, дето може да се виждате периодично ей така за по едно кръгчеПървоначално написано от MG-X-Power
Тоя вариант най-много ми допада на мен.
![]()
хехе, къде закуса бе братче, те повечето тука отиват някаде където мама и тате да не разберат, че се виждат с някого изобщо, правят го и бегай..
а принципно ако се замисли малко поне човек, ще види, че може и да има друг смисал на темата.
Ами докато спеше в нас бившата ми е оставала за закуска и аз така, а иначе не съм за едното ебане и да бягам сл това..
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от IdiOtKa
:P Секс за една вечер...Дам, много хубаво нещо. Твърдо за! Просто тръпката е добра, особено ако не се познаваш с човека много- много отдавна...![]()
ПО тоя повод се сетих за една много яка песен на Аеросмит, в която се казва...
Sex is like a gun-
You aim,
You shoot,
You run![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз лично съм имал такова преживяване и не беше никак лошо, даже беше супер яко. На следващия ден всичко си беше постарому.![]()
![]()