- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da ili He
Hora pomognete mi!!!da propu6a li mislq si ot edna strana za kvo da propu6vam no ot druga mi e qko da gledam momi4e koeto pu6i![]()
НЕ![]()
![]()
![]()
Ти решаваш! Никой не може да ти каже какво да правиш! Въпрос на личен избор. 100% знаеш колко е вредно(във всички аспекти).
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
НЕ!!! Не ти трябва да пушиш.
P.S. И хайде стига сте пускали ТЕМИ като ГОСТИ![]()
Регистрацията отнема не по-малко от 2 минути, и да, прави се само веднъж-да не повярваш!
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
НЕ го прави.Не го прави само и само да се изгЪзариш![]()
Какво печелиш от това ?Абсолютно нищо !
Освен,че се тровиш и харчиш парите за глупости друга
'полза' няма.
Ако почнеш сега по-късно ще съжаляваш..имай го впредвид.
А и се отказват доста трудно![]()
Щом не си почнала по-добре недей, защото може да не можеш да спреш
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ако ти кажа да пропушиш ще го направищ ли?
не може човек да пита дали да пуши или не - направо е смешно.
Аз има въпрос - сега да ударя ли едно голямо или не?
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Е по-голяма простотия не бях чувала. Просто си казваш 'вече пуша" и айде от утре си пушач/ка така ли ? Или просто щото те кефи да гледаш момиче как пуши ахааа смеххх .. на тебе ти давам макс 13 години даже може и толкова да не си. Въобще някога пробвал/а ли си цигара ? Айде аман от тъпи теми !Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не ПО-ДОБРЕ НЕПОЧВАЙ ДА ПУШИШ един път пробваш ли ще те изкефи после още един така ще ги почнеш.А после няма да можеш да ги спреш просто много тръдно.
Аз пуша и несе гордея с това а ми стана навик........
BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
NO SLUNCE SAMO ZA MEN
S DYSHATA SI OBICHAI VSICHKI
NO SUS SURCETO SI SAMO MEN!!
Ako pitate mene..taq tema nqma nikakyv smisyl..pyk kolkoto do samata neq..NEDEI propushva ..egati typiq vypros "da propusha li"..prosto neshta da komentiram..
neutravlad,pichaga..moje choveka da iska da ostane anonimen ? ne mislish li ?
ako pita6 mene,az si pu6a,oba4e ne sum prestrastena,za6toto moga da izdurja bez cigari,puk i ne pu6a 4esto![]()
![]()
I AZ SAM V SA6TOTO POLOJENIE NE PU6A SAMO PO NQKOGA I MNOO SE KEFQ NA NEKOI DET PU6I NZ 6TO PS ZNAM KOLKO VREDNI SA CIGARITE [/u]
Твърдо НЕ! Аз пропуших от "нерви" и защото е много "готино". В никакъв случай не прави тази грешка. Ще си докараш един куп неприятности. Най-малкото ще даваш пари за глупости. Пък и помисли за здравето си! Може да звучи изтъркано, но е така... определено не си струва.
МНОГО ЯСНО ЧЕ НЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ НЯМА СМИСЪЛ ДА ПОЧВАШ ПОСЛЕ САМО ШЕ СЕ ЧУДИШ КАК ДА ГИ СПРЕШ!!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
ми не пу6и кои те кара ! пфуу !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Е нЕма такава тъпотия. Първо-да искаш да пушиш, второ-да питаш непознати във форум. Яко зле си. Пуши като си тъп/а.
ПъСъ...и аз пуша=>и аз съм тъпа![]()
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Mi kakto iska6!Ima6 si glava na ramenete->misli s neq, ne e slojena za krasota!
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Първоначално написано от Анонимко
ти така си мисли6
Според мен определено не, защото цигарите водят до рак, запушване на кръвоносните съдове и до всякакви други болести![]()
abe ne gi slu6ai teq pu6i si
Дъ бест аватар от галерията
Аз бях голям противник на пушенето - почнах в 5-и клас, дадоха ми един качак, натровх се яко. После пробвах мариуана в 8-ми (дали беше тогава),но пушех по цигара на година - основно,когато бях в криза на личността. Ама бях много анти-тютюн!
После почнах да уча и двете висши,и да бачкам - и там, ит ука,всички ме мъчат, само ме цакат. Пропуших ей-боже! Пафкам по кутия на месец - като се скофтя пуша по 5, после правя горе-долу едноседмична пауза. Освен това пуша много след 10-тата бира - вкуса на тютюн ми действа като тапа,за да не връщам златистата течност. Абе кажи-речи,нужни са ми! После ще му мисля - аз все пак не искам да живея над 60 години - така че ми е все тая. А освен това нямам генетична обремененост в семейството откъм рак на белия дроб. Абе - като те кефи, пуши, ама с едно наум.
И да - нали знаете вица:
Пациентът пита колко има да живее още,а докторът му задава въпрос : "А пиете ли,пушите ли,ходите ли по жени?".Отговорът е отицателен, а док казва - "Е,тогава кво ти пука?"