- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam priqtel,a si mislq za 3ka?!?!?!?!?!
Hora,ne znam oba4e tova ne e normalno. Imam priqtel,koito mn obi4am, no naposleduk se hva6tam,4e mislq za 3ka s nego i nai-dobria mi priqtel, koito e i negov priqtel...Te sus sigunost nqma da iskat takova ne6to.Kakvo da pravq?
няма нищо странно в това! ти се развиваш и търсиш нови хоризонти...
но се пак с най-добрия ти приятел! от опит знам чееееее якоо ще ревнува
така че пробвайте с някой непознат!
Ти тройка ли искаш или просто гледаш да легнеш по някакъв начин с тези мъже![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ami hora...edinia go obi4am,a znaete kak 4uvstvata kum nai-dobria priqtel...mogat da prerastnat lesno v ne6to pove4e...i sam mn oburkana,i mai ne e jelanieto samo na sexulana osnova,to4no tova me pritesnqva - ne moga da si izqsnq 4uvstvata si kum dvamata...
Da,no samo s priqtelq mi, ot dosta vreme sme zaedno, ne sym mu izneverqvala
q dai malko poveche info de. godinite vryzkata koga ti sa poqviha teq chuvstva, otkoga mislish za toq tvoi nai dobur priqtel
Мисли докато е безплатно![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ami na 18 sym, s priqtelq mi sym ot blizo 2 godini,kato sme kusali nqkolko puti. Tozi nai-dobur priqtel,za koito govorq ni zapozna i go poznavam ot 3 godini,blizo 4. Poslednite 5-6 meseca,osuznah, 4e vsu46tnost toi e 4ovekut ,koito vinagi e do men i me razbira...i ne6tata dosta se oburkaha mai
Мене ми се струва 4е тоя най-добър приятел го оби4аш пове4е от гаджето си. След като казваш 4е той е бил толкова време до теб и сигурно сте си споделяли мн неща и той ти е помагал.... Има ли нещо такова?
![]()
Робинята на Quench
amiiiii gledai da ne burka6 priqtelstvoto s lubovta. slu4va se da stava taka, samo deto ponqkoga ako byde6 s nai dobriq priqtel vmesto gadjeto ne6tata syvsem ne stavat taka kakto si gi misli6 predvaritelno. v tvoq slu4ai oba4e ti pa iska6 troika s dvamata........
nqma da komentiram otricatelnoto si mnenie.
6te kaja samo 4e ne sym syglasen. ili bydi s ediniq ili s drugiq.
i vnimavai da ne padne6 i ot dvata stola.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Е лошо нема.Аз пък искам да пробвам с жена![]()
И аз имам приятел , иаз искам разнообразие.
Нормално е
Абе не е много нормално ако го оби4аш. А в подписа пише 4е го оби4аш от 4 месеца и нещо. Но от друга страна ако и той иска... давайте![]()
![]()
Робинята на Quench
Sindel, ima ne6to takova opredeleno...no az 4ak sega go osuznavam. Windwaker, ne me sydi taka surovo...tazi 3ka taka ili ina4e e nevazmojna,poneje az nikoga ne bih spodelila tova s priqtelq mi,za6toto znam,4e mnogo 6te go narani! Da ne govorim,4e moqt nai-dobyr priqtel, nikoga ne bi pri4inil takova ne6to na svoi priqtel!!!
I az sym na mnenieto,4e trqbva da byda samo s edinia,prosto ne moga da se otturva ot jelanieto da buda i s dvamata.![]()
Vryzkata mi s nai-dobria priqtel e na praktika nevuzmojna ot tazi gledna to4ka.
Imenno v tova e cqlata slojnost na situaciata.
ami togava prosto zabravi za vryzka s priqtelq (nai-dobriq). v nai lo6iq slu4ai te 6te se skarat a ti 6te ostane6 bez nito edin ot tqh. nai dobyr slu4ai spored men bi bilo da si ostane6 s gadjeto i da ponamali6 vijdaniqta s nai-dobriq priqtel. ae neznam, ot teb si zavisi
Тя, не разбирам само защо е невъзможно да сте заедно с най-добрия ти приятел. Той има гадже ли, какъв е проблемът? Щото аз ли4но съм на мнение 4е щом ве4е не ти се иска изцяло да си само с гаджето си и все пове4е и пове4е мислиш за тоя друг приятел, зна4и определено нещата с гаджето не вървят, или просто си осъзнала 4е оби4аш другото мом4е много пове4е отколкото си предполагала и не само като приятел. И бих те посъветвала да тръгнеш с него. Обикновено такива връзки между приятели са много красиви. И това 4е се познавате така дълго и добре ще помогне да станете супер готина двойка и да си споделяте вси4ко. А не, както казваш, да не смееш да кажеш на сегашното си гадже 4е мислиш и за друг.От опит казвам 4е ако гаджето ти е и най-добър приятел или обратното, се полу4ава невероятно
![]()
![]()
Робинята на Quench
Te sa prekaleno dobri priqteli i nikoga ne biha se skarali zaradi momi4e, 6toto v kraina smetka nai-dobria mi priqtel ne e vinoven,4e az imam ne6to kum nego!To4no tam e problemyt,te se poznavat dvamata ot mnoooogo po-otdavna,predi az da gi poznavam...stava vapros za dylgogodishno mujko priqtelstvo...a te sa dosta zdravi.Ot cqlata rabota moga samo da zagubq gadjeto si...mai mai![]()
moje6 da. ako ne vnimava6 s deistviqta si
Wind Waker znae6 li koe e nai-gadnoto? Che moga da zagubq i gadjeto si i nai-dobria si priqtel! Dvama 4oveka na koito mn dyrja i to ednovremenno...![]()
Оф, много гадно се е полу4ило мили4ка. Не знам друго кво да ти кажа. А гаджето оби4аш ли го? Ама наистина?
![]()
Робинята на Quench
e hul e tolkoz kat si zagorqla otiva6 pri gadjeto iznasilva6 go 2-3-4 pyti dokat ti mine malko meraka za seks i gotovu. ako ne stane - prai6 o6te nqkolko maratona.
ti izleze energiqta pone.
Ограничи малко свижданията с твоя най-добър приятел известно време не се виждай с него и не мисли за него.Като си само с твоя може би ще обмислиш дали е било някакъв си каприз.Може би като си с добрия си приятел и някак си ти влияе и почваш да си фантазираш тези нещаОпитай го този метод, ако не помогне,тогава ти самата трябва да си помогнеш с тва какво чустваш към единия и към другия.Успех
![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Sindel, obi4am go...no takiva misli za drygo mom4e zapo4vat da me razkolebavat dali naistina e taka![]()
Ами щом изобщо се съмняваш дали го оби4аш наистина, зна4и нещо не е съвсем както трябва да бъде.
![]()
Робинята на Quench
Абе не мога да разбера защо не можете да бъдете най добрпи приятели с гаджетата си
Аз със моята приятелка споделям всичко и тя с мен
Винаги съм искал точно това и мисля че по хубаво от това няма
Научете се да бъдете и приятели да споделяте всичко и в добро и в лошо и в хубавии в лоши моменти
По добре запази връзката с гаджето си и се опитай да скасиш дистанцията от към приятелстовото ви
Недей забърква най-добрия си приятел във фантазийте си
И Аз имам много добра приятелка която много обичам и едцки красива амаа не мга да сипредставя тя гаджето ми и Аз в една фантазия
Нещо си се збъркала
Приятелството е хубаво нещо не го губи![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат