- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam priqtel,a si mislq za 3ka?!?!?!?!?!
MrAsNiKa, mersi za syvetite...no sa mi stranni ot 4ovek koito si e slojil takava snim4ica...heguvam se de, tva si e tvoi izbor :P
Sindel, A kolkoto do 4uvstvata kum moq priqtel,moga da kaja,4e gi ima,. no s nego sme se karali stra6no mn puti i zatova malko ne6tata kucat,i ti si prava kato kazvash ,4e useshtash ,4e ne6to ne e nared.
Pravi ste, ne trqbva priqtelstvoto da se burka s lubovta, i ne trqbva da se razvalq,za6toto e mnogo cenno...no az mai imam problemi s priqtelstvoto s mujete...vinagi razvalqm vsi4ko...za6toto kogato edin 4ovek me kefi super mnogo kato 4ovek,super dobre se razbirame i na van6en vid sa6to mi haresva...sorry ama trqbva da sym sbyrkana,4e da ne zabeleja vsi4ko tova!
taka e, ma kat haresa6 edin - bydi do posledno s negoa da se navira6 tyi da se izkaja mejdu dvama dobri priqteli......si e gadna rabota i nqma da spe4eli6 ni6to osven omraza.
tyi 4e stoi si s priqtelq (za 3-ti pyt go kazvam) gledai da se opravite i vsi4ko 6te e rozovo ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Това са двете най-добри приятелки на майка ми !!!Първоначално написано от Tq____
![]()
Харесват ми и за това съм си ги сложил \/
Мислех на скоро да го сменям ама може и да ме убедиш
Не знам новия как ще ми седи![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат