- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ima li fenove na pussycat dolls
Zdr iskam da pitam ako ima fenove na pussycay dolls ili dori da ne sa im fenove molq da si kajete mnenieto za tqh {Bez obidi molq}![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тея са страшни !!! Правят мн яка музика, а в последният им албум има доста готини парчета![]()
Za koi posleden album stava na vapros ???![]()
![]()
![]()
За името точно не се сещам... Ама в него е и песента I don't need a man ( не съм мн сигурна, че така се пише )
strahotni sa obojavam gi imam vsi4ki tehni pesni do edna i gi sly6am po hilqda pati na den ne mi omrazvat i klipove imam tehni prosto nqmam dymi varha sa
Не.Първоначално написано от The_White_Witch
И по-леко с емотиконките
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Нямаше нужда от толкова емотикони![]()
По темата имат някой хубави песни ама ако не беше уная Никол ( Май така се казва) щяха да са супер тъпа група само тя може да пее
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
4e tiq 6matki pove4e ot 1 album li imat?az poneje ne gi slu6am mn 4esto moje da sam propusnala
super sa mnogo me kefqt....osobeno Nikol nomer 1 i pesenta Buttons muci...
haresvam gi ama puk 4ak da sum nqkuva besna fenka ne sum!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
да е любимите са ми ! хахаххахахха напрау секи ден и час смао тях си слушам .... престааш ли си ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
имат няколко хубави песни,които ми допадат(Stick with you,Beep,Buttons,I don't need a man),но не съм им някаква върла фенка.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
o pesnite im sa qki samite te sa ku4ki koito ne mogat da peqt a nai me draznqt onaa 4ervenokosata Nikol i Melody
Dam vidqh i polijiteli i otricatelni mneniq vse pak Mersi![]()
Ами харесват ми песните им (тази последната нещо не ми допада обаче...) Готин стил, визияКато си спомня как съм се мятал Beep и Buttons
Не съм някакъв върл фен, но готини са.
Вярно те си падат леко кучки...ама пука ли ти.
Тва са дестинис чайлд 2. Никол ше се отдели и ще стане супер стар а другите никой не ги е чувал.Иначе не ч съм им някакъв фен ама се наслаждавам на часто от творчеството им даже дарявам хората с тяхната благодат като част от моята ДЖ програма.
![]()
2т. системно
Мнение: Боза на която кучките да могат да си кълчат кълките![]()
ШАРЕНИЯ ^^
az oba4e i destinys chaild haresvam![]()
Имат хубави песни (макар , че не ги слушам почти)!
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
predi gi slu6ah...sq .. ne me kefqt osobeno
![]()