.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Imperial
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    VIE ste zle mili4ki moi.
    И аз това мисля
    Е за кво тогава пусна тая тема, като и ти мислиш така
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Сидеров??? те тоя е за лудницата!иска да прати половината България в кофите!
    1.тоя тъпанар съзнава ли,че половината от населението ни са турци и роми и че това са хора,а не някаква напаст?!тръгнал ми да ги обижда и да казва,че като дойде на власт ще махне българофобите... как ще се изкефя да го смачкат от бой...само това заслужава.
    2.накъде сме тръгнали за Европа,ако този непрокопсаник стане президент?

айде нямам какво повече да кажа.гласувайте за Първанката!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен
    Град
    На луната
    Аз съм за 50 Cent жалко че той не се е кандидатирал имаче по-принцип съм за баба ти ама като и тя не се е кандидатирала съм за Първанов, а може би и за Сидеров де да знам абе еби му майката кво ми пука

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Аз съм за 50 Cent жалко че той не се е кандидатирал имаче по-принцип съм за баба ти ама като и тя не се е кандидатирала съм за Първанов, а може би и за Сидеров де да знам абе еби му майката кво ми пука
    опазил Бог такива като вас да гласуват

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз поне бях за Беронов,а не за Първанов,ама какво да се прави...ами мен Сидеров хич не ме кефи,но на балотажа ще победи Първанов.Все пак разликата им е някъде 40%.

Ако трябва да се избира по-малкото зло, то това е Първанов. За Сидеров никога не бих гласувала. И на мен не ми допада навсякъде да виждам роми, но и неговите методи не са най-добрите. Да не дава Бог един луд да ни стане президент.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    VOLEN PREZIDENT !

ZIG HIEL ! ZIG HIEL ! ZIG HIEL !

"Зиг Хайл" не се пише така.Надявам се,че знаеш какво означават тези думи.

Първанов е по-доброто решение. Волен Сидеров ме плаши.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    taka se pi6e

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

az sam za parvanov....
    hitler e martav a volen e bolen....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от gestapo
    Да живее водачът - да живее победата - да живее Сидеров!
    гестапо право на глас НЕ-МА
    алелуя.

Guest
    Колко се радвам, че повечето сте непълнолетни . А някой може ли да измисли нещо ново за Волен, защото тези неща станаха лееееекинко банални...точно както глупостите за метлъла

Град
    Bulgarien
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от gestapo
    Да живее водачът - да живее победата - да живее Сидеров!
    гестапо право на глас НЕ-МА
    Ти пък откъде знаеш ве
    ...Arbeit macht frei...

Цитирай Първоначално написано от maldini
    Георги Първанов е много по-добрия вариант определено.
    da .. az ne sshta siderov

и Сидеров да стане президент нищо няма да направи

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    e ne!!!!!!Ne moga da povqrvam!!!KAK P1RVANOV BE!?!?!?VIE DOBRE LI STE!?!?!
    kakva d1rjava sme nie,sled kato ni opravlqvat turci???kakva??kakvo pravi p1rvanov za b1lgariq-s1iuzqva se v Dugan (tazi gadna tvar) za da spe4eli izborite!!!kakto kazva Siderov:
    VREME E DA SI V1RNEM B1LGARIQ OBRATNO!!!!
    ako prod1ljavame v s16tiq duh otnovo 6te ni potur4at!Naroda nqma pari i se hva6ta na podkupite na P1rvanov.Vqrno e-nikoi ne znae i Siderov kakvo 6te napravi,no za men toi dokaza 4e nqma da predade naroda!!!

lele...ako vasil levski i vsi4ki ostanali revolucioneri se nadignat ot groba i vqdqt za kakvo sa se borili...6te se samoubiqt!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Малко си зле обитаче малко! Престани да обиждаш, че и мен караш да правя същото. Тоя боклук черния няма как да се кадидатира за преидент дето не знае къде се намира. А и не отговаря на критериите по които може да се кандидатира. К'во си за тоя, дето не знае кой си и от къде си?

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    taka se pi6e
    Така се пише в шестък! Лапешки шеги! Слизай долу на пясъка и се спрете да си милите че знаете нещо за политиката. Най-малкото не сте хората от които зависи това.

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако трябва да се избира по-малкото зло, то това е Първанов. За Сидеров никога не бих гласувала. И на мен не ми допада навсякъде да виждам роми, но и неговите методи не са най-добрите. Да не дава Бог един луд да ни стане президент.
    ti si ludata!!!Mladi hora,a ne vijdat istinata!!! sramota...sramota...s1sipvame tazi krasiva i neveroqtna d1rjava!!!S tezi tvoi razs1jdeniq az prosto....abe m*mka mu,vie ste bolni!!!!!!!!!!Siderov bil prebil 84 godi6en starec.Gledali li ste nqkoga SKAT,a!?!?Gledali li ste kolko hora se obajdat i za6titavat siderov,govorqt protiv ahmed dugan i kakvo stava:hop!Spirat zvukaaaaa =D> mnogo istini izlizat na qve...no mnogo sa malko tezi,koito gi razbirat!
    ako mojeh da glasuvam bih glasuvala i 1000 p1ti za siderov!!!!!
    DA JIVEE SIDEROV!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

macy_day_parade. май някой ти е промил малкото мозък, който си имала...

По-зле от това няма как да стане... но въпреки това е по-добре Георги Първанов да стане пак президент, отколкото онова плашило, което ръкомаха като Хитлер пред неговата си паплач... Поне Жорката има нормална визия.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Сидеров??? те тоя е за лудницата!иска да прати половината България в кофите!
    1.тоя тъпанар съзнава ли,че половината от населението ни са турци и роми и че това са хора,а не някаква напаст?!тръгнал ми да ги обижда и да казва,че като дойде на власт ще махне българофобите... как ще се изкефя да го смачкат от бой...само това заслужава.
    2.накъде сме тръгнали за Европа,ако този непрокопсаник стане президент?

айде нямам какво повече да кажа.гласувайте за Първанката!
    s tazi "geniqlna izcepka" napravi denqt mi nepovtorim...
    ne moga da si obqsnq...4ak mi se reve...s1jalqvam te

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    macy_day_parade. май някой ти е промил малкото мозък, който си имала...

По-зле от това няма как да стане... но въпреки това е по-добре Георги Първанов да стане пак президент, отколкото онова плашило, което ръкомаха като Хитлер пред неговата си паплач... Поне Жорката има нормална визия.
    malko moz1k...hmmm...nameril koi da mi govori za moz1k...jal1k 4ervei tak1v....lele..idioti kato teb kolkoto si iska6....smqh smqh smqh

Кое ми е идиотското? Че не оставям да ме манипулират ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Тръгнали някви пикли да говорят за политика.Не претендирам,че разбирам от политика,обаче macy_day_parade - просто смешни работи пишеш.Гледала по телевизията един митинг на "Атака" и вече голямата разбирачка.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Уф слава богу че малките пикли не могат да гласуват че...
    Пич, много си прав!
    i az podkrepqm tva mnenie...makar 4e i az s1m v kategoriqta na "malkite pikli"

Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Тръгнали някви пикли да говорят за политика.Не претендирам,че разбирам от политика,обаче macy_day_parade - просто смешни работи пишеш.Гледала по телевизията един митинг на "Атака" и вече голямата разбирачка.
    vqrvai si...

Голям фен
    Град
    Варна
    Волен Сидеров казва истини. Вярно е, въпреки че доста преувеличава нещата, на да е доказал с съвоите деивствия, че ще направи нещата, които ти искаш. И след толкова скандали около него - криминално проявен шофьор, лъжесвидетелстване и т.н. Как му вярваш? Той собствената си партия не може да аправи пък ще ми оправя България...

За Волен Сидеров основно гласуват некадърниците, които са се провалили в живота си и искат да чуят как турците, циганите, евреите, управляващите...абе изобщо всички останали са виновни, но не и хората които гласуват за него..за собствените си неуспехи...
    Другите, които гласуват са хора, които са заобиколени от средата на горният тип хора.

И това го казвам не защото съм го чул по телевизията или някъде другаде, а защото всички гласуващи за АТАКА, които познавам са такива. Неуспели и мрънкащи от живота хора..
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си