.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131
    Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    .................................... ......................................

ami vqrvam my!!!ti sam kaza-toi be6e natopen za onazi katastrofa.Abe gledam 4e pak vsi4ki tr1gvate da me napadate i iskam da kaja:
    tova e moe mnenie-ne go nalagam na nikoi,prosto za6titavam pravilniq izbor spored men
    a p1rvanov ne iskam da go obs16dam izob6to....znam,4e toi 6te spe4eli,za6toto vsi4ki vie 6te glasuvate za nego(p1lnoletnite de)

Are obqsnete mi za6to predpo4itate nego,a?
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    za6toto horata gi e strah ot promqnata.. iskat vis4ko da si sedi na edno i su6to nivo i ako moje nikoi ni6to da ne promenq

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Вчера на конференцията се изказа един циганин председател на ромска партия... каза че са гласували за него много роми...Сидеров също каза че не дели хората на българи, роми или турци - важното е да са добри българи.
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Голям фен
    Град
    Варна
    Предпочитам го, защото не е скандален, не се прави на ненормален, не е шут, не насажда омраза между цегани/българи/турци, не е анти на всички и на всички...

Може да е от БСП, но поне не представлява опсаност за България.

Представяш ли си какъв фарс и подигравка за България ще е една среща между президнта на САЩ и българският президент Волен Сидеров?

Колкото да катострофата...ще ми кажеш ли защо шофьорът на Волен е криминално проявен, защо има лъжесвидетлстване?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Guest
    macy_day_parade тъй като се кефиш на Болен ми се вижда малко странно да имаш за аватар плакат на про-еврейски филм.

fake
    Guest
    ^ да бе, и на мен това ми е странно.
    macy_day_parade, като си такава българка, поне пиши на български бе, знам ли да му еба мамата, някак нелогично ми се струва...
    иначе ебаси колко си зле, къде си тръгнала да се интересуваш от политика?типичната тъпа малка путчица.

Цитирай Първоначално написано от fake
    ^ да бе, и на мен това ми е странно.
    macy_day_parade, като си такава българка, поне пиши на български бе, знам ли да му еба мамата, някак нелогично ми се струва...
    иначе ебаси колко си зле, къде си тръгнала да се интересуваш от политика?типичната тъпа малка путчица.
    =D> haide vsi4ki da se obijdame vzaimno.AIDEEEEEEEE...
    lele 6se napikaq ot smqh
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

абе защо като нищо не разбирате от политика се изказвате? глупостта тука няма край.

1. Първанов е агент, комунист и отрепка.
    2. Сидеров е леке. някои неща, които казва са истина, но той не може да се пребори с проблемите. на пресконференцията го видяхме жалък. говори уж умно, но не нещата, които му дадоха 20% гласове. той е отявлен расист, антисемит, мразещ турци и цигани, а сега ми говори за Евросъюз, за интеграция... този е като желе - застава както му е удобно.

от двата варианта добро няма. но по-малкото зло е агент Гоце.

и накрая въпрос към macy_day_parade
    как може едновременно да имаш Соломоновия печат в подписа си и да обожествяваш антисемита???
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Сидеров??? те тоя е за лудницата!иска да прати половината България в кофите!
    1.тоя тъпанар съзнава ли,че половината от населението ни са турци и роми и че това са хора,а не някаква напаст?!тръгнал ми да ги обижда и да казва,че като дойде на власт ще махне българофобите... как ще се изкефя да го смачкат от бой...само това заслужава.
    2.накъде сме тръгнали за Европа,ако този непрокопсаник стане президент?

айде нямам какво повече да кажа.гласувайте за Първанката!
    s tazi "geniqlna izcepka" napravi denqt mi nepovtorim...
    ne moga da si obqsnq...4ak mi se reve...s1jalqvam te
    ами реви бе,кой те е спрял? и аз те съжалявам.само луди хора могат да покрепят Сидеров...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    Варна
    Мечтател,

всеки има правото да си коментира. Още повече, че така докато коментира с другите ще стигне по-близко да истината. Ти защо си мислиш, че разбираш то политика? А и след като пенсиите, повечето от които вече са изкуфяли коментират и решават съдбата на България, защо да не можем ние?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    SKATE_WARRIOR, поздравявам те за изказаните мнения!Те съвпадат с моя начин на мислене.
    Абе, хора, президент ли избираме или манекен?Тоя бил хубав, оня - не.Единия бил нормален, другия- не.Въпроса е в това, кой каква идеология подкрепя.Забравяте сякъш, че Първанов е бил лидер на комунистите/дето сега си викат социалисти/.Бяха против НАТО, бяха против Европейския съюз.Сега ползват облагите им.Непрекъснато плашат възрастните хора, че ако други дойдат на власт, ще стане много лошо.Манипулират, мачкат, скарват, разделят хората.Това не го ли виждате?Изобщо кой от вас е живял при комунизма?Отвратително беше!Смазващо, обезличаващо, тъпо.Трябва ли това да се повтори отново?
    Първанов ще бъде избран на втория тур.Но вижте добре с кои гласове- на престарелите баби и дядовци и на етническите турци/които впрочем живеят много бедно и затова се подават на внушения/.Халал да ви е такъв президент!Ама ние ще плащаме висока цена за тия простотии.

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Мечтател,

всеки има правото да си коментира. Още повече, че така докато коментира с другите ще стигне по-близко да истината. Ти защо си мислиш, че разбираш то политика? А и след като пенсиите, повечето от които вече са изкуфяли коментират и решават съдбата на България, защо да не можем ние?
    няма по-лесна за манупулиране аудитория от малките... каквито сме се събрали тука. аз нямам претенции да разбирам от политика. но поне имам акълл в главата
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

обожествяваш!?!?!NE ne ne...4akai!!!
    oh dai da se izqsnqredi malko mai pisah 4e ne se znae i Volen kakvo 6te napravi...no vse pak za6to trqbva da t1p4em na 1 mqsto!?!?!P1rvanov kakvo 6te napravi???Znae6 li,4e toi zaedno s Dugan pra6tat ciganite v turcite v Tyrciq na bezplatno obu4enie i posle gi pravqt advokati,policai ili gi vkarvat v parlamenta!I za6to?Za6toto predi 4 godini P1rvanov se obedini s DPS za da spe4eli izborite!!!Toi be6e prezident,no po golqmata 4ast ot dl1jnostite mu se narejdaha ot Dugan!Dugan narejda kakvo da stane,a P1rvankata,kakto ve4e mu vikat nqkoi ot vas(kolko interesno...)izp1lnqva,promenq zakoni(ne se se6tam za to4en primer).Nqkoi ot vas be6e pisal 4e polovin b1lgariq e p1lna s turci-ami da!Tova e sram i pozor!Za6to vseki mesec parlamenta(po to4no po narejdane na DPS) li6ava na6ite roditeli ot po 100 lv ot tqhnite zaplati!?!?!Za da gi dava na mangalite!!!Kakvo pravqt mangalite:
    1.sv1rzvat se za tvoq elektromer i im pla6ta6 toka
    2.b1rkat ti v 4antata,krad1t i posle kato gi hvane6 zapo4vat da se k1lnat,4e ne sa krali...

jalka istoriq!!!

a za tvoq v1rvos:
    vij sega,ima golqma razlika mejdu tozi film i kato cqlo mejdy rasizma v Bg i izv1n Bg

kak da ne mrazi6 ciganite sled vsi4ko koeto pravqt!?!?Ta te i na rabota da se hvanat pak krad1t!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Има по лесни хора за манипулация...

пенсиите...

macy_day_parade такиве глупости дрънкаш, че просто...
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    SKATE_WARRIOR, поздравявам те за изказаните мнения!Те съвпадат с моя начин на мислене.
    Абе, хора, президент ли избираме или манекен?Тоя бил хубав, оня - не.Единия бил нормален, другия- не.Въпроса е в това, кой каква идеология подкрепя.Забравяте сякъш, че Първанов е бил лидер на комунистите/дето сега си викат социалисти/.Бяха против НАТО, бяха против Европейския съюз.Сега ползват облагите им.Непрекъснато плашат възрастните хора, че ако други дойдат на власт, ще стане много лошо.Манипулират, мачкат, скарват, разделят хората.Това не го ли виждате?Изобщо кой от вас е живял при комунизма?Отвратително беше!Смазващо, обезличаващо, тъпо.Трябва ли това да се повтори отново?
    Първанов ще бъде избран на втория тур.Но вижте добре с кои гласове- на престарелите баби и дядовци и на етническите турци/които впрочем живеят много бедно и затова се подават на внушения/.Халал да ви е такъв президент!Ама ние ще плащаме висока цена за тия простотии.
    aham... ...wow!!!

не изясни въпроса за шестолъчката в аватара си, но айде, от мен да мине.

иначе - ДПС, БСП, Гоце... всичките са мафия. те че са долни - долни са. не стват за нищо, крадци са и т.н. аз това си го знаех преди да ми го каже Болен Лидеров, обаче. и аз мразя циганите, имам си причини. и за мен ДПС ограбва. но на тези проблеми решението не е Сидеров, не е и Атака. той нищо няма да направи, освен някоя гражданска война, че да станем бойно поле като Югославия през 90-те.

малкият принц

Голям фен
    Да, пенсионерите се манипулират много лесно.Но пък добре могат да преценят, че с този свой вот лишават децата и внуците си от много неща.Опеделят как ще живеят младите хора.Изобщо не мислят, че младите са тези, дето им изкарват пенсиите и социалните помощи.Какъв цинизъм и егоизъм- вземаш и искаш, а кото дойде време да гласуваш, забиваш благодетелите си.

Голям фен
    Да, пенсионерите се манипулират много лесно.Но пък добре могат да преценят, че с този свой вот лишават децата и внуците си от много неща.Опеделят как ще живеят младите хора.Изобщо не мислят, че младите са тези, дето им изкарват пенсиите и социалните помощи.Какъв цинизъм и егоизъм- вземаш и искаш, а кото дойде време да гласуваш, забиваш благодетелите си.

macy_day_parade такиве глупости дрънкаш, че просто...
    hubu be,koi ta kara da se s1glasqva6 s men!?!?
    vseki si ima li4no mnenie po v1prosa i ne si mislete 4e me manipolirate-pri men tezi ne6ta...prosto ne v1rvqt

Guest
    Волен Сидеров казва истини. Вярно е, въпреки че доста преувеличава нещата, на да е доказал с съвоите деивствия, че ще направи нещата, които ти искаш. И след толкова скандали около него - криминално проявен шофьор, лъжесвидетелстване и т.н. Как му вярваш? Той собствената си партия не може да аправи пък ще ми оправя България...

За Волен Сидеров основно гласуват некадърниците, които са се провалили в живота си и искат да чуят как турците, циганите, евреите, управляващите...абе изобщо всички останали са виновни, но не и хората които гласуват за него..за собствените си неуспехи...
    Другите, които гласуват са хора, които са заобиколени от средата на горният тип хора.

И това го казвам не защото съм го чул по телевизията или някъде другаде, а защото всички гласуващи за АТАКА, които познавам са такива. Неуспели и мрънкащи от живота хора..
    А ти май не гледаш новини ... 40 % от 60 % на Първанов са от район Кърждали там имаше и най висока активност такам... какви живеят в Кърджали опа турци май да ги сметнем и 40 000 турци докарани с рейсовете с двойно гражданство я кажи сметката каква е ? Май май половината % на нашия "велик" президент са от турско потекло , ако беше президент на място щеше да каже кви са тия новини на турски в 4 следобяд или там в колкото беше .. как не ва е срам е турски новини ми давай на арабски тука , арменски , цигански всички да ги подкараме коя себеуважаваща се държава в Европейския съюз има новини на чужд език ?! Мислете малко ... Сидеров поне защитава интересите на българите , но президента няма тази власт която е имал преди ... след 50 г да не са оплаквате защо народния ни език ще стане турски и защо южна България е на Турция , защото мислете повърхностно по добре някой който прилича на Хитлер които е бил ВЕЛИК ЧОВЕК и сега затова германската нация е толкова дисциплинирана до няма накъде , отколкото един предател който се съюзява с най големия ни враг през последните 10 века и това са турците

тва пък за пенсиите е смешно. тези хоора са дали живота и труда си, за да изградят нещо, което са вярвали, че ще ни осигури хубав живот. аз не съм за БСП, но това да се изкарва, че тяхното е егоизъм и че правят едва ли не мръсно - еми прекалявате вече

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    не изясни въпроса за шестолъчката в аватара си, но айде, от мен да мине.

иначе - ДПС, БСП, Гоце... всичките са мафия. те че са долни - долни са. не стват за нищо, крадци са и т.н. аз това си го знаех преди да ми го каже Болен Лидеров, обаче. и аз мразя циганите, имам си причини. и за мен ДПС ограбва. но на тези проблеми решението не е Сидеров, не е и Атака. той нищо няма да направи, освен някоя гражданска война, че да станем бойно поле като Югославия през 90-те.
    povqrvai mi-i az imam mnogo pri4ini da mrazq ciganite!!!Vqrno e 4e Volen(ako obi4a6,nego go nari4ame po ime a ne po prqkori ) moje da napravi grajdanska voina,no ne razbirate li kolko malko ni ostava da zapo4nem da b1dem opravlqvani izcqlo ot mangalite(cigani,turci-se taq!)

D1RJAVATA NI E ADSKI KRASIVA,NO NE SE OPRAVLQVA V PRAVILNATA POSOKA!!!

Голям фен
    Айде моляти се!Всеки работи за пари!Дали си живота и труда да ни осигурят добро бъдеще?!Всички хора си гледат децата, дори и животните си ги гледат ако става въпрос.Само недей да обличаш в красиви думи нормални ежедневни действия- дали си живота- дивотия!Аз като си гледам децата подвиг ли правя?

Голям фен
    Град
    Варна
    Госте,
    знаеш ли колко ми пука кой е родният ми език и къде съм роден? Може да съм против този тем на турските гласове попринцеп, но в случая съм "за", защото са против Болен. Сдеров не защитава ничии интереси освен своите. При една гражданска война (което ми се струва невероятно, тъй като ми се струва, че повечето хора са против Волен и тази идея) българите ще са най-загубилият народ. Ще се разруши всичко...включително и природата ни, най-вероятно ще се намесят и външни сили и държави и Бълтария ще е най-загубилата...

Проблимите не се решават по тоя начин...
    80.95.22.55
    84.43.153.36

А ти май не гледаш новини ... 40 % от 60 % на Първанов са от район Кърждали там имаше и най висока активност такам... какви живеят в Кърджали опа турци май да ги сметнем и 40 000 турци докарани с рейсовете с двойно гражданство я кажи сметката каква е ? Май май половината % на нашия "велик" президент са от турско потекло , ако беше президент на място щеше да каже кви са тия новини на турски в 4 следобяд или там в колкото беше .. как не ва е срам е турски новини ми давай на арабски тука , арменски , цигански всички да ги подкараме коя себеуважаваща се държава в Европейския съюз има новини на чужд език ?! Мислете малко ... Сидеров поне защитава интересите на българите , но президента няма тази власт която е имал преди ... след 50 г да не са оплаквате защо народния ни език ще стане турски и защо южна България е на Турция , защото мислете повърхностно по добре някой който прилича на Хитлер които е бил ВЕЛИК ЧОВЕК и сега затова германската нация е толкова дисциплинирана до няма накъде , отколкото един предател който се съюзява с най големия ни враг през последните 10 века и това са турците[/quote]

nai nakraq 1 4ovek da e na moe mnenie!!!BRAVO!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си