- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тежки дни ни очакват българи...
няма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hora sega posledno 6e ima li balotaj ili ne?!![]()
![]()
![]()
![]()
6te ima priqteliu moi!!!Mnogo rano se se6ta6 da pita6
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Да, ще има, затва гласувайте за другаря Първанов![]()
Е,поне знаем какъв ще бъде резултата - ние,циганите-мисюлмани-педали-комунисти ще спечелим. После ще изпълним плана си,който нашия Тъмен Господар - Сатаната- ни е подшушнал. Ще поробим българския род отново,този път за 10 века,ще унищожим всичко българско и ще заличим Българяи от света и историята.
Всички вие ще се молите на Аллаха по 100 пъти на ден,ще благославяте Ахмед Доган и който не иска - под ятагана. По улиците ще маршируват полицаи-еничари,котио ще бият българите,а циганите ще пазят.
Муахахахаха!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С комунизма - в 21 век!
А такаПървоначално написано от quench
![]()
А такаПървоначално написано от Болшевик
![]()
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
СмешенПървоначално написано от quench
Лошо е, че ти се връзват
![]()
А такаПървоначално написано от Communist_f
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ей,дядо ми е бил партизанин и има 2 медала за това. Аз няма да позволя да се зачеркнат тези 3 години от живота му,в които е мизерствал по планините,за да могат сега да се изказват неподготвени некви малки момиченца и момченца. Ако трябва,ще взема и аз пушката,ей!
Ти ще вземеш оттея детските пистолетчета от 2 лв и 1000 регистрации да си напраиш файда нямаПървоначално написано от quench
Първоначално написано от `BItCH`
hahaha! tva be6e qko![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Виж какво - аз съм оригиналът, не знам другите откъде се появиха...Първоначално написано от `BItCH`
Нищо де, сега сме цял лагер...и както се казваше: МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!
УРАаааа =D> =D> =D>Първоначално написано от Communist
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
kum "komunistite" vyv foruma - stegnete se be puberi.. ne ste originalniVie ako znaehte naistina kakvo e komunizym nqma6e da spomenavate taq dumi4ka.. za Belene nqkoi znae li ne6to,a? Ne umeete da se pravite na interesni..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Офф,колко просто е младото население....Признавам си четох първите две страници,щото ме мързи,и естесвено използувания(да не поверваш) и няква русалка изпъкват с "интелект"!
За първия-Елтимир бил луд..Да питам ли дали го познаваш?
"Първанов е сравнително безопасен избор за представителната функция на президент"-тва говори за некомпетентност,както в повечето случаи....
Случайно да долавям нотки на расизъм в обръщението ти към негъра?
Хммм...Пълна анархия..
за русалката то си личи,че е малко момичето,простено му е!Половината от населението на България било мангали и турци....Как смеел Сидеров да иска да маха българофобите..Просто само ще кажа,че идиотът си е идиот!
Сега и моето мнение по темата:
Първанов-не направи нищо по въпроса с АЕЦ,не направи нищо по въпрос със съкращаването на армията и орязването на ракетите,не направи нищо,когато адем кенан каза,че българите са нация от изроди,не направи нищо,когато ОМО се регистрира,като партия,изкара от затвора цветелин кънчев и го сложи начело на евророма,награди доган с орден "Стара планина",даде властта в ръцете на турци,не направи нищо,когато пендерес кургюн поиска задължително изучаване на турски език и история в училищата,под неговата шапка една-пета от българската гора беше изсечена,вчера в България влезнаха над 100 автобуса от турция с "фантоми",само в София в циганските квартали се раздаваха по 20 лева на "човек",ако гласува за него,половината от избирателите му са турци и цигани!Агент на ДС!
Волен Сидеров-човекът,който говори открито и ПРЕДЛАГА РЕШЕНИЯ за проблемите на България!
Изборът е ваш!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ужас! И ако вие сте представителна извадка на днешното поколение! Бъдещето на България! Значи няма смисъл да се работи за нещо,което вие не искате - явно желаете да живеете в мизерия. Като стана работодател,в теста за интервю ще задавам въпроса "Нацист ли сте?".
Тцтцтцтцтц....
Скейт Уориър,знам какво е комунизъм. А в Белене не е имало репресия след 1954 година - тогава са измрели и последните фашисти там и е станала обикновена наказнателна колония. Това,което ви е наговорено за комунизма от СДС и компания е от първите 4-5 години след края на войната. Тогава,както при всяка революция е имало наистина жестоки и грепни действия и явления - гонене на ятаците, Народен съд и прочее. Без повече обиди, ще ви помоля да прочетете малко исторически верни източници,а не анализи с лична оценка,защото един може да казва,че това са били златни години,а друг - че е било мрачен период. Освен това Западният блок е бил доста по-тоталитарно насторен. Например в Америка чак до 70-те е имало Комисия за Национална Защита,където публично са назовавани имената на т.нар. "комунисти" (макар че в Америка не е имало нито едно истинско комунистическо движение). След това обвинените са се отричали пред медиите от идеите си. Но обществото ги е познавало като "вътрешният враг" и те са били низвергвани - без дом,без работа.
В Русия чак до смъртта на Сталинима тежки репресии,но след него конюнктурата се променя,а заедно с нея се появява модерния социализъм. В България комисарите на Сталин биват буквално изгонени след (ако не се лъжа) 1949 година. Оттогава не е имало репресии срещу никакви граждани. Наистина,не е имало пълна свобода. Но не е имало публично заклеймяване пред обществото. Ако си бил политически или социално неудобен,просто са те "предупреждавали" един-два пъти,после си отивал в изправителна колония за година-две (което си е като да си в приют,само дето имаш по 10 часа на ден "Политика и общество"). Но после те върщат в системата,работиш и живееш. И това не е единствения пример. Моля ви отново,прочете и сами отсъдете,без да копирате фразите от медиите.
Az ne kopiram frazi ot mediite.. prosto imam rodnini, dostatu4no navutre v ne6tata i jivqli po tova vreme za da znam kakvo e bilo... Pradqdo mi e bil na4alnik na policiq v Kiustendil po tova vreme i e lejal v zatvora, poneje e izkazal svoite nedovolstva ot na4ina na upravlenie i bukvalnoto zatvarqne na o4ite na celiq narod.Posle e lejal i za nqkakva absolutno izmislena kleveta,karali sa go da predade i drugarite si, podkrepq6ti negovite idei i vupreki tova ne gi e izdal -lejal e v zatvora i za tova... Qvno kogato nqkoi zapo4ne da dava novi idei i se opitva da otvori o4ite na horata za tova kakvo vsu6nost stava, te go spirat..
A za zaplatite kakvo 6te kajete? Za tova priravnqvane na vsi4ki.. ne moje edin selqnin da polu4ava su6tata zaplata, kakvato polu4ava edin obrazovan lekar,u4itel ili profesor.. tova zvu4i glupavo! Pri takava politika 4ovek ne moje da se razvie, da usyvyr6enstva sebe si i zanimaniqta si za6toto durjavata postoqnno reje !
P.P. sorry za latinicata, no mi se precaka kirilizatora
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
И къде ги научи всички тия работи?Наистина посочи ми източника, че много ме интересува.
Много точно го каза, точно така е било...ето че има няколко осведомени индивида наоколоПървоначално написано от quench
![]()
абе комунисте,на колко си години?
на 19Първоначално написано от Ziezi
![]()
какво според теб е комунизъм?
Утопия, най-светлия строй съществувал някога (социализъм)....Първоначално написано от Ziezi
![]()