- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС КЪМ МОМИЧЕТАТА!!
Много момичета казват че някои момчета не знаят как да си поискат секс от тях и за тва не им пускали. Затова кажете как според вас трябва момчетата да си го поискат.
ами аз правя секс само с момче с което ходя,а щом ходя с него значи искам и да се чукаме :P и просто го правим без увещаване
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Като почнеш да правиш секс ще разбереш. - Омагьосан кръг братче.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ПП - Ако не си разбрал кво искам да кажа трябва да питаш мъжете а не жените (жените само глупости щи наговорят - принцове, лъскави одежди...)
2т. системно
Момиченцата ще му говорят за принцове, жените и други неща могат да му кажат.
Ей че готин подпис си имам амааа \/
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
има един мно хуав лаф обаче ..ся се сетих за него " не е срамно да си поискаш ...а да ти откажат.."
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
100% съгласен! \Първоначално написано от IdiOtKa
/
Е Важното е че си опиталПървоначално написано от IdiOtKa
А не си седял да се чудиш ("Какво ли щеше да се случи ако")![]()
Срамно няма![]()
spored men trqbva da si poiskat s deistviq 6tot e nqkak si kofti da kajesh na nqkogo haide da pravim sex .to prosto si stava ako ima teren napravo napadai ako nem kaji "ela do nas za edi si kfo.. ili da gledame film![]()
Ооооо че кой казва че момичетата не си го искат!Аз когато искам да правя секс с приятеля ми-си го искам и не ми пука!
Както и да по въпроса ти-просто трябва да стане от само себе си!Възбуждане,глупости....си гурно знаеш как става!Не се притеснявай и да я попиташ,ама първия начин май е по-добър!
Точно така!Нещата което ти казват жените са 50% верни,а мъжете - 95% .Като цяло те отговарят с логическия си мозък(какво би трябвало да бъде),а емоционалния мозък при тях доминира.В привличането няма разумАнонимко написа:
Много момичета казват че някои момчета не знаят как да си поискат секс от тях и за тва не им пускали. Затова кажете как според вас трябва момчетата да си го поискат.
Като почнеш да правиш секс ще разбереш. - Омагьосан кръг братче.
ПП - Ако не си разбрал кво искам да кажа трябва да питаш мъжете а не жените (жените само глупости щи наговорят - принцове, лъскави одежди...)
Имаше пет основни етапа-ВИЖДАНЕ,ЗАГОВАРЯНЕ,ДОКОСВА НЕ,ЦЕЛУВАНЕ,СЕКС.Не бързай за последния!![]()
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
всякак си искайте секс,само не ставайте простаци!!!Това най-много отвращава едно сериозно момиче.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
=D>Първоначално написано от olive_oil
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно съм съгласна с Крем4ето! Пове4ето жени на намеци за секс най-много да те обявят за тотален простак и после ше видиш секс през крив макарон![]()
![]()
Робинята на Quench
Абе ти ако си само за секса, много ясно, че ще си умреш девствен![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Haha,eva li brat4e,edva li...Първоначално написано от Svirka```
Ами несериозните?всякак си искайте секс,само не ставайте простаци!!!Това най-много отвращава едно сериозно момиче.![]()
Не си го искайте,ако ние искаме да правим секс с вас няма да ви подминем.Ако някой ми прави намек за секс няма да си го получи.![]()
Ако не си искам,ще трябва да чакам 50 години някоя нимфоманка да ме оправи.![]()
![]()
Тогава ти ли правиш намеци.Или просто не правиш секс?Напълно съм съгласна с Крем4ето! Пове4ето жени на намеци за секс най-много да те обявят за тотален простак и после ше видиш секс през крив макарон![]()
=D>Първоначално написано от olive_oil
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Идиотке,не си права!Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
НЕ Е СРАМНО ДА ТИ ОТКАЖАТ,А ДА НЕ СИ ПОИСКАШ
Относно отказа-като ти се дърпа,казваш съгласен съм.И пускаш музика![]()
аххаха и аз съм такаПървоначално написано от krem4et0
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
Еми ако аз не искам да правя секс с някого, то ако ще и челна стойка да ми прави, пак няма да спа с него. Не ме интересува дали той иска страшно много, аз ако не искам, тая работа няма да стане. Ако ще и света да обърне. Аз сама си решавам. А пък ако искам да го правя с някого, сама мога да си поискам. Но не бих правила секс с човек, с когото нямам връзка установена, виждам го, че не държи на мен и т.н.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ти си умна и разумнаПървоначално написано от Chiana
![]()
Но не всички са като теб![]()
Много правилно мнение!:}Първоначално написано от olive_oil
f@nt@zi@