.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    kakwo da prawq !!!!!!
    Guest

kak da q fpechatla?

iskam da se vida s edno momiche ama tq kaza che mojelo da bude pulna zaguba na vreme i iska da dokaja obratnoto

KAK DA GO NAPRAVQ

Мега фен Аватара на iiirish
    ми тя като не иска да излезете няма как да й докажеш, че няма да е загуба на време. според мен тя просто се чуди вече как да се отърве от теб!

Голям фен
    Просто не може да те одреже праволинейно! Откажи се ...

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ми тя като не иска да излезете няма как да й докажеш, че няма да е загуба на време. според мен тя просто се чуди вече как да се отърве от теб!
    Ахам!Точно!!!!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Май някой не разбира от намеци... това като ти го е казала е искала да намекне, че не иска да излизате ... остави я , няма смисъл според мен...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    И аз така мисля.Според мен просто не те харесва и не иска да ти го "изтърси" направо ами измисля по-лесен начин за да не те нарани.
    П.П.:Едва ли си очаквал точно такъв отговор ама ... SoRRy

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    da opredeleno qvno ne iska...no puk ti mojesh da i dokajesh che ne e taka i che neshtata ne sedqt taka,kakto tq si misli..vsichki kazavat da se otkajesh..az puk mislq che ne e pravilno..ako imash nqkvi chuvstva kum tova momiche shte si se borish!

ANTI-SOCIAL
    Guest
    iskam da se vidime,za drugo stava6e duma oba4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си