- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първанов срещу Сидеров
ти трябва да си много тъп ако мислиш така. да не мислиш че волен и служебното му правителство няма да лапат също бе.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
2, 11 и 8 точка системно - бан
Аз по принцип съм твърдо "ЗА" гласуването. Гласувах за Беронов,защото ТОЙ ми се стори най-малкото зло. Оттам нататък... Психопат до психопата, мила моя майно лъо. И двамата са някакви пълни мухъли.
Болен мозък националист, за когото гласуват себеподобни националисти, някакви гадни расисти и всички с достатъчно малко мозък за да се впечатлят от психопатските му речи и ръкомахания, и да му вярват че щял да завзема Беломорска Тракия и Македония. Да си го вкарат някъде, където ще му се окаже помощ...
Другия пък-някакъв мухлясал комунист от типа фурнаджийска лопата. Обръща се според вятъра- довчера беше против Нато и Европейския съюз, против царя и какво ли още не- а вижте го днес...
Е, какво избираме в Неделя- Гъзолизеца или Психопата. Мерси, може да съм твърдо за гласуването, но този път ще пропусна...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Георги Първанов![]()
In dreams there are no rules...
i az, i azПървоначално написано от [b
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Гадните комунисти ще спечеляг пак много ясно... На Вуте ше ми е добре, на баба ми ще и е добре с 487 лв пенсия...![]()
Дам,нищо лошо да гласувате за Сидеров...Ебати нещастното стадо сме...преди години са дошли СДС и народа-айде по митинги,айде правителство ще сваляме...мазния циганин Костов го боли за народа,той нали си има кинти...
След някоя и друга година въздесъщият ни цар,дето и български не говори като хората,се яви от нищото-но не той ще ни оправиИ той оправи единствено себе си и затихна доста стабилно!
Психопата Волен Сидеров изскочи от титулуваната българска кабелна телевизия,а именно-СКАТ ТВ и опаа...лансира някакви патриотически идеи,които граничат по-скоро с фашизъм и вече сме готови президент да го правиме....
Не знам дали народа е глупав или просто иска най-после да получи това,което му се полага,но не може където тъпан думне и ние да сме там (за външната политика е същото)Ако имах правото да гласувам никога нямаше да дам гласа си за човек като Сидеров именно,защото си обичам родината
Не казвам,че Първанов е най-удачния президент,но имайки в предвид останалите кандидати бих казала,че той е цвете
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Георги Парванов много ясно (чичо) хахаха![]()
![]()
f@nt@zi@
Така е \Първоначално написано от xaxo_xixi
/ Тоя Сидеров ако стане президент, аз се махам от тая страна. Баси ненормалника, дето ще оправлява
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
purvanov 6e spe4eli mn qsnuu![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
а дано да спечели.но наистина -най важното е ,че почивах ме два понеделника.
Ne se interesuvam ot tez raboti no ako trqbva da izbiramParvanov
Никой от двамата
Хмм сега ще кажа нещо за някой хора тъпо за други сигурно не толкова все ми е тая.
ПО-МАЛКОТО ЗЛО ВИНАГИ СИ ОСТАВА ЗЛО.
И ако Левски четеше тази тема ,сигурно щеше да се само-обеси.
Ако някой отиде в област Разград или Търговище ще си изкара доста добре-Турци навсякъде ,ебавки навсякъде с българите,гаври(по селата особено).По-добре война от колкото да ми казват всеки ден ,че България
се оправяла.Преди години м/у другото е подписан един договор който казва ,че ако случайно някой народ в рамките на България има население над 1 милион души има право на собствена държава в рамките на страната ни -интересно ми е защо всяка година идват автобуси от турция(пиша умишлено с малка буква) и после се връщат полу-празни.
Една война е безумие биха казали някои,че аз съм бил откачен също,но в природата на човека е да воюва със собствената си раса. От хилядолетия е така и се съмнявам да се промени.Глобалната религиозна война е неизбежна ,това е сигурно.
Много смислено мнение. Те турците отдавна прокарват идеята за автономна област в България. За неразбралите - турчоляците искат да отцепят част от Южна България,населена предимно с турци и тя да си съществува самостоятелно (както е Косово примерно).
СМЪРТ ЗА ТУРСКАТА СГАН И ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!