.

Виж резултатите на анкетата: Кой ще спечели на балотажа?

Гласували
103. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Георги Първанов.

68 66,02%
  • Волен Сидеров.

35 33,98%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    е сега вече ако не искам да има война м/б БГ и Турция трябва за първанката
    И за да я няма въпросната война ще даваме на ония дето от 1396г ни ограбват?
    ти трябва да си много тъп ако мислиш така. да не мислиш че волен и служебното му правителство няма да лапат също бе.
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Аз по принцип съм твърдо "ЗА" гласуването. Гласувах за Беронов,защото ТОЙ ми се стори най-малкото зло. Оттам нататък... Психопат до психопата, мила моя майно лъо . И двамата са някакви пълни мухъли.
    Болен мозък националист, за когото гласуват себеподобни националисти, някакви гадни расисти и всички с достатъчно малко мозък за да се впечатлят от психопатските му речи и ръкомахания, и да му вярват че щял да завзема Беломорска Тракия и Македония. Да си го вкарат някъде, където ще му се окаже помощ...

Другия пък-някакъв мухлясал комунист от типа фурнаджийска лопата. Обръща се според вятъра- довчера беше против Нато и Европейския съюз, против царя и какво ли още не- а вижте го днес...

Е, какво избираме в Неделя- Гъзолизеца или Психопата. Мерси, може да съм твърдо за гласуването, но този път ще пропусна...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Георги Първанов
    In dreams there are no rules...

Фен
    Град
    out of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Предпочитам Първанов пред ненормалника Сидеров. Важното е, че и другия понеделник почиваме .
    i az tai mislq :P
    i az, i az
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Повече от фен
    Град
    lunata
    Гадните комунисти ще спечеляг пак много ясно... На Вуте ше ми е добре, на баба ми ще и е добре с 487 лв пенсия...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ха.. то ако Болен спечели аз се изнасям от България бе..
    иначе по принцип и аз бях за Беронов.. въпреки че ме е яд на тоя Костов - за кво предложи някъф абсолютно неизбираем кандидат?!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Дам,нищо лошо да гласувате за Сидеров... Ебати нещастното стадо сме...преди години са дошли СДС и народа-айде по митинги,айде правителство ще сваляме...мазния циганин Костов го боли за народа,той нали си има кинти...
    След някоя и друга година въздесъщият ни цар,дето и български не говори като хората,се яви от нищото-но не той ще ни оправи И той оправи единствено себе си и затихна доста стабилно!
    Психопата Волен Сидеров изскочи от титулуваната българска кабелна телевизия,а именно-СКАТ ТВ и опаа...лансира някакви патриотически идеи,които граничат по-скоро с фашизъм и вече сме готови президент да го правиме....
    Не знам дали народа е глупав или просто иска най-после да получи това,което му се полага,но не може където тъпан думне и ние да сме там (за външната политика е същото) Ако имах правото да гласувам никога нямаше да дам гласа си за човек като Сидеров именно,защото си обичам родината Не казвам,че Първанов е най-удачния президент,но имайки в предвид останалите кандидати бих казала,че той е цвете
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Георги Парванов много ясно (чичо) хахаха
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Предпочитам Първанов пред ненормалника Сидеров. Важното е, че и другия понеделник почиваме .
    Така е \/ Тоя Сидеров ако стане президент, аз се махам от тая страна. Баси ненормалника, дето ще оправлява
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    purvanov 6e spe4eli mn qsnuu
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

а дано да спечели.но наистина -най важното е ,че почивах ме два понеделника.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne se interesuvam ot tez raboti no ako trqbva da izbiram Parvanov

Град
    Огнената земя
    Никой от двамата

Хмм сега ще кажа нещо за някой хора тъпо за други сигурно не толкова все ми е тая.
    ПО-МАЛКОТО ЗЛО ВИНАГИ СИ ОСТАВА ЗЛО.
    И ако Левски четеше тази тема ,сигурно щеше да се само-обеси.
    Ако някой отиде в област Разград или Търговище ще си изкара доста добре-Турци навсякъде ,ебавки навсякъде с българите,гаври(по селата особено).По-добре война от колкото да ми казват всеки ден ,че България
    се оправяла.Преди години м/у другото е подписан един договор който казва ,че ако случайно някой народ в рамките на България има население над 1 милион души има право на собствена държава в рамките на страната ни -интересно ми е защо всяка година идват автобуси от турция(пиша умишлено с малка буква) и после се връщат полу-празни.
    Една война е безумие биха казали някои,че аз съм бил откачен също,но в природата на човека е да воюва със собствената си раса. От хилядолетия е така и се съмнявам да се промени.Глобалната религиозна война е неизбежна ,това е сигурно.

АТАКАБГ
    Guest
    Много смислено мнение. Те турците отдавна прокарват идеята за автономна област в България. За неразбралите - турчоляците искат да отцепят част от Южна България,населена предимно с турци и тя да си съществува самостоятелно (както е Косово примерно).

СМЪРТ ЗА ТУРСКАТА СГАН И ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си