.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Моралът на ренесансовия човек в "Декамерон"

много ви моля някой може ли да ми каже откъде мога да си намеря тая тема плс спешно е

Фен
    Град
    In your nightmares
    Цяла тема не мога да ти кажа от къде да си намериш, нито ми се занимава да ти пиша, но понеже говорих по "Декамерон" в клас и мога да ти кажа в каква насока да пишеш. Значи има два типа ренесансова концепция за човека .. 1 аспект - човека който сам определя съдбата си, всемогъществото на личноста и общо взето за това, че човек може сам да избира какво да прави с живота си. 2 аспект - човек който е подвластен на превратностите на съдбата..
    Дано съм била полезна по някакъв начин. Успех! Дано получиш 6тичка
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Цитирай Първоначално написано от Сънчо
    Цяла тема не мога да ти кажа от къде да си намериш, нито ми се занимава да ти пиша, но понеже говорих по "Декамерон" в клас и мога да ти кажа в каква насока да пишеш. Значи има два типа ренесансова концепция за човека .. 1 аспект - човека който сам определя съдбата си, всемогъществото на личноста и общо взето за това, че човек може сам да избира какво да прави с живота си. 2 аспект - човек който е подвластен на превратностите на съдбата..
    Дано съм била полезна по някакъв начин. Успех! Дано получиш 6тичка
    мерси за съвета ама съчинение сам немога да направя ще се помъча да си го намеря отнякъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си