- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Judas Priest.VS.Metallica
Няма ще бягам...Първоначално написано от maldini
![]()
напоследък нещо стана дума за педали и за т`ва. не за друго.![]()
Метълика водят в гласовете, но това е така, защото всеки ги е чувал пък джудас само метълите ги знаят. Това обаче няма да промени факта Judas>Metallica
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
За теб е така.Не ми пука за факти албуми години на създаване и каквото и да било.Важно е музиката да ми харесва тва е.
Абсолютно съгласен с Boot
Абе аз Джудас ич не ги слушам.Нещо хем почна да ги слушам и доникъде не стигам.
Хахаха окей ама тряя пак да те търса в скайпа,че те затрихТака де правих чистка
![]()
Е, усети ли се колко тъпо прозвуча това - Металика водят, ама Джудас са по-яки.Първоначално написано от Mo6nо
В крайна сметка забравяте, че музиката е музика. Стига с това кой колко е направил, кой бил по-известен и т.н.
Кой те докосва повече? Чия музика слушаш и имаш чувството, че ще избухнеш? Слушйки коя група имаш чувството, че ще се разпаднеш на съставни части?
И ме дразни това, че веднага говорите с разни факти (визирам дънайтрайдър и мошно) вместо да говорите за това, което изпитвате докато слушате Джудас. МУЗИКА, хора, МУЗИКА! Не шибания факт, че Халфорд е педал, не че Металика са вдъхновени от него, не кожените дрехи, не сексапила на Джеймс. МУЗИКАТА.
Сетихте ли се сега защо слушаме музика?! Защото ни кефи, а не защото еди кой си е признат от цялото метъл общество. Смешна работа, другари.
И защо изобщо сравняваме двете групи? Допирни точки..? Слабо.
Бтв - Митбъстърс!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
metallica...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Metallica
Ясно е кое те кефи. Мисълта ми беше, че не изтъкна това, което ти носи музиката на Джудас, а това което е носела на дядо ти, примерно.
Сега...
Този който съпоставя тези две КОРЕННО различни банди може спокойно да се застреля.
А за тия дето плюят Металика.
Ок Джудас са много влиятелна банда, но има един факт, а той е, че в света все още НЯМА по-бърза банда от Металика. Другото интересно нещо е, че Металика са измислили всички рифове, които в момента биват използвани масово и за разлика от Джудас не циклят на едно място (албума St Anger не го броя, той е регрес. Говорим за албумите до тогава). Металика е една АДСКИ разнообразна банда с адски различни песни, въобще тяхната уникалност в създаването на музика е много по-отколкото тая на Джудас. Металика са метъл в пълния смисъл на думата. Вие осъзнавате ли, че Ride The Lightning е революция в МУЗИКАТА изобщо? Това не си го измислям, а ми си е така. Няма таква втора банда. От както Металика излиза на сцената всичко останало е просто бледо копие. Джудас може да са велики, може да са първи, може да са всичко, но Металика просто са ги задминали във всички отношения.
Ако ми беше прочел хубаво мнението, щеше да разбереш, че този факт го изтъквам само, за да ти покажа, че в случая изтъкването на факти е абсурдно.
И къф спор? Дискусия...![]()
Иначе има нещо вярно в това кой коя група знае, обаче след като ви е било ясно това, защо пускате безумни анкети.
И пак да попитам... защо сравняваме групи, които нямат общо?!
Прати му Халфорд![]()
Пу пичка му материна я да мълчите Сърбите са най велики.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
И така продължаваме дискусията...
Ако Метълика издадат такъв албум какъвто Джудас издадоха миналата година толкова години след създаването си ще ги призная ако не за по-велики поне, че са на нивото на Джудас. За мен последният на Джудас е велик албум (ако не и най-великият метъл албум), тъй като заради него прослушах Метъла. Албумът го открих съвсем случайно и ако не го бях чул може би сега нямаше да слушам метъл. Иначе пейнкилърът го чух за пръв път преди 3-4 месеца преди да чуя Angel of Retribution и това което си помислих тогава беше "боже мой това музика ли е?". Джудасите ги прослушвах постепенно като Пейнкилърът и Юголаторът ги прослушах в много по-късен период ( около 8-9 месеца пхо-късно), защото на онзи етап ми се струваха прекалено твърди. Все още има 2-3 албум, които общо взето не съм ги чул целите, но на този етап не изпитвам нужда да ги слушам.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
METALLICA!!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
.Metallica
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Unforgiven
Noting else mattres
blackened
King nothing
creeping death
feda to black
fight fire with fire
кво мислиш че не ги слушам ли?
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Мале едната даже и аз не съм я чувал.![]()
3 песни не са достатъчно, но е нармално. Иначе и аз да кажа нещо в полза на Метълика Nothin else Matters ми е любимата песен и я чувствам много близко да себе си (нали Буут-а искаше да говорим за чувства).
EDIT:Песните извиднъж станаха 7.![]()
80.95.22.55
84.43.153.36
еми да и аз като теб реших че 3 песни няма да са достатъчни за това добавих още
Всчики се държахме по тези въпроси достатъчно детински,нека сега да престанем! Просто няма даже спор,а заяждане - форумът не е за заяждане,а за спорове. Ако искате да се заяждаме,айде в чатя и така.
Скъпа,поне се научи да пишеш вярно имената на песните.Първоначално написано от cvetityy
![]()
Изпитваш ли ме?!Първоначално написано от TheNightRider
добре добре просто грешка при писането разменила съм буквите голяма работа всеки се случваПървоначално написано от -------
Така прозвуча.![]()
Иначе последния не съм слушала. Плюй ме колко съм ънтру!![]()
![]()
Чакам да получа линк към него. Образовай ме, айде.![]()
http://store2.data.bg/nivs/Mp3/Metal...20Retribution/
Заповядай.![]()
Лично за мен Hellrider, Demoizer и Angel са най-добрите песни в албума.
80.95.22.55
84.43.153.36